Πώς να στείλετε αρχεία στο Discord

Μερικές φορές, ένα απλό μήνυμα κειμένου δεν αρκεί για να καταλάβετε την άποψή σας. Το να μπορείτε να στείλετε μαζί μια εικόνα ή ένα αρχείο είναι μια εύχρηστη δυνατότητα.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να στέλνετε αρχεία μέσω του Discord και μερικές εναλλακτικές όταν το Discord αρνείται να παίξει μπάλα.

Αποστολή αρχείων στο Discord μέσω υπολογιστή

Η αποστολή ενός αρχείου μέσω υπολογιστή στο Discord είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Στην αριστερή πλευρά του πλαισίου εισαγωγής κειμένου στο κάτω μέρος του παραθύρου υπάρχει ένα εικονίδιο +. Κλίκαρέ το. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο επιλογής αρχείου και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο αρχείο θα ανεβάσετε. Επιλέξτε το αρχείο σας και μετά κάντε κλικ στο Upload. Επιλέγοντας το πλαίσιο Επισήμανση ως spoiler θα αποκρύψετε το αρχείο με μια εικόνα spoiler. Λάβετε υπόψη ότι το Discord έχει όρια μεταφόρτωσης για αρχεία που επιτρέπεται να στέλνετε.

Τα εικονίδια στα δεξιά του πλαισίου εισαγωγής κειμένου είναι το εικονίδιο δώρου, το εικονίδιο gif και το εικονίδιο emoticon αντίστοιχα.

Το εικονίδιο δώρου σάς επιτρέπει να αγοράσετε σε έναν φίλο έναν λογαριασμό Discord Nitro. Το εικονίδιο gif σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια επιλογή κινούμενων gif για εμφάνιση με το μήνυμά σας. Το εικονίδιο emoticon σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα emoticon.

  Πώς να αποκτήσετε το Discord σε PS4 και PS5

Αποστολή αρχείων στο Discord μέσω κινητού

Η αποστολή αρχείων μέσω Discord σε φορητή συσκευή είναι επίσης αρκετά εύκολη. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και κάντε τα εξής:

  • Εισαγάγετε τον διακομιστή ή το κανάλι στον οποίο θέλετε να στείλετε το αρχείο.
  • Εάν θέλετε να στείλετε το αρχείο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, κάντε κλικ στο όνομά του για να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό μήνυμα.
  • Στο κάτω μέρος της λίστας μηνυμάτων, θα πρέπει να δείτε δύο εικονίδια: Μια κάμερα και μια εικόνα.
  • Πατώντας στην κάμερα θα ανοίξει η κάμερα του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία και να την στείλετε απευθείας μέσω της εφαρμογής Discord.
  • Πατώντας στο εικονίδιο της εικόνας θα ανοίξουν πολλά άλλα εικονίδια. Το πληκτρολόγιο θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε ένα μήνυμα κειμένου. Το εικονίδιο εικόνας θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε μια εικόνα από τη συλλογή εικόνων σας. Το εικονίδιο εγγράφου θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε ένα βίντεο, ένα αρχείο εικόνας, ένα αρχείο ήχου, έγγραφα κειμένου ή ακόμα και λογισμικό όπως αρχεία apk. Το εικονίδιο της κάμερας θα ανοίξει επίσης την κάμερά σας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία και να τα στείλετε όλα ταυτόχρονα. Κάθε αρχείο που επιλέγετε θα έχει ένα σημάδι επιλογής.
  • Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Αποστολή ή με το δεξί βέλος θα μεταφορτωθούν τα αρχεία στο Discord.
  •   Πώς να ελέγξετε ποιος αντέδρασε σε ένα μήνυμα στο Discord

    Όρια μεταφόρτωσης αρχείων Discord

    Το Discord έχει όρια μεταφόρτωσης για αρχεία που μπορείτε να επισυνάψετε στα μηνύματά σας. Το όριο για έναν κανονικό λογαριασμό Discord είναι 8 MB. Η συνδρομή Nitro Classic έχει όριο μεταφόρτωσης 50 MB. Η συνδρομή Discord Nitro προσφέρει όριο μεταφόρτωσης 100 MB ανά αρχείο.

    Η συνδρομή Discord Nitro Classic είναι διαθέσιμη για 4,99 $ το μήνα ή 49,99 $ ανά έτος. Το Discord Nitro, από την άλλη πλευρά, προσφέρεται με 9,99 $ το μήνα ή 99,99 $ το χρόνο.

    Παράκαμψη των ορίων μεταφόρτωσης

    Εάν θέλετε να στείλετε αρχεία στους φίλους σας στο Discord αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε λόγω του ορίου μεταφόρτωσης, μπορείτε απλά να το παρακάμψετε. Αυτό μπορεί να γίνει ανεβάζοντας το αρχείο σας σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων και, στη συνέχεια, κοινοποιήστε τη σύνδεση σε αυτό στο Discord. Παραθέτουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρακάτω:

  • Youtube – Ο δημοφιλής ιστότοπος ροής βίντεο προσφέρει προεπιλεγμένο όριο μεταφόρτωσης 15 λεπτών ανά βίντεο. Αυτό το όριο μπορεί να επεκταθεί με επαλήθευση. Μετά την επαλήθευση, μπορείτε να ανεβάσετε έως ένα όριο 128 GB ή 12 ωρών ανά βίντεο, όποιο είναι μικρότερο.
  • Streamable – Αυτός ο ιστότοπος μεταφόρτωσης βίντεο δεν απαιτεί να δημιουργήσετε λογαριασμό για να τον χρησιμοποιήσετε. Απλώς ανεβάστε ένα βίντεο ή επιλέξτε έναν σύνδεσμο URL με ένα βίντεο και μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προς το αρχείο. Το Streamable σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε τα βίντεο κλιπ σας, επομένως είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για το Discord. Ο ιστότοπος έχει όριο 10 λεπτών ανά βίντεο ή 1 GB ανά αρχείο, όποιο είναι μικρότερο. Όσοι έχουν επαγγελματίες συνδρομές δεν έχουν όρια μεταφόρτωσης.
  • Google Drive – Ο ιστότοπος μεταφόρτωσης αρχείων της Google που βασίζεται σε σύννεφο, προσφέρει διαφορετικά όρια μεταφόρτωσης ανάλογα με τον τύπο του αρχείου. Για έγγραφα, έως 50 MB ανά αρχείο, για παρουσιάσεις έως 100 MB ανά αρχείο, για υπολογιστικά φύλλα, έως πέντε εκατομμύρια κελιά και για άλλα αρχεία, έως 5 TB.
  • Dropbox – Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενίας αρχείων προσφέρει έως και 50 GB χώρου μεταφόρτωσης. Δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείου εκτός από το όριο των 50 GB. Εφόσον εξακολουθείτε να χωράτε ένα αρχείο στον αποθηκευτικό χώρο σας, μπορείτε να το ανεβάσετε.
  •   Τρόπος εγγραφής ήχου Discord

    Η κοινή χρήση απλοποιήθηκε

    Το Discord έχει απλοποιήσει πολύ τη διαδικασία κοινής χρήσης αρχείων με άλλα άτομα. Αν και περιορίζεται από ένα όριο μεταφόρτωσης, αυτός ο περιορισμός μπορεί εύκολα να παρακαμφθεί με λίγη τεχνογνωσία.

    Γνωρίζετε άλλους τρόπους αποστολής αρχείων μέσω Discord; Έχετε άλλους ιστότοπους μεταφόρτωσης που μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε; Μεταβείτε στην ενότητα σχολίων και πείτε μας τις σκέψεις σας.