Πώς να υπολογίσετε ποιο θα είναι το CP ενός Pokémon μετά την Evolution

Το Pokémon Go δεν είναι μόνο να πιάνεις Pokémon. Το παιχνίδι ξεπερνά πολύ αυτή την απλή ιδέα και έχει επίσης τους παίκτες να μπαίνουν σε μάχες με άλλους εκπαιδευτές, να παλεύουν για τον έλεγχο των γυμναστηρίων και ακόμη και να εκκολάπτουν αυγά. Όταν πρόκειται για μάχες στο Pokémon Go, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πόσο δυνατό είναι ένα Pokémon. Η δύναμη ενός Pokémon καθορίζεται από το CP του, δηλαδή, Combat Power. Όταν αρχίσετε να πιάνετε Pokémon για πρώτη φορά, θα συναντήσετε αυτά με πολύ χαμηλό CP, αλλά καθώς αυξάνεται το επίπεδό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ισχυρότερα Pokémon να εξελίσσονται γύρω σας. Φυσικά θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι όταν εμφανιστεί ένα Pokémon με υψηλό CP, αλλά θα είναι πιο δύσκολο να το πιάσετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα υψηλό CP Pokémon, μπορείτε να εξελίξετε τα τρέχοντα σας. Η εξέλιξη ενός Pokémon όχι μόνο σας δίνει πολλά XP, αλλά αυξάνει επίσης το CP του Pokémon. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εξέλιξη απαιτεί υψηλούς πόρους, π.χ. πολλές και πολλές καραμέλες που είναι ειδικά για τα Pokémon και η εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει μόνο σε μια πολύ μικρή αύξηση στο CP. Για να αποτρέψετε τη χρήση πόρων στο Pokémon που δεν θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα, χρησιμοποιήστε το Pokémon Evolution Calculator για να ελέγξετε πόσο υψηλό θα φτάσει το CP ενός Pokémon εάν το εξελίξετε.

  Πώς να εκκολάψετε ένα αυγό στο Pokèmon Go

Το Pokémon Evolution Calculator βασίζεται στο τρέχον CP του Pokémon που θέλετε να εξελίξετε και ποιο είναι αυτό, για να μαντέψει ποιο θα είναι το CP του μετά την εξέλιξη. Οι εκτιμήσεις δεν είναι 100% ακριβείς, αλλά πλησιάζουν αρκετά ώστε να ξέρετε αν είναι καλή ιδέα ή όχι να ξοδέψετε τους πόρους, π.χ. καραμέλα, σε ένα συγκεκριμένο Pokémon.

Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε το Pokémon που θέλετε να εξελίξετε και είναι το τρέχον CP. Κάντε κλικ στην «Εκτίμηση CP».

Εδώ είναι τα αποτελέσματα σύμφωνα με την εφαρμογή για ένα Weedle 15 CP.

  Τι να κάνετε όταν το Pokemon Go κολλήσει στο «Caught!» Οθόνη

Το δοκιμάσαμε, φυσικά, και το εκτιμώμενο CP ήταν αρκετά κοντά. Εξακολουθώ να έχω 1000 XP, αλλά το σφάλμα κέρδισε μόνο 1 CP. Ακόμα κι αν είχε κερδίσει το προβλεπόμενο 18 CP, δεν θα ήταν τεράστια βελτίωση. Αυτό είναι το είδος της εξέλιξης που κάνετε όταν προσπαθείτε να ανεβείτε επίπεδο γρήγορα και όχι όταν επενδύετε πόρους σε ένα Pokémon που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε έναν αγώνα.

Για Pokémon με υψηλότερο CP, οι εκτιμήσεις ενδέχεται να διαφέρουν περισσότερο από 2-3 μονάδες CP. Η διαφορά μπορεί να είναι έως και 50, αλλά στο μεγαλύτερο σχέδιο των πραγμάτων, αυτή η διαφορά θα εξακολουθεί να είναι μικρή.

  Πώς να αποκλείσετε όλες τις αναφορές στο Pokemon Go από το Διαδίκτυο

Επισκεφτείτε το Pokémon Evolution Calculator