Πώς να συνδεθείτε σε ένα VPN στο iPhone 8 και το iPhone 8 Plus

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να συνδεθείτε σε ένα VPN από το iPhone 8 ή το iPhone 8 Plus, θα σας εξηγήσουμε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα. Ο κύριος λόγος που θέλετε να συνδεθείτε σε ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο iPhone 8 ή στο iPhone 8 Plus είναι να επιτρέψετε μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση όταν επικοινωνείτε αντί να χρησιμοποιείτε ένα δημόσιο δίκτυο που θέτει σε κίνδυνο δεδομένα και πληροφορίες κατά τη χρήση του δημόσιο δίκτυο.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να συνδεθείτε με ένα VPN σε iOS είναι επειδή ίσως χρειαστεί να διαμορφώσετε το VPN για πρόσβαση ή αποστολή email εργασίας στο iOS iPhone 8 ή το iPhone 8 Plus για λόγους ασφαλείας. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο iOS, ώστε όλο το περιεχόμενο και τα δεδομένα που εισέρχονται και εξέρχονται από τη συσκευή σας iOS να είναι ασφαλή. Το VPN λειτουργεί μέσω Wi-Fi και συνδέσεων δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

  Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για Torrenting;

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες VPN σήμερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν ή ένα επί πληρωμή. Εμείς εδώ στην Alphr χρησιμοποιούμε συχνά το ExpressVPN επειδή είναι αξιόπιστο, εύχρηστο και ευρέως διαθέσιμο. Αν και οι οδηγίες μας μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το VPN που χρησιμοποιείτε, είναι όλες πολύ ίδιες στα iPhone 8 και 8 Plus.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε ένα iPhone 8 ή iPhone 8 Plus

Τα περισσότερα VPN διαθέτουν μια αποκλειστική εφαρμογή διαθέσιμη στο Apple App Store. Εάν το iPhone σας δεν υποστηρίζει την εφαρμογή της υπηρεσίας VPN που χρησιμοποιείτε, προχωρήστε και θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του VPN με μη αυτόματο τρόπο.

Ρυθμίστε το VPN σας χρησιμοποιώντας την αποκλειστική εφαρμογή

Αν υποθέσουμε ότι το VPN σας έχει μια καθορισμένη εφαρμογή, κατεβάστε το από το App Store και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συνδεθείτε στο VPN σας και προχωρήστε στα βήματα επαλήθευσης.
  • Η εφαρμογή θα πρέπει να σας οδηγήσει σε μια σειρά από αναδυόμενα παράθυρα. Πατήστε Να επιτρέπεται όταν σας ζητηθεί να ρυθμίσετε το VPN.
  • Αφού ολοκληρώσετε την αποδοχή των αναδυόμενων ειδοποιήσεων. μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε το VPN στο iPhone σας πατώντας το εικονίδιο λειτουργίας.
  •   Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με Discord

    Το VPN σας έχει πλέον ρυθμιστεί και είναι έτοιμο για χρήση στο iPhone σας.

    Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

    Μη αυτόματη ρύθμιση VPN σε iOS για iPhone 8 και iPhone 8 Plus

    Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο στο iPhone σας,

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στα Γενικά και, τέλος, μεταβείτε στο VPN.
  • Μετά από αυτό, “Προσθήκη διαμόρφωσης VPN”
  • Εισαγάγετε τις πληροφορίες διακομιστή VPN. Σημείωση: Μπορείτε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες από τη σελίδα του λογαριασμού VPN, τη σελίδα μη αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ή τον διαχειριστή του συστήματός σας.
  • Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, πατήστε Τέλος στο επάνω μέρος.
  • Τώρα θα βλέπετε το VPN στις Ρυθμίσεις των συσκευών σας. Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία και τον διακομιστή εδώ.
  • Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο Εγχειρίδιο της Σελίδας Υποστήριξης της Apple για να δείτε ποια διαμόρφωση πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά τη ρύθμιση ενός VPN σε iOS για iPhone, iPad ή iPod Touch.

      Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε υπολογιστή Windows 10 ή Mac

    Ενεργοποιήστε το VPN “On” ή “Off”

    Αφού ρυθμίσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο iOS, έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το VPN από τη σελίδα ρυθμίσεων στη συσκευή σας Apple. Όταν συνδέεστε χρησιμοποιώντας VPN, το εικονίδιο VPN εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης.

    Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

    Εάν έχετε ρυθμίσει ένα VPN σε iOS με πολλές διαμορφώσεις, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε διαμορφώσεις στο iPhone, το iPad ή το iPod Touch σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > VPN και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαμορφώσεων VPN.

    Λάβετε βοήθεια σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός VPN στο iOS:

    Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη ρύθμιση ενός Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου σε iOS ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο VPN σας ή εάν δείτε μια ειδοποίηση που λέει “Λείπει το κοινό μυστικό”, οι ρυθμίσεις VPN ενδέχεται να είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις VPN ή το κοινό μυστικό κλειδί σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του δικτύου σας ή με το Τμήμα IT.

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το VPN, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Επιχειρήσεων του iPhone, επισκεφτείτε τη σελίδα iOS IT ή τη Βιβλιοθήκη προγραμματιστών Apple iOS.