Πώς να φτιάξετε ένα περίπτερο Brewing στο Minecraft

Μπορείτε να φτιάξετε φίλτρα στο Minecraft. Αναμφισβήτητα, δεν χρειάζεται πραγματικά να χρησιμοποιείτε φίλτρα εάν είστε καλοί με άλλα όπλα, αλλά χωρίς φίλτρα, δεν θα μπορείτε να εξερευνήσετε υποβρύχιες κατασκευές. Υπάρχουν φίλτρα αναπνοής με νερό που μπορείτε να πάρετε για να εξερευνήσετε βυθισμένα πλοία.

Περίπτερο ζυθοποιίας στο Minecraft

Ένα περίπτερο ζυθοποιίας απαιτεί αντικείμενα που πρέπει να συλλεχθούν από τον Κάτω Χώρο. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε μια πύλη Nether. Θα χρειαστεί επίσης να βρείτε το φρούριο Nether.

Βρείτε το φρούριο του Κάτω

Για να αρχίσετε να μαζεύετε υλικά για μια βάση ζυθοποιίας, πρέπει πρώτα να φτάσετε στον Κάτω Χώρο. Για να φτάσετε στο Nether, χρειάζεστε μια πύλη Nether. Μια πύλη Nether δημιουργείται με χρήση Obsidian. Ο οψιδιανός κατασκευάζεται ρίχνοντας νερό σε πηγαδάκια λάβας. Ο οψιανός μπορεί να εξορυχθεί μόνο με διαμαντένια αξίνα. Ενεργοποιείται με πυριτόλιθο και ατσάλι. Ο πυριτόλιθος και ο χάλυβας είναι κατασκευασμένοι από πυριτόλιθο και ράβδο σιδήρου. Ο πυριτόλιθος λαμβάνεται με το σπάσιμο των τεμαχίων χαλικιού.

  Πώς να φτιάξετε κάρβουνο στο Minecraft

Μόλις βρεθείτε στον Κάτω, αναζητήστε το φρούριο του Κάτω. Είναι μια δομή εντός παιχνιδιού όπως οι Ναοί και τα χωριά. Είναι λίγο δύσκολο να το βρεις δεδομένου ότι τα πάντα στον Κάτω Φλέγονται και αυτό θα σου πάρει τον περισσότερο χρόνο.

Πάρτε καλάμια Blaze

Η Ολλανδία έχει τους δικούς της όχλους. Ghasts, Piglins, Wither σκελετοί, κ.λπ. Ένας από τους όχλους που θα συναντήσετε στο Nether Fortress είναι ένα Blaze. Πυροβολούν τον παίκτη. Όταν σκοτώνεις ένα Blaze, ρίχνει ένα καλάμι μπλέιζ. Χρειάζεστε μόνο μια ράβδο για να φτιάξετε μια βάση παρασκευής, αλλά οι ράβδοι Blaze σας δίνουν σκόνη μπλέιζας που είναι απαραίτητη για κάθε φίλτρο που παρασκευάζετε.

  Πώς να παίξετε το Minecraft Multiplayer

Σκοτώστε ένα Blaze και αποκτήστε μια ράβδο.

Κάντε το Brewing stand στο Minecraft

Η ράβδος blaze είναι το δύσκολο μέρος της κατασκευής μιας βάσης ζυθοποιίας. Το άλλο συστατικό που χρειάζεστε είναι τρεις ογκόλιθοι. Οποιαδήποτε πέτρα, συμπεριλαμβανομένου του λιθόστρωτου θα κάνει τη δουλειά.

Ανοίξτε τον πίνακα Crafting.
Τοποθετήστε τη ράβδο Blaze στο δεύτερο κελί της δεύτερης σειράς.
Τοποθετήστε ένα πέτρινο μπλοκ σε κάθε κελί της τελευταίας σειράς.
Συλλέξτε τη βάση παρασκευής.

συμπέρασμα

Το Brewing δεν είναι για έναν νέο παίκτη. Το να αποκτήσετε μόνο τη ράβδο Blaze μπορεί να αποδειχθεί εξαντλητικό για εσάς. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε τον δρόμο σας γύρω από τον Κάτω, προτού προσπαθήσετε να φτιάξετε μια βάση παρασκευής ή να παρασκευάσετε φίλτρα. Όσον αφορά τη μάχη, τα φίλτρα είναι χρήσιμα αλλά δεν χρειάζονται πάντα. Τα όπλα και οι πανοπλίες είναι συχνά αρκετά. Εάν σκοπεύετε να πολεμήσετε μια επιδρομή, τα φίλτρα μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά οι συνηθισμένοι όχλοι σας που κατοικούν σε σπήλαια μπορούν να σκοτωθούν με σπαθί ή με βέλη.

  Συνταγή Minecraft beacon: κατασκευή και χρήση