Πώς να στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας στο WhatsApp

Υπάρχουν φορές που συναντάτε μηνύματα, μιμίδια, βίντεο ή άλλες πληροφορίες στη συνομιλία WhatsApp που θέλετε να αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση. Έχετε την επιλογή να προσθέσετε αστέρι στα μηνύματα για να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε συγκεκριμένα μηνύματα και να τα επισκεφτείτε ξανά αργότερα. Ωστόσο, τα μηνύματα με αστέρι μπορεί σύντομα να γεμίσουν και να απαιτήσουν να επισκεφθείτε ξανά παλιές συνομιλίες. Το WhatsApp έχει προσφέρει μια άλλη λύση σε αυτό εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι κρυφή και δεν είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους. Και τώρα, ο γίγαντας ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta καθιστά διαθέσιμη τη λειτουργία “μηνύματος μόνος σου” σε όλους τους χρήστες, μια χρήσιμη προσθήκη στο οπλοστάσιο δυνατοτήτων του WhatsApp. Εάν έχετε παρατηρήσει αυτή τη νέα δυνατότητα στο παράθυρο επαφών ή θέλετε να μάθετε έναν εύκολο τρόπο αποθήκευσης σημειώσεων, φωτογραφιών ή άλλων, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω πώς να “στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας” στο WhatsApp.

Πώς να στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας στο WhatsApp (2022)

Εκτός από την επίσημη μέθοδο που εισήγαγε πρόσφατα το WhatsApp, συμπεριλάβαμε επίσης μια λύση για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με τον εαυτό σας στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Τούτου λεχθέντος, ας βουτήξουμε αμέσως.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία “Μήνυμα μόνοι σας” στο WhatsApp

Για τους ισχυρούς χρήστες του WhatsApp, η λειτουργία του μηνύματος δεν είναι καινούργια, αυτή καθαυτή. Η επιλογή αποστολής μηνυμάτων στον δικό σας αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο URL του WhatsApp είναι διαθέσιμη εδώ και πολύ καιρό. Αλλά δεν επιθυμούν όλοι να χρησιμοποιήσουν μια διεύθυνση URL για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία, επομένως, η εταιρεία έχει πλέον ενσωματώσει το ίδιο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μηνύματος μόνοι σας στο WhatsApp σε iPhone και Android:

  Διορθώστε το WhatsApp Last Seen που δεν εμφανίζεται στο Android

1. Ανοίξτε το WhatsApp και κάντε κλικ στο κουμπί «Νέα συνομιλία» κάτω δεξιά. Στη λίστα επαφών, θα βρείτε τον δικό σας αριθμό τηλεφώνου με την ετικέτα “Μήνυμα στον εαυτό σας”.

Σημείωση: Μπορείτε να πατήσετε τον αριθμό επικοινωνίας σας για να ξεκινήσετε τη συνομιλία, αλλά προχωρήστε στο επόμενο βήμα και ακολουθήστε τη διαδικασία ανάλογα, ώστε να μην χρειάζεται να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο παράθυρο συνομιλίας.

2. Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα, αλλά σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε στην εφαρμογή “Επαφές” στο τηλέφωνο iPhone ή Android. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου στη συσκευή σας.

3. Η αποθήκευση του αριθμού τηλεφώνου σας θα σας κάνει να εμφανίσετε το όνομα της επαφής στη συνομιλία “μήνυμα στον εαυτό σας”, διευκολύνοντας την παρακολούθηση του ίδιου. Μπορείτε πλέον να στέλνετε κείμενα στον εαυτό σας ως υπενθυμίσεις, λίστες υποχρεώσεων ή να μοιράζεστε αρχεία στον ιστό και στα κινητά χρησιμοποιώντας αυτό το παράθυρο συνομιλίας.

4. Επίσης, όποτε θέλετε να διατηρήσετε φωτογραφίες ή βίντεο, απλώς πατήστε το κουμπί “εμπρός” δίπλα στα μέσα σε ένα παράθυρο συνομιλίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συνομιλία “μήνυμα στον εαυτό σας” από τη λίστα επαφών στο WhatsApp.

5. Και να το έχεις! Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, χρησιμοποιούσα τη συνομιλία “μήνυμα στον εαυτό σας” για να μοιραστώ στιγμιότυπα οθόνης για άρθρα με τον εαυτό μου. Στη συνέχεια, μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτά μέσω του WhatsApp Web. Μοιράζομαι ακόμη και σημαντικές ιδέες, σημειώσεις συνάντησης και άλλες σημαντικές πληροφορίες σε αυτό το παράθυρο συνομιλίας. Μπορείτε ακόμη και να στείλετε φωνητικές σημειώσεις στον εαυτό σας σε αυτήν τη συνομιλία.

  Πώς να φτιάξετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων για WhatsApp σε iPhone και Android

Δημιουργήστε Solo WhatsApp Group για να στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας

Αν και το ίδιο το μήνυμα διαδίδεται σε όλους τους χρήστες του WhatsApp σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λύση για να κάνετε μια συνομιλία σελιδοδεικτών στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό hack που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό:

  • Πρώτα, πατήστε το κουμπί “Νέα συνομιλία” κάτω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Νέα ομάδα” στην επόμενη σελίδα.
  • 2. Τώρα, προσθέστε ένα άτομο σε αυτή τη νέα ομάδα που δημιουργείτε. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ένας στενός φίλος ή ο δευτερεύων αριθμός σας. Στη συνέχεια, ονομάστε την ομάδα (ονόμασα τα αποθηκευμένα μηνύματα της ομάδας μου, καθώς τα χρησιμοποιώ για την προσθήκη σελιδοδεικτών κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο) και πατήστε το κουμπί “σημάδεμα” κάτω δεξιά.

    3. Μόλις δημιουργηθεί η ομάδα σας, πατήστε το όνομα της ομάδας στο επάνω μέρος για να επισκεφτείτε τη σελίδα ρυθμίσεών της. Στη σελίδα ρυθμίσεων ομάδας, θα βρείτε μια λίστα με τους συμμετέχοντες. Εδώ, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του δεύτερου συμμετέχοντα εκτός από εσάς.

    4. Στη συνέχεια, πατήστε στο «Κατάργηση [participant name]” επιλογή στο μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα του ονόματος. Στη συνέχεια, πατήστε “OK” στο αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

    5. Τώρα, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης, είστε ο μόνος συμμετέχων σε αυτήν τη συνομιλία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ομαδική συνομιλία WhatsApp χωρίς άλλα μέλη για να στείλετε μηνύματα στον εαυτό σας, να αποθηκεύσετε μιμίδια, βίντεο και πολλά άλλα.

      Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο WhatsApp

    Χρησιμοποιώ κυρίως την ομάδα σελιδοδεικτών για να μοιράζομαι φωτογραφίες, βίντεο και άλλα σημαντικά πράγματα στον ιστό και στα κινητά χρησιμοποιώντας το WhatsApp. Μπορώ να μοιραστώ μια εικόνα στο WhatsApp από το τηλέφωνό μου και να τη κατεβάσω σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το WhatsApp Web. Αρκετά βολικό, σωστά;

    Συνήθεις ερωτήσεις για το μήνυμα WhatsApp στον εαυτό σας

    Μπορείτε να στείλετε μήνυμα με τον εαυτό σας στο WhatsApp;

    Ναι, μπορείτε εύκολα να στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας στο WhatsApp χρησιμοποιώντας τη νέα δυνατότητα “Μήνυμα στον εαυτό σας” που εισήχθη τον Νοέμβριο του 2022. Σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία 1:1 με τον εαυτό σας για να αποθηκεύσετε μηνύματα, φωτογραφίες/βίντεο και άλλα.

    Τι συμβαίνει όταν στέλνετε μήνυμα στον εαυτό σας στο WhatsApp;

    Η νέα λειτουργία μηνύματος μόνοι σας που εισήχθη από το WhatsApp δημιουργεί μια συνομιλία 1:1 με τον χρήστη και του επιτρέπει να στέλνει μηνύματα, να δημιουργεί λίστες, να ορίζει υπενθυμίσεις και να αποθηκεύει σημαντικές πληροφορίες. Το WhatsApp λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παράθυρα συνομιλίας “μήνυμα στον εαυτό σας” για να στείλετε στον εαυτό σας φωνητικές σημειώσεις, φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο για διατήρηση.

    Στείλτε μήνυμα στον εαυτό σας για αποθήκευση κειμένων στο WhatsApp

    Λοιπόν, ναι, αυτό είναι ό,τι πρέπει να ξέρετε για τη δυνατότητα συνομιλίας “μηνύματος στον εαυτό σας” που προστέθηκε στο WhatsApp. Σας δίνει έναν ειδικό χώρο για να αποθηκεύσετε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, όπως ακριβώς η ενότητα αποθηκευμένων μηνυμάτων στις περισσότερες άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Telegram, το Slack και άλλα. Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει μια λεωφόρο για να καταγράψετε με ασφάλεια ιδέες, επερχόμενες εργασίες και σημαντικό περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε όλο το περιεχόμενο στις συνομιλίες μηνυμάτων για τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε πράγματα εύκολα. Επιπλέον, όσο βρίσκεστε εδώ, μάθετε πώς συγκρίνονται οι Κοινότητες WhatsApp με ομάδες ή πώς να χρησιμοποιείτε το WhatsApp σε πολλές συσκευές. Τούτου λεχθέντος, πώς χρησιμοποιείτε τη λειτουργία μηνυμάτων του WhatsApp; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.