Πώς να στείλετε μια ενημέρωση τοποθεσίας σε μια ομαδική συνομιλία Skype


Το IFTTT είναι μια υπηρεσία ιστού που σας επιτρέπει να συνδέετε διαφορετικές υπηρεσίες μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μια ενέργεια που βασίζεται σε έναυσμα. Η υπηρεσία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο μοναδικές υπηρεσίες στον Ιστό σήμερα. Λειτουργεί με εφαρμογές, υπηρεσίες, ακόμη και συσκευές που έχουν ανοιχτά API. Ένα απλό κείμενο από τη συσκευή σας μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τον έξυπνο θερμοστάτη σας. Το Skype μόλις εντάχθηκε στην επιδρομή IFTTT και εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή IFTTT στη συσκευή σας iOS ή Android, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνταγή που θα στέλνει ένα μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία Skype όταν εισάγετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

  Πώς να ρυθμίσετε το Quassel Core σε διακομιστή Ubuntu

Για να το ρυθμίσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό IFTTT και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας iOS ή Android. Οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στη συσκευή σας και το IFTTT πρέπει να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το κανάλι Skype. Αυτό συνεπάγεται τη σύνδεσή σας στον λογαριασμό σας Skype και την παροχή στο bot IFTTT για πρόσβαση στο Skype στα απαιτούμενα δικαιώματα. Στη συνέχεια, ρυθμίστε την ομαδική συνομιλία στην οποία θέλετε να στείλετε την ενημέρωση τοποθεσίας. Προς το παρόν, μπορείτε να στείλετε την ενημέρωση μόνο σε μια ομαδική συνομιλία και όχι σε ένα άτομο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει στη συνομιλία ένα σωστό όνομα, διαφορετικά η συνταγή δεν θα λειτουργήσει.

  Πώς λειτουργεί η διαδραστική αφήγηση ιστορίας στο Netflix

Επισκεφτείτε το IFTTT και προσθέστε την ενεργοποίηση τοποθεσίας. Επιλέξτε την περιοχή που θα ενεργοποιήσει το μήνυμα. Στη συνέχεια, προσθέστε το κανάλι Skype και επιλέξτε την ομαδική συνομιλία που θέλετε να στείλετε μήνυμα με την τοποθεσία σας.

Το κανάλι Skype έχει πολύ περιορισμένες ενέργειες προς το παρόν. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμα που αποστέλλεται με την τοποθεσία σας. Αν δεν έχετε διάθεση να δημιουργήσετε αυτή τη συνταγή, απλώς προσθέστε την από τον παρακάτω σύνδεσμο όπου δημοσιεύσαμε τη δική μας δοκιμασμένη. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον δικό σας λογαριασμό Skype και να επιλέξετε την ομαδική συνομιλία καθώς και ποια περιοχή θα ενεργοποιήσει μια ενημέρωση τοποθεσίας που θα σταλεί στο Skype, αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

  Πώς να διορθώσετε τη συνέχιση της αναπαραγωγής στο VLC Player μετά την ενημέρωση των δημιουργών

Επισκεφθείτε το IFTTT

Προσθήκη τοποθεσίας αποστολής στη συνταγή ομάδας Skype