Πώς να στείλετε ανώνυμο email δωρεάν

Για την αποστολή ανώνυμων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν αρκεί η ισχυρή κρυπτογράφηση και οι πάροχοι υπηρεσιών email μπορούν να διατηρούν αρχεία με τη διεύθυνση IP, το όνομα, την τοποθεσία και τις πληροφορίες παραλήπτη. Επομένως, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο ανώνυμο πάροχο email που δεν θα αποκαλύψει την πραγματική σας ταυτότητα. Ένα ανώνυμο email κρύβει την αληθινή σας ταυτότητα και δεν μπορεί να εντοπιστεί το ίδιο σε εσάς. Τα email σας είναι κρυπτογραφημένα από ανώνυμους παρόχους υπηρεσιών email, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να δει το περιεχόμενο τέτοιων κρυπτογραφημένων email. Η ευπάθεια αυξάνεται όταν τα email μας ταξιδεύουν από τον έναν διακομιστή στον άλλο και, ως εκ τούτου, η κρυπτογράφηση παίζει σημαντικό ρόλο, καθιστώντας τα email μη αναγνώσιμα στον ακούσιο παραλήπτη. Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε πώς να στέλνουμε ανώνυμο email μέσω Gmail. Εάν θέλετε να στείλετε ανώνυμο email δωρεάν, διαβάστε το άρθρο μας εντελώς για να μάθετε πώς.

Πώς να στείλετε ανώνυμο email δωρεάν

Συνεχίστε την ανάγνωση για να στείλετε αναλυτικά ανώνυμα email μέσω Gmail.

Τι είναι ένας ανώνυμος λογαριασμός email;

Ο ανώνυμος λογαριασμός email είναι μια υπηρεσία email στην οποία οι πληροφορίες του αποστολέα δεν μπορούν να προβληθούν από τον παραλήπτη. Σε τέτοιου είδους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο παραλήπτης αγνοεί εντελώς την ταυτότητα του αποστολέα. Αυτές οι ανώνυμες υπηρεσίες χρησιμοποιούνται συνήθως για ανήθικους λόγους. Οι χάκερ χρησιμοποιούν και στέλνουν ανώνυμα email για να λάβουν τα προσωπικά στοιχεία των στόχων τους. Τα προσωπικά στοιχεία μπορεί να είναι PIN τραπεζικών λογαριασμών, κωδικοί πρόσβασης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κωδικοί πρόσβασης ηλεκτρονικών αγορών κ.λπ.

  13 Καλύτερο λογισμικό OKR για το 2022

Οφέλη και λόγοι για τη χρήση ανώνυμων email

  • Με τα ανώνυμα email μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου για διάφορα θέματα χωρίς να μπεις σε μπελάδες.
  • Εάν βρίσκεστε σε δημόσιο δίκτυο, υπάρχουν πιθανότητες να κινδυνεύσουν να κλαπούν τα προσωπικά σας δεδομένα και η ταυτότητά σας και εδώ οι ανώνυμες υπηρεσίες email μπορούν να σας βοηθήσουν προστατεύοντάς σας από τέτοιες επιθέσεις.
  • Οι ανώνυμες υπηρεσίες email δεν απαιτούν από εσάς να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και αυτή η δυνατότητα σας βοηθά να διατηρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.
  • Τα ανώνυμα email αποστέλλονται για κοινή χρήση εμπιστευτικών δεδομένων που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν διαφορετικά.
  • Τα εμπιστευτικά δεδομένα μπορεί να είναι οτιδήποτε και τα ανώνυμα email είναι ο πιο τέλειος τρόπος για τη μεταφορά τέτοιων δεδομένων σε ψηφιακές πλατφόρμες χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα των μερών που εμπλέκονται στη μεταφορά.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ανώνυμα email για να κοροϊδέψετε την οικογένεια και τους φίλους σας.
  • Τα ανώνυμα email χρησιμοποιούνται γενικά για ανήθικες πρακτικές, αλλά αν είστε κάποιος που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί μια λειτουργία με θετικό τρόπο, τότε είστε ασφαλείς.
  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή της ενημέρωσης του Apex Legends 1.84

Πώς να στείλετε ανώνυμο email μέσω Gmail

  • Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Gmail για να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο λογαριασμό email και να στείλετε ανώνυμα email χωρίς κόστος, αλλά εξαρτάται απόλυτα από το Gmail και πόσες πληροφορίες ζητά από εσάς.
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN ενώ δημιουργείτε έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Gmail, καθώς θα σας βοηθήσει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα που ακούγεται αληθινό.
  • Κατά την επιλογή της διεύθυνσης email σας, μην συμπεριλάβετε προσωπικά στοιχεία ή μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε όνομα χρήστη που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει κάπου αλλού.
  • Το Gmail ζητά έναν αριθμό τηλεφώνου κατά την εγγραφή σας, επομένως βεβαιωθείτε ότι δεν εισαγάγετε τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Text+ και επιλέξτε έναν αριθμό τηλεφώνου από αυτόν.
  • Όταν το Gmail ζητά την ημερομηνία γέννησής σας, μην εισαγάγετε την πραγματική ημερομηνία γέννησής σας, αλλά εισάγετε μια ψεύτικη ημερομηνία γέννησης για να είναι λιγότερο ανιχνεύσιμη.
  • Το Gmail ζητά πάντα ένα email ανάκτησης να είστε έξυπνοι και μην εισάγετε την πραγματική σας διεύθυνση email.
  • Τελευταίο, αλλά όχι ασήμαντο, να θυμάστε πάντα να ενεργοποιείτε το VPN ενώ συνδέεστε σε αυτόν τον ανώνυμο λογαριασμό Gmail, γιατί αν δεν το κάνετε, θα αποκαλύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP στο Gmail.
  Το Google reCAPTCHA Mailhide κρύβει το email σας πίσω από το CAPTCHA για να σταματήσει το ανεπιθύμητο

Πώς να στείλετε ανώνυμο email με συνημμένο στο διαδίκτυο δωρεάν

Όταν μιλάμε για παρόχους email απόρριψης, το Guerrilla Mail είναι η πιο διάσημη προσωρινή υπηρεσία email που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε ανώνυμα email. Μπορείτε να επισυνάψετε διάφορους τύπους αρχείων στα email σας ως συνημμένα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να στείλετε ανώνυμο email δωρεάν με συνημμένα ηλεκτρονικά:

1. Αρχικά, μεταβείτε στο Ιστότοπος Guerrilla Mail.

2. Κάντε κλικ στο COMPOSE από τις τέσσερις διαθέσιμες καρτέλες

3. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του παραλήπτη στο πλαίσιο κειμένου Προς:

4. Πληκτρολογήστε το κίνητρο για να στείλετε το email στο πλαίσιο κειμένου Θέμα:

5. Πληκτρολογήστε το περιεχόμενο του email σας στο λευκό πλαίσιο κάτω από το πλαίσιο κειμένου Θέμα:

6. Για επισύναψη αρχείων με το email σας κάντε κλικ στην καρτέλα Επιλογή αρχείου

7. Θα εμφανιστεί ανοιχτό αναδυόμενο παράθυρο. μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να επισυνάψετε στο email Σημείωση: Μπορείτε να δείτε το συνημμένο αρχείο κάτω από την καρτέλα Επιλογή αρχείου

8. Ελέγξτε το αρχείο που ανεβάσατε.

9. Τέλος, κάντε κλικ στην καρτέλα Αποστολή για να στείλετε το email

***

Ελπίζουμε ότι τώρα γνωρίζετε πώς να στέλνετε ανώνυμα email δωρεάν. Το άρθρο σας ενημερώνει επίσης για τον τρόπο αποστολής ανώνυμων email μέσω του Gmail. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων και να μας ενημερώσετε για όσα θέλετε να μάθετε και να διαβάσετε για τη συνέχεια.