Πώς να συνδεθείτε στο Poshmark

Η Poshmark είναι μια διαδικτυακή αγορά για αγορά και πώληση μεταχειρισμένων ή μεταχειρισμένων αγαθών, όπως ρούχα, ηλεκτρονικά, έπιπλα κ.λπ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και προσελκύει σήμερα πάνω από 80 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν εύκολα τα στοιχεία σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και υπάρχουν πάνω από 200 εκατομμύρια καταχωρισμένα αντικείμενα διαθέσιμα προς αγορά στην πλατφόρμα. Ένα από τα μειονεκτήματα του Poshmark είναι ότι είναι επιρρεπές σε παραβιάσεις ασφάλειας που μπορεί να κάνουν τους χρήστες να χάσουν την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Ας υποθέσουμε ότι είστε ένας από τους χρήστες που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύνδεση στο www Poshmark com ή κάποιος που δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο σύνδεσμος Poshmark. Σε αυτήν την περίπτωση, σας φέρνουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα λύσει τα ερωτήματα σχετικά με ζητήματα, όπως η εγγραφή στην Poshmark, οι αγορές της Poshmark και πολλά άλλα.

Πώς να συνδεθείτε στο Poshmark

Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Poshmark από την επίσημη σελίδα σύνδεσης της Poshmark. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Σημείωση: Προς το παρόν, η υπηρεσία Poshmark είναι διαθέσιμη μόνο για κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, της Ινδίας και του Καναδά.

Είναι το Poshmark Ripoff;

Οχι, Poshmark είναι νόμιμη και δεν είναι ριποφ. Ωστόσο, οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα που κάνουν τους πιθανούς αγοραστές να πιστεύουν ότι η Poshmark είναι απάτη. Οι χρήστες συχνά παραπονιούνται για την κακή υποστήριξη πελατών της εταιρείας, η οποία επιτρέπει στους πωλητές στην πλατφόρμα να παραπλανούν τους αγοραστές και να μην προβαίνουν σε καμία ενέργεια για να αποζημιώσουν τους πάσχοντες. Οι τακτικές παραβιάσεις ασφαλείας που αντιμετωπίζει η εταιρεία δείχνουν πόσο περιστασιακή είναι η προσέγγισή της στα ζητήματα των χρηστών της. Αυτά τα ζητήματα αναγκάζουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η Poshmark είναι απάτη.

  Internet Security 2018 με έκπτωση 63% (Ισχύει 6 Δεκεμβρίου)

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Poshmark;

Η Poshmark είναι διαβόητη για την παροχή μιας κακής εμπειρίας χρήστη γεμάτη με πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εκτέλεση της σύνδεσης στο www Poshmark com, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό:

  • Οι διακομιστές Poshmark είναι εκτός λειτουργίας.
  • Ο ιστότοπος ή η εφαρμογή υποβάλλονται σε συντήρηση.
  • Οι διακομιστές Poshmark θα μπορούσαν να παραβιαστούν ή να υποστούν κάποια παραβίαση ασφαλείας. Η Poshmark έχει μακρά ιστορία ανεπαρκών μέτρων ασφαλείας που οδηγούν σε κλοπή δεδομένων.
  • Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης των Όρων και Προϋποθέσεων. Για παράδειγμα, καταχώριση παραποιημένων προϊόντων.
  • Μπορεί να χρησιμοποιείτε λάθος διαπιστευτήρια σύνδεσης.
  • Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ενδέχεται να είναι ασταθής.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Poshmark;

Εάν έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε ατελείωτα προβλήματα στο Poshmark ή θέλετε να σταματήσετε να πουλάτε αντικείμενα στην πλατφόρμα και δεν ξέρετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Poshmark, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επίσκεψη Σελίδα σύνδεσης Poshmark στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε το δικό σας Ονομα χρήστη ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και Κωδικός και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού από το αναπτυσσόμενο μενού.

5. Κάντε κλικ στο Manage Account Status από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.

7. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που παραδόθηκε στην καταχωρημένη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Τέλος.

8. Επιλέξτε την κατάλληλη αιτία αποχώρησης από το μενού.

9. Τέλος, κάντε κλικ στο Delete My Account.

Διαγράψατε με επιτυχία τον λογαριασμό σας Poshmark και είστε απαλλαγμένοι από πιθανές κλοπές δεδομένων.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Poshmark;

Ανυπομονείτε να πουλήσετε παλιά αντικείμενα στο Poshmark αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Μην ανησυχείς καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει έναν εύκολο στην κατανόηση βήμα προς βήμα οδηγό παρακάτω, ο οποίος θα σας διδάξει πώς να επεξεργαστείτε μια εγγραφή Poshmark:

  Κατακτήστε γρήγορα την ταχύτητα ανάγνωσης με την εφαρμογή Readsy Web

1. Κατευθυνθείτε προς το Ιστοσελίδα Poshmark στο πρόγραμμα περιήγησής σας για σύνδεση στο www Poshmark com.

2. Κάντε κλικ στο Sign up with Email.

Σημείωση: Έχετε άλλες διαθέσιμες επιλογές εγγραφής Poshmark, όπως Facebook, Google και Apple.

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σε όλα τα διαθέσιμα πεδία και κάντε κλικ στο Επόμενο.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας Poshmark.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Poshmark, θα μεταφερθείτε στον Πίνακα ελέγχου Poshmark. Εκεί, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε αντικείμενα εάν το θέλετε.

Πώς να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Poshmark;

Εάν είστε κάποιος που θέλει να ξεκινήσει μια μικρή επιχείρηση μέσω της Poshmark ή κάποιος που επιθυμεί να πουλά μεταχειρισμένα αντικείμενα στην πλατφόρμα, δεν έχουμε παράπονα. Ρίξτε μια ματιά στα βήματα που δίνονται παρακάτω για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στη σελίδα σύνδεσης www Poshmark com:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Poshmark και κάντε κλικ στο Εγγραφή με email.

2. Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία και κάντε κλικ στο Επόμενο.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και επιλέξτε τις επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για να ρυθμίσετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο www Poshmark com.

Πώς μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο Poshmark;

Ο σύνδεσμος Poshmark είναι μια άμεση πύλη προς τις καταχωρίσεις σας. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με τις επαφές σας για να διευκολύνετε την επίσκεψη στη σελίδα σας στο Poshmark. Αλλά είναι ένα κοινό πρόβλημα όπου οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν τον σύνδεσμο προς τις λίστες τους στο Poshmark. Εάν βρίσκεστε ανάμεσα σε αυτούς τους χρήστες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα σύνδεσης Poshmark και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης Poshmark.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε My Closet από το αναπτυσσόμενο μενού.

  Πώς να αναγνωρίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα Touch ID

4. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL (Uniform Resource Locator)/διεύθυνση web της σελίδας, όπως απεικονίζεται παρακάτω. Αυτή η διεύθυνση URL είναι ο σύνδεσμος προς το Poshmark σας, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους.

Πώς να βρείτε τις αγορές σας Poshmark;

Εάν αγοράσατε πρόσφατα αντικείμενα από την ντουλάπα κάποιου στο Poshmark και αναζητάτε το ιστορικό αγορών σας για να ελέγξετε την τιμή, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να δείτε τις αγορές σας στην Poshmark:

1. Πραγματοποιήστε σύνδεση στο www Poshmark com από το Ιστοσελίδα Poshmark για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας > Οι αγορές μου από τη λίστα επιλογών.

Εδώ μπορείτε να δείτε το αρχείο αγορών της Poshmark. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε άλλες πληροφορίες, όπως πωλήσεις, προσφορές, υπόλοιπο κ.λπ.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Poshmark;

Η ευκολία πλοήγησης στον ιστότοπο της Poshmark είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που αποτελεί σημαντικό κόμβο για την εμπορία νέων και παλαιών αντικειμένων. Ευτυχώς, μια τέτοια ομαλή πλοήγηση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να διαγράφουν λογαριασμούς γρήγορα. Σε περίπτωση που η τριβή της διαγραφής του λογαριασμού σας Poshmark είναι λίγο υπερβολική για εσάς, ρίξτε μια ματιά στον απλό οδηγό μας για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Poshmark χωρίς κόπο:

1. Πηγαίνετε στο δικό σας Λογαριασμός Poshmark.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις λογαριασμού.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση κατάστασης λογαριασμού > Διαγραφή του λογαριασμού μου.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στην καταχωρημένη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Τέλος.

5. Επιλέξτε έναν προτιμώμενο λόγο και κάντε κλικ στο Delete My Account για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή λογαριασμού Poshmark.

Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Poshmark;

Η Poshmark δηλώνει ότι πριν διαγράψετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα, δεν θα πρέπει να υπάρχει εξαγοράσιμο ποσό στον λογαριασμό ή οποιαδήποτε εκκρεμή συναλλαγή. Εάν έχετε υπόλοιπο στον λογαριασμό σας Poshmark, δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Poshmark σας;

Ναι, είναι δυνατή η απενεργοποίηση/διαγραφή του λογαριασμού σας Poshmark. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μεταβαίνοντας στην καρτέλα Διαχείριση κατάστασης λογαριασμού.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε σχετικά με τις αγορές της Poshmark και επίσης πώς να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση στο www Poshmark com με τα λεπτομερή βήματα προς βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.