Πώς να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση δοκιμής ζουμ

Είστε έτοιμοι για αυτήν την πάντα σημαντική αλληλεπίδραση βίντεο; Περίμενε! Γιατί να μην συμμετάσχετε πρώτα σε μια δοκιμαστική συνάντηση Zoom για να δείτε αν όλα είναι τέλεια;

Χάρη στον COVID-19, η κουλτούρα της απομακρυσμένης ή υβριδικής εργασίας έχει γίνει μια νέα κανονικότητα μεταξύ των επιχειρήσεων. Ενώ αυτή η μετατόπιση έχει παραχωρήσει περισσότερο οικογενειακό χρόνο στους εργαζόμενους, εξοικονομεί επίσης πόρους για τους εργοδότες.

Ωστόσο, η συνεργασία είναι καθοριστική.

Και ενώ τις περισσότερες φορές, τα email και τα παντελόνια κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά, οι βιντεοσυναντήσεις είναι το καλύτερο υποκατάστατο για μια παλιά καλή, πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση.

Εκεί βρίσκεται το Zoom ως ηγέτης της αγοράς. Και η ανάπτυξή του δεν βασίζεται μόνο στην πανδημία. Έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα από προ-COVID χρόνους, όπως υποδεικνύεται στο Το ρεπορτάζ του Okta.

Ωστόσο, η παρουσία σας εδώ υποδηλώνει ότι χρησιμοποιείτε ήδη το Zoom, επομένως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό χωρίς κανένα εμπόδιο της τελευταίας στιγμής.

Δοκιμή ζουμ στην επιφάνεια εργασίας

Όπως φαίνεται από το όνομα, μια δοκιμή Zoom σάς επιτρέπει να δείτε εάν το υλικό (κάμερα, ηχείο και μικρόφωνο) λειτουργεί τέλεια.

  Τι είναι το Apple Fitness+ και πόσο κοστίζει;

Ενώ τα ελέγχετε επίσης πριν συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε ζωντανή σύσκεψη, η δοκιμή Zoom είναι πιο βολική και αλάνθαστη.

Πρώτα, πρέπει να ανοίξετε το Σύνδεσμος δοκιμής ζουμ στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Συμμετοχή για να ξεκινήσει η δοκιμή σύσκεψης.

Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην Εκκίνηση σύσκεψης για να ανοίξετε τη δοκιμή στην εγκατεστημένη εφαρμογή είτε να επιλέξετε Συμμετοχή από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Εφόσον είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή, προχώρησα με την πρώτη.

Τώρα, ας ξεκινήσουμε τη σύντομη δοκιμή.

Δοκιμή κάμερας

Εδώ θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το λειτουργικό.

Εάν κάνετε κλικ στο Όχι, Δοκιμάστε άλλη κάμερα, θα μεταβεί αυτόματα για τον ακόλουθο διαθέσιμο εξοπλισμό. Τέλος, κάνετε κλικ στο Yes όταν βλέπετε την εικόνα σας στην εφαρμογή Zoom, υποδεικνύοντας ότι η επιλεγμένη κάμερα λειτουργεί κανονικά.

  Πώς λειτουργούν οι νέες ειδοποιήσεις έκθεσης του iPhone σας σε COVID-19

Δοκιμή ηχείου

Στη συνέχεια, θα ακούσετε έναν ήχο εάν τα επιλεγμένα ηχεία λειτουργούν όπως αναμένεται.

Ομοίως στην προηγούμενη δοκιμή, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα συνδεδεμένα ηχεία μέχρι να ακούσετε έναν ήχο κλήσης και να επιλέξετε μεταξύ τους.

Δοκιμή μικροφώνου

Αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα, καθώς η κάμερά μου έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο που δεν είναι και τόσο υπέροχο. Έτσι, αγόρασα ένα επιπλέον για να λειτουργήσω ως ειδικό μικρόφωνο.

Επομένως, πρέπει να επιλέξω το σωστό για μια αξιοπρεπή ακουστική εμπειρία για τους άλλους.

Αυτό το τεστ είναι και πάλι σχετικά απλό. χρειάζεται μόνο να πείτε οτιδήποτε για να ακούσετε την επανάληψη. Και όπως και με άλλα, δοκιμάστε όλα τα διαθέσιμα μικρόφωνα για να δείτε ποιο είναι τα καλύτερα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, λαμβάνετε κάτι τέτοιο.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις συσκευές που πέρασαν την αξιολόγησή σας.

  Οι χάκερ πολεμούν πραγματικά σε πραγματικό χρόνο;

Τέλος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Τέλος δοκιμής και να επιλέξετε «Συμμετοχή» με τον ήχο υπολογιστή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Zoom ή να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου στο κάτω μέρος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το δοκιμασμένο υλικό.

Ωστόσο, μπορείτε να τα αλλάξετε για κάθε συνάντηση για να επιλέξετε τον επιθυμητό εξοπλισμό ή να πραγματοποιήσετε ξανά μια δοκιμή.

Δοκιμή ζουμ σε Android

Η διεξαγωγή μιας δοκιμής ζουμ είναι ως επί το πλείστον αυτόματη μόλις συνδεθείτε στην προβλεπόμενη διεύθυνση URL δοκιμής ζουμ (όπως και για υπολογιστή).

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ελέγχει την καταλληλότητα της συσκευής και δίνει τα αποτελέσματα με μία κίνηση χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά σας.

συμπέρασμα

Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να εκτελέσετε μια δοκιμή Zoom και να ελέγξετε ποιες συσκευές είναι καλύτερες για βιντεοσύσκεψη.

Και ενώ βρίσκεστε εδώ, αυτή η λίστα με μερικά καλύτερα εργαλεία διαδικτυακής διάσκεψης μπορεί να είναι χρήσιμη.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;