Πώς να συγχρονίσετε την αναπαραγωγή βίντεο στο Netflix όταν παρακολουθείτε με φίλους


Όταν μπαίνετε στο Netflix με μια ομάδα φίλων, υποτίθεται ότι παρακολουθείτε όλοι στο ίδιο δωμάτιο. Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. θα μπορούσατε και οι δύο να παρακολουθείτε το ίδιο πράγμα από την άνεση του σπιτιού σας. Εάν παρακολουθείτε συχνά Netflix με φίλους από απόσταση, τότε το Netflix Party είναι μια επέκταση του Chrome που πρέπει να ελέγξετε. Σας επιτρέπει να συγχρονίζετε την αναπαραγωγή βίντεο στο Netflix, έτσι ώστε εσείς και ο φίλος σας να παρακολουθείτε την ίδια σκηνή ταυτόχρονα. Φυσικά, αποτρέπει τα σπόιλερ, αλλά προσφέρει και καλύτερη εμπειρία θέασης. Ετσι δουλευει.

  Τι είναι το:blank και πώς το αφαιρείτε;

Εγκαταστήστε το Netflix Party και επισκεφτείτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Επιλέξτε την ταινία ή τη σειρά που θέλετε να παρακολουθήσετε και παίξτε την. Κάντε κλικ στο εικονίδιο NP στη γραμμή εργαλείων και κάντε κλικ στο «Έναρξη πάρτι».

Η επέκταση θα σας δώσει έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής τους όταν κάνουν κλικ σε αυτό. Δεν χρειάζεται να έχουν εγκατεστημένη την επέκταση για να συγχρονίσουν την πρόοδο. Ο σύνδεσμος που κοινοποιείτε είναι ένας τροποποιημένος σύνδεσμος προς την ταινία ή τη σειρά που θα παρακολουθήσετε και παίρνει τα πάντα. Ο παραλήπτης σας θα δει ένα εικονίδιο NP όταν επισκεφτεί τον σύνδεσμο και θα πρέπει να κάνει κλικ σε αυτό για να συμμετάσχει στο πάρτι.

  Πώς να οργανώσετε συντομεύσεις σε φακέλους σε iPhone και iPad

Το Netflix Party προσθέτει επίσης μια δυνατότητα συνομιλίας στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε να το αποκρύψετε αν δεν χρειάζεται να μιλάτε σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Η γραμμή συνομιλίας καταλαμβάνει χώρο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, επομένως είναι πιθανό να είναι ενοχλητικό ούτως ή άλλως.

Εάν ο φίλος σας κατοικεί σε διαφορετική χώρα όπου η ταινία ή η σειρά που παρακολουθείτε δεν είναι διαθέσιμη, το Netflix Party δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Εάν η ταινία δεν είναι διαθέσιμη, δεν μπορείτε να την παρακολουθήσετε μαζί. Εάν ο φίλος σας έχει ρυθμίσει ένα VPN που ξεκλειδώνει γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο, η επέκταση θα λειτουργήσει.

  Πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων για μια εξαιρετική εμπειρία Usenet

Εγκαταστήστε το Netflix Party από το Chrome Web Store