Πώς να συμμετάσχετε στην εκδήλωση για την Ημέρα της Φύσης «Animal Crossing: New Horizons».

Το Animal Crossing: New Horizons έλαβε μια νέα ενημέρωση που περιλαμβάνει μια ειδική εκδήλωση για την Ημέρα της Φύσης. Από τις 23 Απριλίου 2020 έως τις 4 Μαΐου 2020, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν μια ειδική ανταμοιβή ολοκληρώνοντας δραστηριότητες Nook Miles+ που σχετίζονται με την Ημέρα της Γης. Δείτε πώς να ξεκινήσετε.

Ενημερώστε το Animal Crossing στο Nintendo Switch σας

Προτού ξεκινήσει επίσημα η εκδήλωση, το Nintendo Switch σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi για να κατεβάσετε το υλικολογισμικό της νέας έκδοσης 1.2.0 του παιχνιδιού.

Εάν το Nintendo Switch είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi, θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε το παιχνίδι. Εάν χάσατε τη λήψη της αυτόματης ενημέρωσης, μεταβείτε στην εκκίνηση Animal Crossing: New Horizons στην αρχική οθόνη του Nintendo Switch και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογές πατώντας το κουμπί «+» στο δεξί χειριστήριο Joy-Con.

  Πώς να προσαρμόσετε το κέλυφος Bash με το shopt

Εάν έχετε ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα δείτε το “Ver. 1.2.0” στην επάνω αριστερή γωνία κάτω από το όνομα του τίτλου. Εάν όχι, επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού» και «Μέσω Διαδικτύου» για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης έκδοσης στο Nintendo Switch.

Πατήστε το φυσικό κουμπί “A” στο χειριστήριό σας για να υποβάλετε τυχόν αλλαγές.

Κατά την εκκίνηση του Animal Crossing, η έκδοση του παιχνιδιού εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα πρέπει να λέει “Έκδοση 1.2.0” για να σημαίνει την έναρξη της εκδήλωσης της Ημέρας της Φύσης.

Δεν απαιτείται ηλεκτρονική συνδρομή Nintendo για την έναρξη αυτού του συμβάντος.

Κάνοντας λήψη της τελευταίας ενημέρωσης κώδικα, η Isabelle ή ο Tom Nook θα ανακοινώσουν την έναρξη της εκδήλωσης Nature Day κατά την καθημερινή τους ανακοίνωση.

Μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε έναν νέο χαρακτήρα, τον Leif the Sloth, στο Resident Services Plaza.

Επιλογή καταστήματος Leif’s Garden

Ο Leif the Sloth ήταν ο ιδιοκτήτης του Garden Shop που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Animal Crossing: New Leaf και επέστρεψε κατά τη διάρκεια της νέας εκδήλωσης Animal Crossing: New Horizons Nature Day.

  Καλύτερη φιλοξενία WordPress σε 2024 (Απρίλιος)

Ο Leif θα στήσει τον πάγκο κηπουρικής του στο Resident Services Plaza, όπου πουλά λουλούδια και ανθισμένους θάμνους. Μερικά από τα λουλούδια που προσφέρει ο Leif δεν θα είναι διαθέσιμα στο Nook’s Cranny, γι’ αυτό ελέγξτε προσεκτικά την επιλογή του!

Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα με τα νέα είδη θάμνων που πουλάει ο Leif κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

Azaleas (Bloom in Spring): Ροζ, Λευκό
Καμέλια: Ροζ, Κόκκινο
Ιβίσκος (Ανθίζει το καλοκαίρι): Κόκκινο, κίτρινο
Ορτανσία (Ανθίζει το Φθινόπωρο): Μπλε, Ροζ
Holly (Bloom in Winter): Κόκκινο
Τσάι Ελιάς: Πορτοκαλί, Κίτρινο

Όπως μπορείτε να δείτε, μερικοί από αυτούς τους θάμνους θα είναι στην εποχή τους και άλλοι όχι, αλλά ο Leif θα πουλά ακριβώς έναν θάμνο την εποχή του χρόνου, ενώ ο άλλος θα είναι ένας τυχαίος θάμνος που δεν είναι επί του παρόντος στην εποχή του.

Έξτρα καμπάνες για ζιζάνια

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο Leif θα αγοράσει τυχόν ζιζάνια που θα του φέρετε με υψηλότερη τιμή από το Nook’s Cranny—20 Bells ανά μάζα ζιζανίων.

  Ξεκινήστε τα έργα δημιουργώντας ένα περίγραμμα και οργανώνοντας το περιεχόμενό σας

Nook Miles+ Προκλήσεις και ανταμοιβές

Όταν φύγετε από το σπίτι σας στην αρχή της πρώτης ημέρας, φροντίστε να ελέγξετε το γραμματοκιβώτιό σας. Ο Tom Nook σάς έστειλε μια επιστολή στο mail που σας ενημερώνει για την έναρξη των δραστηριοτήτων Nook Miles+ που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nature Day.

Πριν ξεκινήσετε να φυτεύετε τα νέα σας είδη κηπουρικής, φροντίστε να πάτε στο Residential Services για να μιλήσετε στον Tom Nook για την εκδήλωση Nook Miles+.

Θα σας πει ότι υπάρχει μια ειδική ανταμοιβή για όσους συμμετέχουν στο Animal Crossing: New Horizons Nature Day, και αν έχετε ήδη ολοκληρώσει μια πρόκληση Nook Miles+, θα σας χαρίσει τη συνταγή για φράχτες που μπορείτε να φτιάξετε σε Πάγκος εργασίας DIY.

Εάν ξεκινάτε το ταξίδι σας στον υβριδισμό σπάνιων λουλουδιών, η εκδήλωση Nature Day είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε αυτά τα μοναδικά στελέχη, η εκδήλωση Nature Day προσφέρει μια ευπρόσδεκτη νέα δόση εξέλιξης και δυνατότητας αναπαραγωγής στο παιχνίδι.