Πώς να στείλετε μηνύματα από την επιφάνεια εργασίας σας στο τηλέφωνό σας Android

Τα τηλέφωνα είναι χρήσιμα, αλλά αποσπούν την προσοχή και γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να ελαχιστοποιούμε πόσο μπορούν να μας αποσπάσουν την προσοχή. Τα μηνύματα είναι ένας λόγος που σηκώνουμε συχνά τα τηλέφωνά μας και μετά από αυτό καταλήγουμε να ελέγχουμε άλλες εφαρμογές. Για να ελαχιστοποιήσει αυτή τη συγκεκριμένη απόσπαση της προσοχής, η Google διαθέτει μια διαδικτυακή έκδοση της εφαρμογής Messages. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας και να στείλετε μήνυμα από την επιφάνεια εργασίας στο τηλέφωνό σας Android.

Η εφαρμογή Ιστού ουσιαστικά δρομολογεί τα μηνύματα στην εφαρμογή Μηνύματα στο τηλέφωνό σας και το μήνυμα αποστέλλεται. Όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται σε εσάς συγχρονίζονται επίσης στην επιφάνεια εργασίας. Χρειάζεστε μια κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας για να στείλετε το μήνυμα και τόσο το τηλέφωνο όσο και ο επιτραπέζιος υπολογιστής χρειάζονται μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για συγχρονισμό μηνυμάτων.

Μηνύματα για τον Ιστό

Η εφαρμογή Messages για τον Ιστό είναι μια εφαρμογή Ιστού που πρέπει να συνδέσετε στο τηλέφωνό σας Android για να λειτουργήσει. Συνδέεται σαρώνοντας έναν κωδικό QR. Η εφαρμογή θα σας δώσει έναν κωδικό όταν την επισκεφτείτε.

  Τα καλύτερα VPN Android σε 2024 (Μάρτιος)

Μηνύματα στο Android

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Messages. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές. Το μενού θα πρέπει να έχει την επιλογή “Μηνύματα για τον ιστό”. Πατήστε το και θα σας μεταφέρει στην οθόνη κωδικού σάρωσης. Πατήστε το κουμπί Σάρωση κωδικού QR και σαρώστε τον κωδικό που σας έδωσε η εφαρμογή Ιστού.

Αποστολή & Λήψη Μηνυμάτων

Μόλις συνδεθεί η εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων από την επιφάνεια εργασίας σας. Το μήνυμα παίρνει λίγο χρόνο για να σταλεί. Αποστέλλεται από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, από το τηλέφωνό σας στον παραλήπτη που θέλετε. Ομοίως, τα μηνύματά σας μπορεί να καθυστερήσουν λίγο να φτάσουν στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνό σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες λήψης στην κάμερα Google [Android]

Εάν χρησιμοποιείτε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome ή το Firefox, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας και να ελαχιστοποιήσετε το παράθυρο στο οποίο ανοίγει το Messages for Web. Όταν έχετε ένα νέο μήνυμα, η εφαρμογή Ιστού θα σας στείλει μια ειδοποίηση επιφάνειας εργασίας.

Όπως και το αντίστοιχο Android, η εφαρμογή Ιστού σάς επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες, αυτοκόλλητα και emoji. Τα μηνύματα έχουν σήμανση χρόνου και το όνομα των επαφών σας συγχρονίζεται με τα συγχρονισμένα νήματα μηνυμάτων, ώστε να μην κοιτάτε μόνο αριθμούς όταν στέλνετε και λαμβάνετε μηνύματα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με οποιαδήποτε από τις επαφές σας ακόμα κι αν δεν έχετε ενεργό νήμα μηνυμάτων μαζί τους.

  Λάβετε ειδοποιήσεις μέσω email στις οποίες μπορείτε να απαντάτε από οπουδήποτε [Android]

Η εφαρμογή Ιστού απαιτεί ενεργή σύνδεση με το τηλέφωνό σας για να λειτουργήσει.