Πώς να συμμετάσχετε στο κυνήγι αυγών «Animal Crossing: New Horizons».

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου και η Nintendo μας χάρισε την πρώτη ετήσια εκδήλωση Bunny Day στο Animal Crossing: New Horizons. Δείτε πώς να ξεκινήσετε το πασχαλινό κυνήγι αυγών σε αυτό το νέο εποχικό γεγονός.

Τι είναι το Bunny Day;

Στον κόσμο του Animal Crossing, η γιορτή του Πάσχα γιορτάζεται πάντα ως «Ημέρα των Κουνελιών» τις πρώτες μέρες του Απριλίου.

Το Bunny Day θα ξεκινήσει επίσημα στις 12 Απριλίου 2020, αλλά το κυνήγι αυγών ξεκινά την 1η Απριλίου 2020. Αυτή η εκδήλωση διευθύνεται από ένα κουνελάκι με κουστούμια, το Zipper T. Bunny, το οποίο θα εμφανιστεί τυχαία στο νησί σας. Μιλώντας μαζί τους, θα σας συμπληρώσουν τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Διακοσμημένα αυγά θα βρείτε την 1η Απριλίου και η εκδήλωση θα συνεχιστεί έως τις 12 Απριλίου. Στο Animal Crossing: New Horizons, οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν διακοσμημένα αυγά για να φτιάξουν DIY συνταγές περιορισμένου χρόνου για ειδικά έπιπλα και ρούχα με θέμα τα αυγά.

Πώς να ξεκινήσετε την εκδήλωση της Ημέρας του Λαγουδιού

Αρχικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η έκδοση του παιχνιδιού Animal Crossing: New Horizons είναι ενημερωμένη.

  Γιατί το iPhone σας ρωτά συνεχώς για τη χρήση τοποθεσίας στο παρασκήνιο

Περισσότερο από πιθανό, σας ζητήθηκε να ενημερώσετε την έκδοση του παιχνιδιού στην έκδοση 1.1.1 ήδη, αλλά αν δεν είστε σίγουροι, μεταβείτε στην εφαρμογή εκκίνησης Animal Crossing: New Horizons στο αρχικό μενού του Nintendo Switch και επιλέξτε “Επιλογές” με το + στο χειριστήριο joy-con σας.

Εάν έχετε ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα δείτε το “Ver. 1.1.1” στην επάνω αριστερή γωνία κάτω από το όνομα του τίτλου. Εάν όχι, επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού» και «Μέσω Διαδικτύου» για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης έκδοσης στο Nintendo Switch (απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο).

Πατήστε το κουμπί “A” για να υποβάλετε τυχόν αλλαγές.

Κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού, η έκδοση του παιχνιδιού εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα πρέπει να λέει “Version1.1.1a” για να σημαίνει την έναρξη της εκδήλωσης Bunny Day.

Κάνοντας λήψη της τελευταίας ενημέρωσης κώδικα, η Isabelle ή ο Tom Nook θα ανακοινώσουν την επερχόμενη εκδήλωση Bunny Day στην καθημερινή τους ανακοίνωση.

Μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε το Zipper T. Bunny.

Πού θα βρείτε το Zipper T. Bunny

Καθώς περιπλανηθείτε στο νησί σας, προσέξτε το Zipper T. Bunny που είναι κρυμμένο πίσω από δέντρα και πάνω στους γκρεμούς. Μπορείτε επίσης να ακούσετε ήχους χοροπηδήματος—στον χαρακτήρα αρέσει να χοροπηδάει καθώς πλησιάζετε.

Μόλις βρείτε το Zipper στο New Horizons, θα σας εξηγήσουν ότι έχουν κρύψει έξι διαφορετικούς τύπους αυγών σε όλο το νησί: γη, φύλλο, πέτρα, ξύλο και νερό. Όλα αυτά τα αυγά βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους.

  Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Skype

Όσο πλησιάζει η Ημέρα του Λαγουδιού, τόσο περισσότερες DIY Συνταγές θα κρύβονται σε όλο το νησί.

Το Zipper θα σας δώσει αυτόματα τη συνταγή του Bunny Day Bed μιλώντας του και ξεκινώντας έτσι την εκδήλωση.

Τύποι αυγών

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλοί τύποι αυγών που διαθέτουν διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού.

Γήινα αυγά

Τα αυγά της Γης μπορούν να βρεθούν σκάβοντας στα μοτίβα σε σχήμα αστεριού στο παιχνίδι που δείχνουν γενικά θαμμένα απολιθώματα. Χρησιμοποιήστε το φτυάρι σας για να σκάψετε το αυγό.

Αυγά φύλλων

Τα αυγά των φύλλων θα αναπτυχθούν στα δέντρα σαν φρούτα. Απλώς κουνήστε το δέντρο για να κατεβούν και μετά μαζέψτε τα αυγά για να τα προσθέσετε στο απόθεμά σας.

Πέτρινα αυγά

Οι βράχοι θα φτύσουν τα Stone Eggs όταν τα χτυπήσετε με ένα φτυάρι ή ένα τσεκούρι. Θα τα βρείτε μαζί με σιδηρομετάλλευμα, άργιλο και άλλα υλικά.

Ξύλινα αυγά

Χτυπήστε ένα δέντρο με ένα τσεκούρι για να βρείτε τα αυγά ξύλου. Ίσως χρειαστεί να κόψετε πολλά δέντρα, καθώς δεν πέφτουν αυγά από κάθε δέντρο.

Νερό Αυγά

Νερό Τα αυγά θα αναπαραχθούν ως σκιά ψαριού που μπορεί να ψαρευτεί χρησιμοποιώντας το καλάμι.

Αυγά ουρανού

Χρησιμοποιήστε μια σφεντόνα για να πυροβολήσετε μπαλόνια από τον ουρανό για να αποκτήσετε ένα Sky Egg. Το στοιχείο θα εμφανιστεί στο απόθεμά σας μόλις ανοίξετε το δώρο που πέφτει από τον αέρα.

  Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο RSS σε ένα Podcast στο iTunes

Βρείτε ακόμα περισσότερα αυγά στα Mystery Islands

Αν σας έχουν ξεμείνει από πέτρες και δέντρα για να μαζέψετε αυγά στο νησί σας, αλλά έχετε φαγούρα για περισσότερα, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα Mystery Island για να συνεχίσετε το κυνήγι σας.

Κάνοντας αγορές από το περίπτερο Nook Stop, μπορείτε να ανταλλάξετε 2.000 Nook Miles με ένα εισιτήριο Nook Miles που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο αεροδρόμιο. Αυτό το εισιτήριο θα σας μεταφέρει σε ένα τυχαία δημιουργημένο Mystery Island.

Εδώ, θα βρείτε πολλούς βράχους και δέντρα για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα αυγά.

Εύρεση συνταγών DIY

Η εύρεση συνταγών DIY είναι λίγο πιο χρονοβόρα από το κυνήγι των αυγών. Εδώ είναι μερικά μέρη για να βρείτε τις συνταγές DIY για την ημέρα του κουνελιού περιορισμένου χρόνου.

Μπουκάλια μηνυμάτων αυγών

Περιπλανώμενοι στην ακτή του νησιού σας, μπορείτε να ανακαλύψετε μπουκάλια μηνυμάτων αυγών που θα περιέχουν μια συνταγή DIY και ένα μήνυμα από το Zipper T. Bunny.

Κάτοικοι του νησιού

Εάν έχετε δημιουργήσει σχέσεις με τους κατοίκους του νησιού σας, μπορεί να σας δώσουν μια Συνταγή για την Ημέρα του Λαγουδιού. Πηγαίνετε στο νησί σας και συζητήστε με τους γείτονές σας.

Μπαλόνια

Όταν καταρρίπτετε μπαλόνια με τη σφεντόνα σας, μπορεί να λάβετε ένα Sky Egg ή μια συνταγή DIY. Τα μπαλόνια εμφανίζονται τυχαία, οπότε φροντίστε να έχετε τη σφεντόνα σας σε ετοιμότητα σε περίπτωση που κάποιος πετάξει από πάνω.

Στις 12 Απριλίου 2020, το Zipper T. Bunny θα εμφανιστεί στο νησί σας για να γιορτάσει την εκδήλωση Bunny Day. Αν έχετε φτιάξει κάθε συνταγή μαστορέματος για την ημέρα του κουνελιού, το Zipper θα σας ανταμείψει με μια επιπλέον ειδική συνταγή για την ημέρα του κουνελιού.