Πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο από το τηλέφωνό σας

Πολλοί άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο έχουν μόνο smartphone, χωρίς προσωπικό υπολογιστή. Ενώ ορισμένες βιβλιοθήκες και internet café προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε υπολογιστή, είναι πιο εύκολο όταν έχετε πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή. Αν θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, οι υπηρεσίες για τις οποίες θα μιλήσουμε εδώ έχουν πλήρως λειτουργικές εφαρμογές ιστού για κινητά που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε, να δημοσιεύσετε και να επεξεργαστείτε πλήρως τον ιστότοπό σας από το τηλέφωνό σας.

Το καλό με το να τα κάνετε όλα διαδικτυακά είναι ότι η εργασία σας αποθηκεύεται με την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, επομένως, εάν χρειάζεται να κάνετε πιο λεπτομερείς αλλαγές σε έναν δημόσιο υπολογιστή, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να συνεχίσετε να εργάζεστε.

Πίνακας περιεχομένων

Πάμε μπαμπά

GoDaddy’s το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων λειτουργεί απευθείας από τον ιστότοπό του. Έχουν πολλά διαθέσιμα θέματα—τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε ελεύθερα κάθε τμήμα—και έχουν προεπισκοπήσεις για τις εκδόσεις του ιστότοπου για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Μην περιμένετε πλήρη προσαρμογή ή μια εξαιρετική εμπειρία για κινητά, αλλά είναι αρκετά εύκολο να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται όπως θέλετε με κάποιες τροποποιήσεις.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Find My iPad

Μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε στοιχείο για να αλλάξετε το στυλ, να προσθέσετε νέες ενότητες σε κάθε σελίδα και να ρυθμίσετε πολλές σελίδες με μια γραμμή μενού στην κορυφή.

Έχουν ακόμη και μια αρκετά βασική λύση ιστολογίου για εύκολη ενημέρωση περιεχομένου, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε ξεχωριστή σελίδα.

WordPress

WordPress είναι ο βασιλιάς των διαδικτυακών ιστολογίων, ιδανικό για ιστότοπους που χρειάζονται τακτικά ενημερωμένο περιεχόμενο και διαθέτουν επίσης πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά. Το προεπιλεγμένο θέμα είναι βασικό και καθαρό, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ή να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο θέμα WordPress. Η διαχείριση σελίδων είναι εύκολη και το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων είναι αρκετά χαρακτηριστικό για μια εφαρμογή για κινητά.

  Πώς να προσθέσετε άτομα και εταιρείες στις επαφές στο Mac

Η δημοσίευση του ιστότοπού σας είναι επίσης εύκολη. είχαμε ένα βασικό ιστολόγιο που δημιουργήθηκε και λειτουργούσε σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Προσφέρουν βασική δωρεάν φιλοξενία και δωρεάν τομέα .wordpress.com. Ο δωρεάν ιστότοπος θα είναι επώνυμος WordPress. Η πληρωμή για ένα πρόγραμμα αφαιρεί αυτήν την επωνυμία και σας παρέχει έναν τομέα premium.

Weebly

Του Weebly Το πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά χρησιμοποιεί μια εγγενή εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από την εφαρμογή ή το Google Play Store, που σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας ενώ είστε εκτός σύνδεσης και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε τις αλλαγές όταν συνδεθείτε ξανά. Επικεντρώνονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι δωρεάν για βασικούς ιστότοπους, αλλά απαιτούν από εσάς να πληρώνετε μηνιαία εάν θέλετε να πουλάτε προϊόντα στον ιστότοπό σας.

  Πώς να κρύψετε ένα κοντινό δίκτυο WiFi στα Windows 10

Συντελεστές φωτογραφιών: Kostenko Maxim/Shutterstock