Πώς να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google με την εφαρμογή Ημερολόγιο του iPhone σας

Η εφαρμογή Ημερολόγιο iOS μπορεί να βρει εκδηλώσεις και γενέθλια από το Facebook. Μπορεί επίσης να προσθέσει εθνικές αργίες από τις περισσότερες χώρες. Η εφαρμογή Ημερολόγιο προσθέτει επίσης όλα τα συμβάντα και σας προσκαλεί να λαμβάνετε στην αλληλογραφία σας εάν χρησιμοποιείτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή Mail. Εάν έχετε άλλες εφαρμογές που μπορούν να λαμβάνουν προσκλήσεις για εκδηλώσεις, η εφαρμογή Ημερολόγιο μπορεί να τις εισάγει αυτόματα. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει με εφαρμογές και σχεδόν όλες τις υπηρεσίες ημερολογίου, συμπεριλαμβανομένου του Ημερολογίου Google. Ακόμα κι αν δεν προσθέσετε ποτέ τον λογαριασμό σας Gmail στο iPhone σας, μπορείτε να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google με την εφαρμογή Ημερολόγιο iPhone. Να πώς.

  Τι συμβαίνει στο Pokèmon σε ένα γυμναστήριο όταν καταλαμβάνεται

Για να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google με την εφαρμογή Ημερολόγιο iPhone, πρέπει πρώτα να προσθέσετε τον λογαριασμό σας Google στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ποια ημερολόγια από το Ημερολόγιο Google θέλετε να συγχρονίσετε.

Προσθήκη Λογαριασμού Google

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την προτίμηση εφαρμογής «Ημερολόγιο». Στην οθόνη Ημερολόγιο, πατήστε λογαριασμοί. Από προεπιλογή, θα εμφανίζει το iCloud εδώ, αλλά υπάρχουν επιλογές για προσθήκη περισσότερων λογαριασμών μέσα.

Στην οθόνη “Προσθήκη λογαριασμών”, πατήστε Google και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google. Μπορείτε να προσθέσετε έναν λογαριασμό Google καθώς και έναν λογαριασμό Google Business και Google Education. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Google.

  Ένα ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων μεταφοράς και απόθεσης για το OS X [Paid]

Συγχρονίστε το Ημερολόγιο Google

Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google, μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να συγχρονίσετε. Το iOS υποστηρίζει συγχρονισμό για αλληλογραφία, επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις. Από προεπιλογή, ο συγχρονισμός για όλα εκτός από το Notes είναι ενεργοποιημένος. Εάν θέλετε να συγχρονίσετε μόνο το Ημερολόγιο Google με την εφαρμογή Ημερολόγιο iPhone, απενεργοποιήστε τον συγχρονισμό για την αλληλογραφία και τις επαφές.

Επιλέξτε Ημερολόγια για συγχρονισμό

Περιμένετε λίγα λεπτά για να ανακτήσει όλα τα ημερολόγιά σας η εφαρμογή Ημερολόγιο. Το ίδιο το Ημερολόγιο Google μπορεί να συγχρονίσει άλλα ημερολόγια, επομένως υπάρχουν πιθανώς περισσότερα από ένα. Οι επαφές σας μπορεί να έχουν μοιραστεί ένα ημερολόγιο μαζί σας ή να έχετε προσθέσει ένα δημόσιο ημερολόγιο στον λογαριασμό σας.

  Πώς να επαληθεύσετε έναν κωδικό ασφαλείας Whatsapp για μια επαφή

Μετά από λίγα λεπτά, ανοίξτε την εφαρμογή Ημερολόγιο. Πατήστε «Ημερολόγια» στο κάτω-κέντρο της οθόνης. Ο λογαριασμός σας Google και όλα τα ημερολόγια σε αυτόν θα παρατίθενται εδώ. Αποεπιλέξτε τα ημερολόγια που δεν θέλετε να συγχρονίσετε. Αφήστε επιλεγμένα αυτά που θέλετε να συγχρονίσετε.

Εάν έχετε προσθέσει αρκετά ημερολόγια στον λογαριασμό σας Google, καλό είναι να τον καθαρίσετε πρώτα. Το Ημερολόγιο Google, όπως και η εφαρμογή Ημερολόγιο στο iOS, μπορεί να συγχρονίσει πολλά άλλα ημερολόγια. Εάν ήταν το ημερολόγιό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πιθανότερο είναι ότι έχετε συγχρονίσει αρκετά ημερολόγια με αυτό.

Εάν χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο Google για να παρακολουθείτε συμβάντα, μπορείτε να τα προσθέσετε και στους Χάρτες Google.