Πώς να φτιάξετε ένα Beacon στο Minecraft

Η δημιουργία ενός beacon στο Minecraft είναι δυνατή αν είστε έμπειρος παίκτης επιβίωσης ή απολαμβάνετε τη δημιουργική λειτουργία του. Ανεξάρτητα από αυτό, θα σας καθοδηγήσω σε όλα τα σπασμένα για να γευτείτε την επιτυχία με την πρώτη κιόλας προσπάθεια. Μείνετε συντονισμένοι.

Τα Beacons είναι όμορφα αντικείμενα που προβάλλουν δέσμες φωτός στον ουρανό και χρησιμοποιούνται για να αναβαθμίσουν την ταχύτητα, τη δύναμη, τη βιασύνη κ.λπ., των κοντινών παικτών.

Με απλά λόγια, χρειάζεστε μόνο τρία πράγματα για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο αντικείμενο:

  • Γυαλί-εύκολο στην απόκτηση
  • Οψιδιανός-ακόμα εύκολο
  • Ούτε αστέρι-όχι τόσο εύκολο

Έτσι, θα χωρίσουμε αυτόν τον οδηγό σε τρεις ενότητες για να πάρουμε γυαλί, οψιανό και κάτω αστέρι.

Αυτό είναι μακρύ. Μη διστάσετε να πάρετε έναν καφέ ή πίτσα. 😅

Γυαλί χειροτεχνίας

Η κατασκευή γυαλιού δεν είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Χρειάζεστε μόνο άμμο ή κόκκινη άμμο εκτός από οποιοδήποτε καύσιμο. Στη συνέχεια, βάλτε τα σε ένα φούρνο για να πάρετε γυαλί.

Θυμηθείτε να βάλετε αρκετά από αυτά για να πάρετε πέντε ποτήρια. Επιπλέον, μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας για κάρβουνο, καθώς όλα τα είδη ξύλου (σημύδα, βελανιδιά κ.λπ.) θα λειτουργούσαν μια χαρά.

Κατασκευή μπλοκ οψιανού

Τα μπλοκ οψιανού σχηματίζονται από το συνδυασμό λάβας και νερού.

Ένας από τους τρόπους είναι να ρίξετε κουβάδες (κατασκευασμένοι από τρεις ράβδους σιδήρου) λάβας μέσα σε οποιοδήποτε υδάτινο σώμα. Κάθε τέτοια άσκηση θα σας δώσει ένα μπλοκ οψιανού και χρειαζόμαστε μόνο 13. (10 θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας κάτω πύλης σε περαιτέρω ενότητες.)

Εναλλακτικά, μπορούμε να χωρίσουμε μια λίμνη λάβας και στη συνέχεια να βάλουμε νερό σε οποιοδήποτε τμήμα για να έχουμε μπλοκ οψιανού.

Αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι ευκολότερη, αφού ρίχνοντας έναν κουβά με νερό εξακολουθεί να αφήνει ένα τετράγωνο νερό για να ξαναγεμίσει και συνεχίστε μέχρι να λάβετε τρία κομμάτια οψιανού.

Θυμηθείτε, μπορείτε να εξορύξετε μπλοκ οψιανού μόνο με μια διαμαντένια αξίνα ή καλύτερα. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, εδώ είναι ο οδηγός μας για το πώς να βρείτε διαμάντια στο Minecraft.

  Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε το Copper στο Minecraft

Getting Nether Stars στο Minecraft

Αυτή είναι η πιο δύσκολη ενότητα αυτού του οδηγού φάρου Minecraft.

Χρειάζεστε εξαιρετικό εξοπλισμό και λίγη μαγεία (κατά προτίμηση) για να σκοτώσετε τον μαρασμό, έναν όχλο αφεντικού, για να αποκτήσετε ένα κάτω αστέρι.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το μαρασμό δημιουργείται από τον ίδιο τον παίκτη και είναι τόσο καταστροφικό (και πετάει) που πρέπει να σχεδιάσετε τέλεια στρατηγική για να κάνετε τα πράγματα με μια κίνηση.

Για να σας βοηθήσω να νιώσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης, επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι – το μαρασμό είναι δύσκολο να σκοτωθεί στο δημιουργικό Minecraft.

Εκεί το είπα. Όμως, δεν είμαστε ακόμα κοντά στο να «δημιουργήσουμε» και να νικήσουμε τον μαρασμό. Για να βοηθήσουμε στην εύρεση του κάτω αστεριού, ας χωρίσουμε περαιτέρω αυτήν την ενότητα σε μικροβήματα.

1. Μπείτε σε ένα κάτω φρούριο

Το Nether or the Nether είναι η απεικόνιση της κόλασης του Minecraft.

Ειλικρινά, έχω περάσει από πολλά βιβλία που περιγράφουν τη μετά θάνατον ζωή και το Minecraft’s Nether έφτασε πολύ κοντά, παρά τις υφές του.

Επιπλέον, η μουσική υπόκρουση και τα περιστασιακά γκρίνια το κάνουν μια συναρπαστική εμπειρία, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ποιοτικά ακουστικά και πετάτε.

Εχθρικοί όχλοι γεννιούνται πετώντας ελεύθερα βολίδες και ο θάνατος είναι επικείμενος τη στιγμή που θα χαλαρώσουμε.

Συγκεκριμένα, πρέπει να βρούμε ένα κάτω φρούριο, ένα άλλο μικρό έργο. Αλλά πρώτα, πρέπει να δημιουργήσουμε μια κάτω πύλη για να μπούμε στο κάτω μέρος. Απαιτούνται 10 μπλοκ οψιανού και πυριτόλιθο και ατσάλι για να ενεργοποιηθεί.

Αυτή η πύλη πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο τετράγωνα πλάτος και τρία τετράγωνα ύψος. Αν και μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερα, δεν τα χρειάζεστε.

Αυτή η πύλη θα σας οδηγήσει στο βασίλειο των νεκρών, κάτω. Αναμένετε επιθέσεις λάβας και εχθρικού όχλου.

Εκτός αυτού, αυτό θα είναι ένα σκοτεινό μέρος, επομένως είναι πολύ καλύτερο αν έχετε το φίλτρο της νυχτερινής όρασης. Τουλάχιστον, αυξήστε τη φωτεινότητα της οθόνης σας επειδή οι σκελετοί μαρασμού, οι στόχοι μας, γεννιούνται σε περιοχές με πολύ χαμηλό φωτισμό του κάτω φρουρίου.

Η εύρεση του φρουρίου δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά χρειάζεται ακόμα λίγη αναζήτηση. Μια εύκολη διέξοδος είναι να μετατρέψετε τη δυσκολία σε ειρηνική, αφήνοντας τους κάτω χωρίς όχλους.

  Πώς να βρείτε το Amethyst minecraft

Και γυρίστε το πίσω στην επιθυμητή δυσκολία μόλις εντοπίσετε ένα φρούριο. Πριν από αυτό, συλλέξτε τουλάχιστον τέσσερα τετράγωνα ψυχικής άμμου ή χώματος ψυχής, δομικά στοιχεία από κάτω, που θα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε μαρασμό.

Στη συνέχεια, αναζητήστε κάποια σκοτεινή δομή που ξεχωρίζει. Μπορεί να είναι ημιτελείς γέφυρες, καταστρώματα, σκάλες κ.λπ.

Υπάρχει ένας τύπος για την εύρεση ενός κάτω φρουρίου στην επιβίωση του Minecraft. Πατήστε F3 και ακολουθήστε την κατεύθυνση X ή Z μέχρι να δείτε τέτοιες δομές.

Μόλις τα εντοπίσετε, μπείτε και ετοιμαστείτε να πολεμήσετε.

2. Αποκτήστε τρία κρανία μαρασμού

Θα σκοτώσετε πολλούς σκελετούς μαρασμού για να βρείτε τρία κρανία, καθώς οι πιθανότητες πτώσης τους είναι μόλις 2,5%. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπαθιά μαγεμένα με λάφυρα για να έχετε πιο σπάνιες σταγόνες.

Θυμηθείτε να έχετε κάποιο σχέδιο για την αναγέννηση της υγείας (φαγητό ή φίλτρα), καθώς μπορεί να υποστείτε μεγάλη ζημιά. Επιπλέον, η πυρίμαχη πανοπλία θα σας φανεί χρήσιμη.

Υπάρχουν δύο τρόποι να σκοτώσεις τους σκελετούς μαρασμού: επίθεση σώμα με σώμα ή μεγάλη εμβέλεια, χρησιμοποιώντας τόξο και βέλος. Το δεύτερο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και σας βοηθά να αποφύγετε τη ζημιά ή το φαινόμενο του μαρασμού (η γραμμή υγείας μαυρίζει, αναβοσβήνει και σταδιακά υποβαθμίζεται), κάτι που μπορεί να σας σκοτώσει.

Αλλά αν έχετε το φαινόμενο του μαρασμού ούτως ή άλλως, μην ξεχάσετε να πιείτε έναν κουβά γάλα για να τελειώσετε τη μιζέρια.

Ελέγξτε αυτό όπου χρησιμοποίησα επιθέσεις κοντινής εμβέλειας για να σκοτώσω σκελετούς μαρασμού:

Αυτό που λειτούργησε για μένα ήταν ο σχηματισμός ενός τοίχου ύψους δύο οικοπέδων, που κράτησε μακριά αυτούς τους ψηλούς σκελετούς. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά τέτοια εμπόδια σε όλο το κάτω φρούριο για να βοηθήσετε στην ασφαλή επίθεση από απόσταση.

Θυμηθείτε, χρειαζόμαστε τρία μαραμένα κρανία και τέσσερις λίθους ψυχής άμμου ή χώματος ψυχής πριν επιστρέψουμε.

3. Δημιουργήστε και σκοτώστε τον Wither

Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε και να σκοτώσουμε το τέρας, το οποίο θα μας δώσει το πολύτιμο αστέρι για να φτιάξουμε ένα Minecraft beacon.

Οι άνθρωποι συχνά κάνουν ένα χάος από αυτό το έργο. Μπορείτε να ελέγξετε το Youtube για πολλά σεμινάρια που σας ζητούν να ταιριάξετε όπως οτιδήποτε. Μαγεμένες πανοπλίες, φίλτρα και οτιδήποτε άλλο, καθιστώντας αυτή μια μακρά και κουραστική δουλειά.

  Πώς μπορώ να αποκτήσω Minecoins στο Minecraft;

Και δυστυχώς, είναι όλα νόμιμα, εκτός και αν παίζετε δημιουργικά στο Minecraft. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε απλά να φτιάξετε μια παγίδα για να δημιουργήσετε και να σκοτώσετε το μαρασμό από ένα ψηλό άνοιγμα δύο τετράγωνων.

Ας απαριθμήσουμε λοιπόν μερικά μαγικά και φίλτρα που μπορούν να βοηθήσουν:

EnchantmentsPotions (προαιρετικά) UnbreakingInstant healthSmiteStrengthMendingNight vision (ή πυρσοί)

Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα, αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι αρκετά για να καταπολεμήσουμε το μαρασμό με επιτυχία και γρήγορα. Επιπλέον, οι μαγεμένες πανοπλίες θα αποδειχθούν ευεργετικές, αλλά και οι διαμαντένιες θα λειτουργήσουν καλά.

Θα σας βοηθήσει να ξέρετε ότι μαραίνονται οι εκρήξεις αγάπης. Επομένως, η δημιουργία του τέρατος βαθιά από κάτω ενώ επιτίθεται από ένα ψηλό τούνελ δύο οικοπέδων είναι η επιτυχημένη στρατηγική που ακολουθούν οι περισσότεροι.

Η ιδέα είναι να αποφύγουμε όλους τους περισπασμούς και το χτύπημα του μαρασμού όταν δεν μπορεί να μας δει εντελώς. Θα κινούμαστε προς τα πίσω, ενώ ταυτόχρονα επιτιθέμεθα στον μαρασμό, και θα δημιουργήσουμε ένα αρκετά μεγάλο τούνελ για να το σκοτώσουμε πριν φτάσουμε στο άλλο άκρο.

Τέλος, μην ξεχνάτε να κρατάτε έτοιμους μερικούς κουβάδες γάλα γιατί μπορεί να χτυπηθείτε και μπορεί να προκαλέσει το θανατηφόρο φαινόμενο μαρασμού.

Μια πρόσθετη συμβουλή που μπορώ να προσφέρω είναι η χρήση του άγνωστου για φαγητό.

Να πώς ξεφορτώθηκα το τέρας:

Για να έχουμε τώρα το τελευταίο μας συστατικό, το κάτω αστέρι, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν φάρο με πέντε γυάλινους ογκόλιθους, τρεις ογκόλιθους οψιανού και ένα κάτω αστέρι.

Minecraft Beacons

Η χρήση των Beacons του Minecraft είναι ένα μακροσκελές θέμα που δεν καλύπτουμε σε αυτό το σεμινάριο και αφήνουμε στο Minecraft Wiki. Αυτό παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του, τις δυνάμεις που αποκτάτε και ένα φορτηγό με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση beacon που δεν πρέπει να χάσετε.

Με απλά λόγια, οι δυνάμεις και η εμβέλεια του φάρου εξαρτώνται από το μέγεθος της πυραμίδας του υποκείμενου ορυκτού μπλοκ, 3*3 έως 9*9. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ορυκτά μεταλλεύματα και μπορείτε ακόμη και να αναμίξετε και να ταιριάξετε.

Τέλος, τα beacons μπορούν να στοιβάζονται και πέφτουν με οποιοδήποτε εργαλείο.

Αυτά λοιπόν θα είναι όλα από την πλευρά μας, και ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, προς το παρόν.