Πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify

Το Discord σάς δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε και να κάνετε παρέα με τους φίλους σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ξέρατε ότι μπορείτε ακόμη και να κάνετε streaming μουσικής στους φίλους σας μέσω του Spotify; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το Discord με τον λογαριασμό σας στο Spotify.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify σε υπολογιστή, Mac, iPhone και Android. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε άλλες λειτουργίες, όπως να προσκαλείτε τους φίλους σας να ακούσουν, να εγκαταστήσετε ένα μουσικό bot και να ακούτε Spotify χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify στον υπολογιστή;

Εάν δεν έχετε ήδη το Discord στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Συγχαρητήρια! Έχετε συνδέσει επιτυχώς τον λογαριασμό σας Spotify στο Discord.

Σημείωση: Στην ενότητα “Συνδέσεις”, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε ή όχι οι άλλοι χρήστες να βλέπουν τι ακούτε στο Spotify.

Πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify σε Mac;

Η διαδικασία για τους χρήστες Mac είναι σχεδόν η ίδια. Απλώς πρέπει να κατεβάσετε το Discord για Mac.

  • Πηγαίνετε στο Discord σελίδα λήψης και κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη» στην καρτέλα iOS.
  • Εκτελέστε την εγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  Πώς να αφαιρέσετε έναν φάκελο στο Discord

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή Discord για το Mac σας, κάντε τα εξής:

Τώρα, ο λογαριασμός σας στο Spotify είναι συνδεδεμένος στο Discord.

Σημείωση: Στην ενότητα “Συνδέσεις”, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε ή όχι οι άλλοι χρήστες να βλέπουν τη δραστηριότητά σας στο Spotify.

Πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify στο iPhone;

Αρχικά, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Discord από το App Store. Κάντε κλικ σε αυτό Σύνδεσμος να επιταχύνει τη διαδικασία. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να εκτελέσετε το Discord και να το συνδέσετε στο Spotify.

Θα δείτε τώρα το εικονίδιο Spotify και το όνομα χρήστη σας στο Spotify. Αυτό σημαίνει ότι έχετε συνδέσει επιτυχώς τον λογαριασμό σας Spotify στο Discord.

Σημείωση: Στην ενότητα “Συνδέσεις”, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, ώστε οι άλλοι χρήστες να μπορούν να βλέπουν την κατάστασή σας στο Spotify.

Πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify στο Android;

Πριν συνδέσετε το Spotify στο Discord, θα πρέπει να το κάνετε Κατεβάστε Discord για τη συσκευή σας Android. Αφού εγκαταστήσετε το Discord στο smartphone σας, μπορείτε να το συνδέσετε στο Spotify.

Μεγάλος! Έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας Spotify στο Discord.

Σημείωση: Στην ενότητα “Συνδέσεις”, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες να μην μπορούν να δουν τη δραστηριότητά σας στο Spotify.

Πώς να συνδέσετε το Discord Bot στο Spotify;

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο Discord chat bot για το Spotify και ονομάζεται “botify”. Μπορείτε να το κατεβάσετε με τον ακόλουθο τρόπο:

Το “Botify” είναι πλέον συνδεδεμένο στον διακομιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εντολές στο Discord για να το χειριστείτε όπως οποιοδήποτε άλλο bot.

Πώς να συνδέσετε έναν άλλο λογαριασμό Spotify στο Discord;

Εάν θέλετε να συνδέσετε έναν άλλο λογαριασμό Spotify στο Discord, πρέπει πρώτα να αποσυνδέσετε τον υπάρχοντα. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό Spotify που θέλετε να συνδέσετε στο Discord.

  Πώς να προσκαλέσετε κάποιον σε έναν διακομιστή στο Discord

Σημείωση: Μπορείτε να συνδέσετε μόνο έναν λογαριασμό Spotify τη φορά.

Πώς να προσκαλέσετε τους φίλους σας να ακούσουν στο Discord;

Όταν συνδέετε το Spotify στο Discord, μπορείτε να μεταδώσετε τα τραγούδια που ακούτε στο Spotify στους φίλους σας. Απλώς, στείλτε τους μια πρόσκληση.

  • Βεβαιωθείτε ότι το Spotify σας εκτελείται.
  • Μεταβείτε στο κανάλι στο οποίο θέλετε να κάνετε streaming στο Spotify και κάντε κλικ στο κουμπί “+” στο πλαίσιο κειμένου.
  • Κάντε κλικ στο «Πρόσκληση #Channel για να ακούσετε το Spotify».
  • Προσθέστε ένα σχόλιο εάν θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποστολή πρόσκλησης”.

Τα μέλη του καναλιού θα βλέπουν τώρα την πρόσκλησή σας.

Σημείωση: Οι φίλοι σας πρέπει να έχουν Spotify Premium για να μπορούν να συμμετέχουν στη ροή της μουσικής σας.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Γιατί δεν μπορώ να ακούω το Spotify ενώ βρίσκομαι στο Discord;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να ακούσετε το Spotify ενώ βρίσκεστε στο Discord.

• Εάν ο φίλος σας κάνει ροή μουσικής από το Spotify και δεν έχετε Spotify Premium, δεν μπορείτε να ακούσετε το Spotify του. Οι χρήστες και στις δύο πλευρές πρέπει να έχουν Spotify Premium.

• Εάν βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι συνδεδεμένο στο Discord, η ακρόαση του Spotify θα αποκλειστεί μέχρι να βγείτε από το παιχνίδι.

• Το Discord μπορεί να κάνει σίγαση στο Spotify όταν βρίσκεστε σε μια κλήση. Για να το αποτρέψετε αυτό, μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου > Υλικό και Ήχος > Ήχος > Επικοινωνίες. Στη συνέχεια, τσεκάρετε την επιλογή “Να μην κάνετε τίποτα”.

• Εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Spotify σε πολλές συσκευές, μεταβείτε σε αυτήν που είναι συνδεδεμένη αυτήν τη στιγμή στην ίδια συσκευή με το Discord και παίξτε ένα τραγούδι. (π.χ. Εάν χρησιμοποιείτε το Discord σε επιτραπέζιο υπολογιστή, παίξτε ένα τραγούδι στην εφαρμογή Spotify για υπολογιστή.)

Λειτουργεί το Spotify χωρίς Διαδίκτυο;

Ναί. Μπορείτε να επιλέξετε και να κάνετε λήψη μιας λίστας αναπαραγωγής και στη συνέχεια να την ακούσετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

  Πώς να προσθέσετε ένα κανάλι ανακοινώσεων στο Discord

Για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify.

2. Στην αριστερή κάθετη γραμμή, μεταβείτε στη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να ακούσετε εκτός σύνδεσης.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

Όταν βλέπετε το “Λήψη”, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να αναπαράγετε τραγούδια από αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Για χρήστες κινητών τηλεφώνων:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify.

2. Κάντε κλικ στο «Η βιβλιοθήκη σας» στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

Επιτυχία! Τώρα μπορείτε να ακούσετε τη λίστα αναπαραγωγής που κατεβάσατε εκτός σύνδεσης.

Πώς ακούτε Spotify στον υπολογιστή σας;

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ακούσετε το Spotify στον υπολογιστή σας. Μπορείτε είτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Spotify είτε να ακούσετε το Spotify απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ακούστε μέσω της εφαρμογής Spotify:

1. Μεταβείτε στο Spotify σελίδα λήψης.

2. Κάντε κλικ στο «Λήψη».

3. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, εκτελέστε το “SpotifySetup.exe”.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

5. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, εκτελέστε την εφαρμογή Spotify.

Ακούστε το Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας:

1. Πηγαίνετε στο https://www.spotify.com/

2. Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, κάντε κλικ στο «LOG IN».

3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη/το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο «Σύνδεση».

4. Κάντε κλικ στο λογότυπο Spotify στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας.

5. Κάντε κλικ στο «Άνοιγμα Web Player».

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να ακούσετε Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σύνδεση του Spotify στο Discord

Εκτός από το να κάνετε παρέα με τους φίλους σας στο διαδίκτυο, το Discord σάς δίνει τη δυνατότητα να ακούτε το Spotify μαζί. Σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε το “botify”, το Discord chatbot που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Spotify. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μια πρόσκληση στο κανάλι και οι φίλοι σας μπορούν να συμμετάσχουν στη ροή σας στο Spotify.

Σε αυτό το άρθρο, μάθατε πώς να συνδέσετε το Spotify στο Discord σε όλες τις συσκευές. Επίσης, τώρα ξέρετε πώς να κατεβάζετε και να ακούτε τραγούδια στο Spotify ακόμα και όταν η συσκευή σας είναι εκτός σύνδεσης. Τέλος, ελπίζουμε να έχετε καταφέρει να λύσετε προβλήματα με την ακρόαση του Spotify ενώ βρίσκεστε στο Discord.

Πώς συνδέσατε τον λογαριασμό σας Spotify στο Discord; Έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.