Πώς να συνδεθείτε στο AOL Mail στα Windows 10

Το AOL Mail είναι μια δημοφιλής υπηρεσία email που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η αλληλογραφία AOL.com, όπως και οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι email, έχει τη δική της σελίδα σύνδεσης λογαριασμού. Σχεδόν πιθανόν να έχετε λογαριασμό email AOL εάν χρησιμοποιούσατε το Διαδίκτυο τη δεκαετία του 1990. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον τρόπο σύνδεσης στο AOL Mail, ελέγξτε ξανά ότι το κάνετε σωστά. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε στον λογαριασμό email της AOL.

Πώς να συνδεθείτε στο AOL Mail στα Windows 10

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε άτομα που δεν γνωρίζουν ιδιαίτερα τους υπολογιστές και χρειάζονται οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στον λογαριασμό email της AOL αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη σελίδα σύνδεσης της AOL. Επομένως, είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό AOL είτε χρειάζεστε βοήθεια για να αποκτήσετε έναν που έχετε αυτήν τη στιγμή, ακολουθούν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές.

Βήμα I: Δημιουργία λογαριασμού Email AOL

Η δημιουργία ενός λογαριασμού Email AOL είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό AOL.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows. Πληκτρολογήστε Google Chrome και εκκινήστε το.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα προγράμματα περιήγησης. Εδώ, επιλέγεται το Google Chrome.

2. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Aol και δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό AOL.

  Γιατί είναι τόσο σημαντικοί οι καλοί φακοί κάμερας;

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση/Συμμετοχή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέου λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

5. Συμπληρώστε ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email της AOL και τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Σημείωση: Πρέπει να δώσετε έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, διαφορετικά θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι, στείλτε μου έναν κωδικό.

7. Τώρα, πληκτρολογήστε τον κωδικό που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Επαλήθευση.

8. Κάντε κλικ στο Τέλος.

Μπορείτε πλέον να στέλνετε email σε όλους τους φίλους και την οικογένειά σας από τη διεύθυνση email @aol.com.

Βήμα II: Συνδεθείτε στην AOL

Διαβάστε παρακάτω εάν παραλείψατε το πρώτο μέρος αυτού του σεμιναρίου επειδή έχετε ήδη λογαριασμό AOL αλλά ξεχάσατε πώς να συνδεθείτε. Ακολουθεί μια αναλυτική οδηγία για το πώς να συνδεθείτε σωστά στην οθόνη εισερχομένων του λογαριασμού αλληλογραφίας AOL.

1. Εκκινήστε το Google Chrome όπως έγινε νωρίτερα.

2. Επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης της AOL.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email της AOL στο πλαίσιο σύνδεσης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στην επόμενη σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Θα οδηγηθείτε στον ιστότοπο της AOL, ο οποίος έχει όλα τα τελευταία νέα και τους τίτλους, εάν εισαγάγετε τα σωστά διαπιστευτήρια σύνδεσης.

6. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισερχόμενα email της AOL Mail, κάντε κλικ στο σύμβολο email στην επάνω δεξιά γωνία της κύριας οθόνης της AOL.

  Πώς να αλλάξετε το χρονικό όριο "Επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση" στα Windows 10

7. Στο αριστερό παράθυρο, επιλέξτε Εισερχόμενα.

Θα εμφανιστεί η σελίδα εισερχομένων της AOL Mail, η οποία περιέχει όλα τα email σας.

Βήμα III: Μείνετε συνδεδεμένοι

Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό email της AOL και μετά κλείσετε το AOL Mail. Ακόμα κι αν αποτύχετε να αποσυνδεθείτε σωστά, ο λογαριασμός σας AOL θα συνδεθεί αυτόματα την επόμενη φορά που το μηχάνημα θα επισκεφθεί την AOL.com. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την επιλογή παραμονής συνδεδεμένος μόνο σε έναν υπολογιστή που εμπιστεύεστε όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας AOL Mail. Αυτό θα σας κάνει να παραμείνετε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό email της AOL.

Βήμα IV: Αλλαγή κωδικού πρόσβασης λογαριασμού

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού email της AOL, μπορείτε να τον επαναφέρετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε κλικ στην επιλογή Ξεχάσατε το όνομα χρήστη από τη σελίδα σύνδεσης AOL Mail.

2. Αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου της AOL και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

3. Κάντε κλικ στο Ναι, στείλτε μου έναν κωδικό.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που παραδίδεται στον αριθμό τηλεφώνου. Κάντε κλικ στο Επαλήθευση.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο λογαριασμό για τον οποίο πρέπει να αλλάξει ο κωδικός πρόσβασης.

6. Πληκτρολογήστε τον Νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

7. Τώρα, κάντε κλικ στο Συνέχεια για να αλλάξετε με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασης και συνδεθείτε στο λογαριασμό.

Βήμα V: Αποσύνδεση AOL

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό email της AOL Mail:

  Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την αυτόματη συμπλήρωση για την Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

1. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση δίπλα στη σύνδεσή σας στο AOL Mail στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Κάντε κλικ στο Ναι, αποσυνδεθείτε.

Βήμα VI: Εξετάστε τη διεύθυνση URL της σελίδας σύνδεσης

Εάν προσπαθήσετε να κάνετε check in σε έναν δόλιο ιστότοπο που προσποιείται ότι είναι η νόμιμη σελίδα σύνδεσης της AOL Mail, θα προσπαθήσουν να κλέψουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Έχουν αναφερθεί αρκετές αναφορές καταναλωτών που προσπάθησαν να εισέλθουν στο AOL Mail χρησιμοποιώντας έναν κακόβουλο σύνδεσμο σε έναν ψευδή ιστότοπο.

Συνεπώς, ελέγξτε ξανά ότι βρίσκεστε στη σωστή σελίδα σύνδεσης AOL Mail, χρησιμοποιώντας τη σωστή διεύθυνση URL. Ως αποτέλεσμα, ελέγξτε ξανά ότι η διεύθυνση URL προέρχεται από το AOL.com ή το login.aol.com.

Είναι πάντα καλό να μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης του AOL.com Mail πληκτρολογώντας AOL.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Έχουν απομείνει λογαριασμοί AOL;

Απάντηση: Η AOL Mail είχε 24 εκατομμύρια χρήστες από τον Ιούλιο του 2012. Ο αριθμός των συνδρομητών που πληρώνουν μειώθηκε σε 1,5 εκατομμύρια μέχρι το 2021. Στις 16 Μαρτίου 2017, η Verizon είπε ότι θα καταργήσει σταδιακά τις εσωτερικές της υπηρεσίες email για χρήστες Διαδικτύου και μετάβαση όλους τους πελάτες στην AOL Mail, την οποία είχε αγοράσει το 2015.

Ε2. Είναι δυνατόν να αποκτήσετε έναν λογαριασμό email AOL δωρεάν;

Απ.: Εάν διαθέτετε ήδη σύνδεση στο Διαδίκτυο και δεν χρησιμοποιείτε την AOL dial-up, μπορείτε να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν λογισμικό, email και άλλες υπηρεσίες της AOL. Η σύνδεσή σας και ο λογαριασμός email της AOL, που διατίθενται μέσω του mail.aol.com, είναι και οι δύο δωρεάν υπηρεσίες AOL.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι έχετε μάθει πώς να συνδέεστε στο AOL Mail. Ενημερώστε μας ποια στρατηγική αποδείχθηκε η πιο αποτελεσματική για εσάς. Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.