Πώς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς την εφαρμογή

Το Microsoft Teams διαθέτει μια εφαρμογή για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες υπολογιστών και φορητών υπολογιστών. Ανεξάρτητα από το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε ή τον υπολογιστή/υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας.

Η εγκατάσταση του Microsoft Teams δεν είναι δύσκολη, αλλά αν δεν το χρησιμοποιείτε συχνά ή δεν έχετε χρόνο να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή προτού να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη, μπορείτε να εργαστείτε χωρίς τις επίσημες εφαρμογές.

Εφαρμογή web Microsoft Teams

Συμμετάσχετε στη σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς εφαρμογή

Το Microsoft Teams διαθέτει μια εφαρμογή Ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης για κινητά, επομένως, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ιστού για να συμμετάσχετε σε συσκέψεις, μπορείτε να το κάνετε μόνο από την επιφάνεια εργασίας. Εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας και θέλετε να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς την εφαρμογή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κλήση στη σύσκεψη.

  Παρακάμψτε όλους τους περιορισμούς για λήψη των APK εφαρμογών απευθείας στη συσκευή σας

Συμμετάσχετε στη σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς εφαρμογή – Desktop

Για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, χρειάζεστε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome (ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium), το Firefox, το Safari κ.λπ.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας.
Επικολλήστε τον σύνδεσμο προς μια σύσκεψη στη γραμμή URL (μπορείτε να λάβετε τον σύνδεσμο από την πρόσκληση σε σύσκεψη ή να τον ζητήσετε από τον διοργανωτή της σύσκεψης).
Συνδεθείτε εάν έχετε λογαριασμό Microsoft Teams.
Εισαγάγετε ένα όνομα που θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, εάν δεν έχετε λογαριασμό Microsoft Teams.

  5 Συμβουλές για να φτιάξετε τον πρώτο σας υπολογιστή

Συμμετάσχετε στη συνάντηση του Microsoft Teams χωρίς εφαρμογή – Τηλέφωνο

Για να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams χωρίς την επίσημη εφαρμογή εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να καλέσετε στη σύσκεψη. Αυτό δεν είναι περίπλοκο, αλλά ο αριθμός που καλείτε μπορεί να είναι ή να μην είναι χωρίς χρέωση. Για προφανείς λόγους, δεν θα μπορείτε να δείτε βίντεο με κανέναν από τους συμμετέχοντες.

Ζητήστε από τον διοργανωτή της σύσκεψης τον αριθμό και το αναγνωριστικό της διάσκεψης. Εάν λάβατε πρόσκληση σε μια σύσκεψη, αυτές οι πληροφορίες θα συμπεριληφθούν αυτόματα στην πρόσκληση.

Μοιραστείτε τον αριθμό τηλεφώνου από τον οποίο θα καλείτε με τον διαχειριστή, ώστε να μπορεί να σας αναγνωρίσει.
Στο τηλέφωνό σας, καλέστε τον αριθμό για τη σύσκεψη.
Όταν απαντηθεί από το αυτοματοποιημένο σύστημα, εισαγάγετε το αναγνωριστικό διάσκεψης και πατήστε το σύμβολο # (hash ή Pound).
Περιμένετε για να εισέλθετε στη σύσκεψη (ένας διαχειριστής θα πρέπει να σας επιτρέψει να εισέλθετε).
Μόλις επιτραπεί η είσοδος, θα μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της σύσκεψης και να μιλήσετε σε όλους στη σύσκεψη.
Οι άλλοι συμμετέχοντες θα δουν ότι είστε παρόντες και μπορούν να αναγνωριστούν από τον αριθμό τηλεφώνου σας.

  Πώς να επισκεφτείτε το νησί κάποιου στα όνειρα στο "Animal Crossing: New Horizons"

συμπέρασμα

Το Microsoft Teams δεν υποστηρίζει προγράμματα περιήγησης για κινητά. Αυτός είναι ένας περιορισμός που η Microsoft έχει παραμελήσει να αντιμετωπίσει. Είναι δεδομένο ότι ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά θα προσφέρει πολύ μικρότερη εμπειρία στις Ομάδες της Microsoft από την εφαρμογή για κινητά ή την εφαρμογή web για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά δεν είναι κάτι που η εταιρεία φαίνεται πρόθυμη να κάνει. Έχει μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή εισόδου που ενθαρρύνει τους χρήστες να τη χρησιμοποιήσουν.