Πώς να συνδέσετε το Spotify στο Facebook

Σε αυτήν τη σύγχρονη εποχή όπου όλοι είναι απασχολημένοι και τεταμένοι, ένας λογαριασμός Spotify μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε και να ανανεώσετε τη διάθεσή σας. Το Spotify παρέχει μια ποικιλία τραγουδιών καθώς είναι μια κορυφαία εφαρμογή ροής μουσικής. Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify με διάφορες άλλες εφαρμογές. Σε αυτήν την ανάρτηση θα συζητήσουμε μαζί σας πώς να συνδέσετε το Spotify στο Facebook, πώς να αφαιρέσετε το Spotify από το Facebook, να συνδεθείτε στο Spotify χωρίς Facebook και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify με το Facebook και να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας playlist ή τραγούδια στο Spotify με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Πώς να συνδέσετε το Spotify στο Facebook

Όταν συνδέετε τον λογαριασμό σας στο Spotify με το Facebook, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο Spotify με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Αφού συνδέσετε και τους δύο αυτούς λογαριασμούς, μπορείτε να εμφανίσετε την εικόνα και το όνομά σας στο Facebook στην εφαρμογή και επίσης να αναζητήσετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας στο Spotify. Τα βήματα που διευκρινίζουν πώς να συνδέσετε το Spotify στο Facebook είναι τα εξής:

1. Αρχικά, ανοίξτε το Εφαρμογή Spotify στη συσκευή σας.

2. Μετά από αυτό, πατήστε στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το παράθυρο Ρυθμίσεις στην εφαρμογή Spotify.

  Πώς να δείτε το προφίλ σας στο Facebook όπως θα το έβλεπε κάποιος άλλος

3. Στη συνέχεια, στην ενότητα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Κοινωνικό.

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Σύνδεση στο Facebook.

5. Τέλος, πληκτρολογήστε τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σας στο Facebook και επιλέξτε OK για να συνδέσετε το Spotify στο Facebook.

Πώς να αφαιρέσετε το Spotify από το Facebook

Εάν δεν θέλετε πλέον να συνδέετε τον λογαριασμό σας στο Spotify με το Facebook, μην ανησυχείτε γιατί απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω, τα οποία εξηγούν Πώς να αφαιρέσετε το Spotify από το Facebook.

Βήμα I: Δημιουργία κωδικού πρόσβασης Spotify

Εάν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify χρησιμοποιώντας το Facebook σας, τότε θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Spotify προτού αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από το Facebook.

Βήμα II: Καταργήστε το Spotify από το Facebook

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον υπολογιστή σας λογαριασμό Facebook.

2. Στη συνέχεια, στον ιστότοπο του Facebook, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

4. Στο μενού Ρυθμίσεις και Απόρρητο επιλέξτε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Εφαρμογές και ιστότοποι στο μενού της αριστερής πλευρικής γραμμής.

6. Στη συνέχεια, στην ενότητα Εφαρμογές και ιστότοποι θα δείτε τις εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας στο Facebook.

7. Στη συνέχεια, αναζητήστε την εφαρμογή Spotify και, στη συνέχεια, επιλέξτε το μπλε κουμπί Κατάργηση.

8. Αφού επιλέξετε την επιλογή Κατάργηση, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας προειδοποιεί ότι εάν αφαιρέσετε το Spotify από τον λογαριασμό σας στο Facebook, τότε μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό και τη δραστηριότητά σας.

9. Πατήστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο Διαγραφή αναρτήσεων, βίντεο ή συμβάντων που έχει δημοσιεύσει το Spotify στην επιλογή του χρονολογίου σας. Επιλέξτε το μπλε κουμπί Αφαίρεση.

  Πώς να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Facebook

10. Τέλος, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στη συσκευή σας που θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας στο Spotify καταργήθηκε με επιτυχία.

Πώς να συνδεθείτε στο Spotify χωρίς Facebook

Τα βήματα που παρουσιάζονται παρακάτω θα σας πουν πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο Spotify χωρίς Facebook.

Μέθοδος 1: Για νέο λογαριασμό Spotify

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να το κάνετε αυτό:

1. Ανοίξτε Εγγραφείτε στο Spotify σελίδα στη συσκευή σας. Αυτή η σελίδα θα εμφανίσει δύο επιλογές εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε είτε στο Facebook είτε στη διεύθυνση email σας.

2. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify χωρίς Facebook, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την.

3. Μετά από αυτό, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και όλες τις άλλες βασικές πληροφορίες. Όταν ολοκληρώσετε, επιλέξτε την επιλογή Εγγραφή.

Μέθοδος 2: Για έναν υπάρχοντα λογαριασμό Spotify

Εάν έχετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Spotify που δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας το Facebook, τότε μπορείτε να συνδεθείτε στο Spotify χωρίς Facebook αποσυνδέοντας το Facebook. Μόλις αποσυνδεθείτε από το Facebook, θα μπορείτε στη συνέχεια να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify χωρίς Facebook.

Πώς να συνδεθείτε στο Spotify Web

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα στο Spotify, βιαστείτε και κάντε το αμέσως. Μπορείτε να κατεβάσετε το Spotify στο κινητό σας τηλέφωνο, επιτραπέζιο υπολογιστή, tablet, τηλεόραση και πολλά άλλα. Το Spotify παρέχει επίσης διάφορες επιλογές εγγραφής, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email σας ή τους λογαριασμούς Apple ή Facebook. Περισσότερες πληροφορίες εγγραφής όπως η ημερομηνία γέννησης και το φύλο είναι προαιρετικά. Οι μέθοδοι σύνδεσης στο Spotify web είναι οι εξής

  Πώς να στείλετε συνημμένα στο Facebook Messenger

1. Πρώτα από όλα Κατεβάστε την εφαρμογή Spotify στη συσκευή σας.

2. Δεύτερον, επιλέξτε την επιλογή Εγγραφή από την οθόνη σύνδεσης.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι συμβαίνει όταν συνδέετε το Spotify στο Facebook;

Απ. Η απάντηση στην ερώτηση πώς να συνδέσετε το Spotify στο Facebook έχει ήδη συζητηθεί παραπάνω. Τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια οφέλη μπορείτε να λάβετε συνδέοντας τους λογαριασμούς. Έτσι, όταν συνδέετε τον λογαριασμό σας στο Spotify στο Facebook, το Spotify σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής μουσικής ή τραγούδια στο Spotify με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αφού συνδέσετε και τους δύο λογαριασμούς, οι φίλοι σας στο Facebook θα μπορούν να βλέπουν ποια μουσική ακούτε στο Spotify και μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε εύκολα σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Ε2. Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Facebook επηρεάζει το Spotify;

Απ. Η διαγραφή ή η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Facebook δεν επηρεάζει το Spotify, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την ακρόαση των αγαπημένων σας τραγουδιών συνδέοντας με παρόμοιο κωδικό πρόσβασης ή διεύθυνση email.

Ε3. Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το Spotify με το Facebook;

Απ. Οι λόγοι για αυτό το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να προκύψει εάν οι χρήστες αρνηθούν να μοιραστούν τις πληροφορίες τους στο Facebook ή εάν οι λογαριασμοί των χρηστών δεν είναι σωστά συνδεδεμένοι.

Q4. Πώς να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς Spotify και Facebook;

Απ. Οι τρόποι για να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς σας Spotify και Facebook είναι να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Spotify και να αποσυνδέσετε την εφαρμογή Spotify από τον λογαριασμό σας στο Facebook.

***

Ελπίζω να σας άρεσε η ανάγνωση του άρθρου μας και να είστε ξεκάθαροι με τα γεγονότα όπως πώς να συνδέσετε το Spotify στο Facebook, πώς να αφαιρέσετε το Spotify από το Facebook, συνδεθείτε στο Spotify χωρίς Facebook κ.λπ. Μην πανικοβληθείτε όταν συναντήσετε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις γιατί μπορείτε να δοκιμάσετε τις μεθόδους που δώσαμε παραπάνω και να επιλύσετε το πρόβλημα. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τη σελίδα μας για ενημερώσεις. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, αφήστε τις στην ενότητα σχολίων παρακάτω.