Πώς να φορτίσετε το Apple Pencil και το Apple Pencil 2nd Gen

Το Apple Pencil είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για το iPad σας, που σας επιτρέπει να εκτελείτε διάφορες ενέργειες χρησιμοποιώντας τη γραφίδα.

Σας επιτρέπει να κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις, να σχεδιάζετε, να σχεδιάζετε και να ζωγραφίζετε άνετα στην οθόνη. Μπορείτε να ελέγξετε ολόκληρη τη συσκευή χρησιμοποιώντας τη γραφίδα.

Από την εισαγωγή του το 2015, οι χρήστες iPad έχουν βρει έναν τρόπο να κάνουν τα πράγματα στη συσκευή πιο αποτελεσματικά και το γεγονός ότι είναι ασύρματη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δροσερά.

Ωστόσο, επειδή είναι ηλεκτρονικό προϊόν, απαιτεί φόρτιση. Ανάλογα με την έκδοση του Apple Pencil που έχετε, οι μέθοδοι φόρτισης διαφέρουν και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε με τον σωστό τρόπο για να το φορτίσετε.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε ακριβώς πώς να φορτίζετε ένα Apple Pencil, είτε είναι 1ης είτε 2ης γενιάς.

Ας βουτήξουμε κατευθείαν σε αυτό.

Πώς να φορτίσετε το Apple Pencil 1st Gen

Ξεκινώντας με το αρχικό προϊόν που βγήκε πρώτο, η φόρτιση της Apple Pencil 1ης γενιάς είναι πολύ εύκολη. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε, επομένως ανάλογα με την άνεσή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν που σας ταιριάζει.

  Πώς να αποκτήσετε την καλύτερη ποιότητα ήχου στο Spotify

Η πρώτη μέθοδος είναι απλώς να αφαιρέσετε το καπάκι πάνω από την ασημένια ταινία του Apple Pencil, το οποίο θα αποκαλύψει την υποδοχή αστραπής και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε στο iPad όπως θα κάνατε όταν συνδέατε έναν φορτιστή.

Στη δεύτερη μέθοδο, που είναι εναλλακτική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μικρό προσαρμογέα USB Lightning που συνοδεύει το προϊόν.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εισάγετε το Apple Pencil στο ένα άκρο του προσαρμογέα και ένα καλώδιο φόρτισης στο άλλο άκρο και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε σε μια πρίζα για να ξεκινήσει η φόρτιση.

Πώς να φορτίσετε το Apple Pencil 2nd Gen

Στη 2η γενιά του Apple Pencil, η Apple έκανε την όλη διαδικασία πολύ πιο βολική. Τώρα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ώστε να μπορείτε απλώς να τοποθετήσετε το Apple Pencil στη μαγνητική υποδοχή στη μακριά πλευρά του iPad σας (που βρίσκεται στα δεξιά).

  Πώς να αφαιρέσετε μια φωτογραφία από τη συσκευή σας αλλά όχι από το Google Drive

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth στο iPad σας είναι ενεργοποιημένο, διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει.

Ποιος είναι ο συνήθης χρόνος φόρτισης για καθεμία από τις δύο γενιές;

Ακριβώς όπως οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές, δεν χρειάζεται να περιμένετε να φτάσει το Apple Pencil στο 100% πριν το χρησιμοποιήσετε.

Στην πραγματικότητα, μόλις λίγα λεπτά φόρτισης θα σας δώσουν μια καλή ποσότητα ισχύος, αλλά γενικά, μπορεί να χρειαστούν περίπου 15-30 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως.

Για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας του Apple Pencil, μπορείτε να εγκαταστήσετε το γραφικό στοιχείο “Μπαταρίες”, μετά από το οποίο μπορείτε να σύρετε από αριστερά προς τα δεξιά από την αρχική οθόνη ή την οθόνη κλειδώματος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό της μπαταρίας.

Το γραφικό στοιχείο θα πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματα όταν συνδέετε το Apple Pencil στο iPad σας, αλλά αν δεν είναι, τότε μπορείτε να το εγκαταστήσετε πατώντας παρατεταμένα σε μια κενή περιοχή στην οθόνη μέχρι να αρχίσουν να κουνούν οι εφαρμογές και, στη συνέχεια, αγγίζοντας το “+ ” για να επιλέξετε το γραφικό στοιχείο “Μπαταρίες”.

  Τι ήταν το BeOS και γιατί το αγάπησαν οι άνθρωποι;

Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του γραφικού στοιχείου και ακόμη και να το σύρετε για να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε.

Τι πρέπει να ελέγχετε όταν το Apple Pencil σας δεν φορτίζεται

Εάν το Apple Pencil σας δεν φορτίζεται για κάποιο λόγο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPad σας είναι καλά φορτισμένο και ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι η ασύρματη φόρτιση της 2ης γενιάς υποστηρίζει τα ακόλουθα μοντέλα iPad:

  • iPad Air (4ης γενιάς)
  • iPad Pro 12,9 ιντσών (3ης και 4ης γενιάς)
  • iPad Pro 11 ιντσών (1ης και 2ης γενιάς)

Εάν το iPad σας δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, τότε η μαγνητική φόρτιση δεν θα λειτουργούσε, επομένως πρέπει να το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο.

Πιάσε το Apple Pencil αν δεν το έχεις κάνει ήδη

Όπως αναφέρθηκε αρκετά σε αυτήν την ανάρτηση, η γραφίδα της Apple είναι ένα φανταστικό προϊόν και ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε το Apple Pencil 1ης γενιάς ή το Apple Pencil 2ης γενιάς, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εσάς.

Και τα δύο είναι διαθέσιμα στο Amazon, οπότε προχωρήστε και πάρτε ένα από αυτά αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση εξάλειψε τυχόν αμφιβολίες που είχατε σχετικά με τη φόρτιση του Apple Pencil και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, καθώς μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση λόγω των διαφορετικών μεθόδων για κάθε γενιά.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από αυτές τις βάσεις για iPad.