Πώς να συνδεθείτε με φίλους στο “Animal Crossing: New Horizons”

Εγκατασταθήκατε στο νέο σας νησί στο Animal Crossing στο Nintendo Switch και τώρα είστε έτοιμοι να το δείξετε στον κόσμο. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις διάφορες δυνατότητες για πολλούς παίκτες στο Animal Crossing: New Horizons.

Ξεκλειδώστε το αεροδρόμιο Dodo Airlines

Τη 2η ημέρα του νέου σας νησιού, ο Tom Nook θα ανακοινώσει στην πλατεία της πόλης ότι η πρόσβαση στο αεροδρόμιο είναι πλέον διαθέσιμη. Κατευθυνθείτε προς την Dodo Airlines και μιλήστε με τον Orville, το πουλί πίσω από τον πάγκο.

Ο Όρβιλ θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι κάνει το αεροδρόμιο. Όταν τελειώσει, επιλέξτε «Θέλω επισκέπτες».

Από εδώ, ο Orville θα θέσει ορισμένους βασικούς κανόνες. Θα σας υπενθυμίσει ότι τα ονόματα, η συνομιλία εντός του παιχνιδιού, οι αναρτήσεις στον πίνακα ανακοινώσεων, η εμφάνιση του νησιού, τα δωμάτια στα σπίτια και τα προσαρμοσμένα σχέδια και άλλο περιεχόμενο είναι όλα ορατά σε άλλους παίκτες—όλα αυτά βρίσκονται στο Nintendo’s Κώδικας δεοντολογίας δικτυακός τόπος.

Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση των σύντομων όρων και προϋποθέσεων, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσκαλέσετε επισκέπτες για διαδικτυακό παιχνίδι.

  Πώς να καθαρίσετε τα ακουστικά και τα ακουστικά σας

Το τοπικό παιχνίδι δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο ή συνδρομή Nintendo Online. Εάν επιλέξετε να επισκεφτείτε φίλους μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο, θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Nintendo Online.

Αφού επιβεβαιώσετε τη σύνδεση που προτιμάτε, το παιχνίδι θα αποθηκευτεί και θα ερωτηθείτε ποιον θέλετε να προσκαλέσετε.

Πώς να συνδεθείτε με φίλους τοπικά

Για να επιλέξετε να παίξετε τοπικά δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και για επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε να δώσετε σε άλλους παίκτες έναν προσωρινό κωδικό Dodo (περισσότερα για αυτό παρακάτω) για να συμμετάσχουν στην τοπική σύνδεση.

Κάθε παίκτης με τον λογαριασμό του συνδεδεμένο στο Nintendo Switch μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι ή να εγγραφεί στο ήδη υπάρχον νησί.

Αφού οι νέοι παίκτες ολοκληρώσουν το σεμινάριο Dodo Airlines Airport, θα λάβουν μια νέα εφαρμογή στο Nook Phone τους που ονομάζεται “Call Islander”. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους παίκτες να προσκαλούν άλλους κατοίκους που ζουν στο νησί για co-op παιχνίδι, γνωστό και ως Party Play.

Κάθε παίκτης μπορεί να έχει το δικό του σπίτι στο νησί. Μέχρι και οκτώ παίκτες μπορούν να ζήσουν στο νησί ταυτόχρονα, αλλά το Party Play επιτρέπει μόνο τέσσερα άτομα να παίξουν ταυτόχρονα.

Για να χρησιμοποιήσετε το τοπικό παιχνίδι, εσείς και το άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής πρέπει να είστε στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi — σκεφτείτε “couch co-op”.

Ο παίκτης που ξεκίνησε την πρόσκληση θα χαρακτηριστεί ως αρχηγός ενώ οι άλλοι κάτοικοι που θα συμμετάσχουν θα χαρακτηριστούν ως ακόλουθοι. Οι ακόλουθοι μπορούν να βοηθήσουν τον ηγέτη μόνο σε εργασίες όπως το μαζεύοντας κοχύλια, το ψάρεμα και η σύλληψη εντόμων. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει το δικό του χειριστήριο joy-con.

  Πώς να μεταφράσετε αυτόματα μια ιστοσελίδα στον Microsoft Edge

Χρησιμοποιήστε τον κώδικα Dodo για να προσκαλέσετε φίλους

Ο κώδικας Dodo είναι ένας καλός τρόπος για να προσκαλέσετε παίκτες που δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων σας στο Nintendo Switch—ο Orville θα σας δώσει έναν προσωρινό κωδικό πέντε χαρακτήρων για να τον μοιραστείτε με άλλους παίκτες—χωρίς συμβολοσειρές.

Η χρήση αυτής της δυνατότητας για πρώτη φορά θα ξεκλειδώσει επίσης τη λίστα καλύτερων φίλων στο τηλέφωνό σας Nook (περισσότερα για αυτό παρακάτω).

Οι παίκτες που επισκέπτονται το νησί σας με κωδικό Dodo δεν θα μπορούν να κόψουν τα δέντρα σας ή να πάρουν οτιδήποτε από το νησί (εκτός από φρούτα που πέφτουν από τα οπωροφόρα δέντρα).

Όταν τελειώσετε το παιχνίδι, ζητήστε από τον Orville να κλείσει την πύλη και οι παίκτες θα κληθούν να φύγουν από το νησί.

Πώς να συνδεθείτε με φίλους χρησιμοποιώντας το Nintendo Online

Η επιλογή Online Play κατά την επίσκεψή σας στο αεροδρόμιο σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με οποιονδήποτε παίζει Animal Crossing: New Horizons αρκεί και οι δύο να έχετε συνδρομή στο Nintendo Online και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Στο αεροδρόμιο, πείτε στον Όρβιλ ότι θέλετε να παίξετε στο διαδίκτυο και όταν σας ρωτήσετε ποιον θέλετε να προσκαλέσετε, επιλέξτε “Όλοι οι φίλοι μου!”

  Πώς να ορίσετε δικαιώματα αρχείων σε Mac

Ο Όρβιλ θα σώσει το παιχνίδι σας και θα ανοίξει τις πύλες. Οι φίλοι σας στο Nintendo Switch μπορούν να ενταχθούν στο νησί σας ακολουθώντας παρόμοιες οδηγίες στο αεροδρόμιο του παιχνιδιού τους.

Χρήση της λίστας καλύτερων φίλων

Όταν αλληλεπιδράτε με άλλους διαδικτυακούς παίκτες, μπορείτε να επιλέξετε να τους προσθέσετε στη Λίστα Καλύτερων Φίλων στο τηλέφωνό σας Nook. Οι παίκτες που χαρακτηρίζονται ως καλύτεροι φίλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε εργαλείο στο νησί σας (έχετε προειδοποιηθεί).

Μόλις αποδεχτεί το αίτημα φιλίας σας, μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του παιχνιδιού και να τους προσκαλέσετε όποτε είναι συνδεδεμένοι. Και, αν έχετε πολλά άτομα στη λίστα των καλύτερων φίλων σας, μπορείτε να τα προσκαλέσετε όλα ως ομάδα—αυτό κάνει την πρόσκληση ενός μεγάλου πάρτι στο νησί σας απίστευτα εύκολη.

Χρήση ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Dodo Airlines

Η αλληλογραφία μεταξύ χωρικών στο franchise Animal Crossing ήταν πάντα μεγάλη υπόθεση και τώρα μπορείτε να στείλετε προσαρμοσμένη αλληλογραφία στα άτομα στη λίστα φίλων σας.

Κατά την πρώτη επίσκεψη στο αεροδρόμιο Dodo, ο Orville θα σας συμπληρώσει για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες που προσφέρει. Στα δεξιά του, θα δείτε ένα ράφι με φακέλους που μπορείτε να στείλετε σε φίλους για 200 Bells.

Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε δώρα. Ορισμένες κάρτες που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα γεγονότα ή εποχές είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Είτε θέλετε να παίξετε με φίλους στην άνεση του σπιτιού σας είτε αν θέλετε να ανοίξετε τις πύλες και να ανοίξετε το νησί σας στο κοινό, το Animal Crossing: New Horizons σας έχει καλύψει.