Πώς να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από το Game Center στο iOS 10


Η εφαρμογή Game Center στο iOS είναι ιστορία. Από το iOS 10, το Game Center δεν υπάρχει πλέον ως αυτόνομη εφαρμογή στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την Αρχική οθόνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η λειτουργία του Κέντρου παιχνιδιών έχει αφαιρεθεί. Η υπηρεσία εξακολουθεί να υπάρχει καθώς πολλές δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Fruit Ninja, το Letterpress και το Tall Chess βασίζονται σε αυτήν. Ομοίως, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από εφαρμογές για πολλούς παίκτες για iOS που απαιτούν το Game Center για να λειτουργήσουν. Εάν είχατε ρυθμίσει το Game Center στο iPhone σας πριν κάνετε αναβάθμιση σε iOS 10, δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά σε αυτό. Εάν ρυθμίζετε το iPhone σας ως νέα συσκευή ή αν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το Game Center στο iOS 10, θα χαθείτε αφού η ίδια η εφαρμογή έχει φύγει. Στο iOS 10, πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από το Game Center.

  3 δωρεάν πληκτρολόγια GIF για iOS 8

Συνδεθείτε στο Κέντρο παιχνιδιών

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Κέντρο παιχνιδιών. Θα πρέπει να εμφανίζεται στο τέλος της ενότητας Μουσική, Φωτογραφίες & Κάμερα, iBooks και Podcasts. Πατήστε το. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Game Center, θα δείτε την επιλογή “Σύνδεση” στην οθόνη του Game Center.

Πατήστε το και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

Αποσύνδεση από το Κέντρο παιχνιδιών

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Κέντρο παιχνιδιού. Στην οθόνη του Game Center, θα δείτε το Apple ID που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Game Center. Πατήστε το και θα εμφανιστεί ένα μενού με επιλογή Έξοδος.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δείτε πληροφορίες διατροφής στο iOS 12

Είναι δίκαιο να σας προειδοποιήσουμε ότι η εμπειρία παιχνιδιού σας σε ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να επηρεαστεί. Για εφαρμογές που επιμένουν ότι είστε συνδεδεμένοι στο Game Center, π.χ. King of Thieves, θα σας ζητείται να συνδέεστε στο Game Center κάθε φορά που εκκινείτε την εφαρμογή. Άλλα παιχνίδια μπορεί να είναι λιγότερο πιεστικά, αλλά τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες όπως το Letterpress και το Tall Chess απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν με εσάς που έχετε αποσυνδεθεί από το Game Center.