Πώς να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων στον υπολογιστή

Το Skype είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα βιντεοκλήσεων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθεια του skype, μπορείτε να καλέσετε τον φίλο και την οικογένειά σας που απέχουν χιλιάδες μίλια, με ένα μόνο κλικ και να κάνετε ρεαλιστικές συνομιλίες μαζί τους. Υπάρχουν και άλλες χρήσεις του Skype, όπως διαδικτυακές συνεντεύξεις, επαγγελματικές κλήσεις, συσκέψεις κ.λπ. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Skype έχουν παραπονεθεί για σφάλματα ήχου κατά την εκτέλεση του προγράμματος Skype. Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν κλήσεις Skype, δεν μπορούν να ακούσουν άλλους ήχους συστήματος στον υπολογιστή τους. Οι περισσότεροι χρήστες δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν γιατί συνέβη αυτό και πώς να σταματήσουν το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων στον υπολογιστή. Όταν το Skype κλείνει όλους τους άλλους ήχους στον υπολογιστή, οι χρήστες δεν μπορούν να ακούσουν τους ήχους από άλλα προγράμματα ή άλλους ήχους συστήματος στη συσκευή τους. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό, όπως ακατάλληλες ρυθμίσεις και σφάλματα εφαρμογής. Όμως, σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε εξηγήσει όλες τις πιθανές μεθόδους για να σταματήσετε το Skype να μειώνει την ένταση άλλων ήχων στον υπολογιστή σας. Όπως η σίγαση του Skype σε άλλα προβλήματα ήχου, τα άτομα που χρησιμοποιούν το Zoom για βιντεοκλήσεις αντιμετώπισαν επίσης ένα παρόμοιο πρόβλημα. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε επίσης δώσει μια μέθοδο για το πώς να σταματήσετε το Zoom από τη σίγαση άλλων προγραμμάτων.

Πώς να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων στα Windows 10

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη σίγαση του Skype για το πρόβλημα άλλων ήχων στον υπολογιστή σας. Ορισμένοι συνήθεις λόγοι αναφέρονται εδώ.

  • Η ρύθμιση χαμηλής έντασης για ήχους συστήματος στο Volume Mixer μπορεί να προκαλέσει αυτό το σφάλμα στο Skype.
  • Οι ακατάλληλες ρυθμίσεις ήχου συστήματος είναι επίσης ένας κοινός λόγος για αυτό το σφάλμα.
  • Διάφορα ζητήματα όπως σφάλματα στο πρόγραμμα Skype μπορούν να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα.
  • Εάν το πρόγραμμα Skype εκτελείται στο παρασκήνιο, αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλμα ήχου στην εφαρμογή.
  • Οι ακατάλληλες ρυθμίσεις επικοινωνίας των Windows ευθύνονται επίσης για τη σίγαση του Skype άλλων ήχων προγραμμάτων.
  • Οι ακατάλληλες ρυθμίσεις αποκλειστικής λειτουργίας στον υπολογιστή σας μπορεί να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα.
  • Άλλα ζητήματα με την πλατφόρμα Skype, όπως η ακατάλληλη εγκατάσταση, μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα.
  Πώς να ορίσετε τις προεπιλογές του προγράμματος στο Gnome Shell

Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε μεθόδους για το πώς να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων στη συσκευή σας.

Μέθοδος 1: Αύξηση της έντασης ήχου από το Volume Mixer

Μία από τις απλούστερες μεθόδους για να σταματήσετε το Skype να μειώνει την ένταση άλλων προβλημάτων ήχων και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ήχου στον υπολογιστή σας με Windows 10 είναι να δείτε την ένταση από το Volume Mixer. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να διορθώσετε τη σίγαση του Skype και όλους τους άλλους ήχους σε ζητήματα υπολογιστή ελέγχοντας την ένταση του συστήματος από το Volume Mixer.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Speaker από τη γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας και κάντε κλικ στο Open Volume Mixer.

2. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να ρυθμίσετε την ένταση και βεβαιωθείτε ότι οι Ήχοι συστήματος έχουν ρυθμιστεί στο πλήρες ή στο 100.

Μέθοδος 2: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου συστήματος

Συχνά, οι ακατάλληλες ρυθμίσεις ήχου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με τον υπολογιστή και το Skype σας. Μία από τις πρώτες μεθόδους για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις συστήματος στον υπολογιστή σας.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Speaker από τη γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας και κάντε κλικ στο Open Sound settings.

2. Μεταβείτε στις Προηγμένες επιλογές ήχου και κάντε κλικ στις Προτιμήσεις έντασης ήχου και συσκευής εφαρμογής.

3. Βεβαιωθείτε ότι η ένταση για τους ήχους συστήματος έχει ρυθμιστεί στο πλήρες ή στο 100.

Μέθοδος 3: Διακοπή της διαδικασίας φόντου Skype

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι όταν το πρόγραμμα Skype εκτελούσε στο παρασκήνιο, αντιμετώπιζαν προβλήματα με τον ήχο, όπως η σίγαση ήχων Skype για άλλες συσκευές. Επομένως, είναι καλή ιδέα να σταματήσετε την εκτέλεση του Skype στο παρασκήνιο. Ακολουθούν τα βήματα για να απενεργοποιήσετε τη διαδικασία παρασκηνίου Skype και να διορθώσετε το πρόβλημα σίγασης του Skype σε όλους τους άλλους ήχους στον υπολογιστή.

1. Ανοίξτε το Skype από το μενού Έναρξη.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

3. Στον πίνακα Γενικά, εντοπίστε και απενεργοποιήστε τις εναλλαγές για Εκκίνηση Skype στο παρασκήνιο και Ενεργοποίηση κλείσιμο, διατηρήστε το Skype σε λειτουργία.

  19 Ερωτήσεις και απαντήσεις συνέντευξης στο Cloud Computing

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις για Αυτόματη εκκίνηση του Skype και απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το Skype από το μενού Ρυθμίσεις.

5. Κλείστε το Skype και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 4: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις επικοινωνίας των Windows

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την επίλυση των προβλημάτων ήχου που προκαλούνται από διάφορες εφαρμογές στον υπολογιστή σας είναι μέσω των Ρυθμίσεων επικοινωνίας των Windows. Οι ρυθμίσεις επικοινωνίας των Windows επιτρέπουν σε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας να αλλάζει την ένταση του ήχου των άλλων προγραμμάτων που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση όποτε σας βολεύει.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ηχείου στη γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας και επιλέξτε Ήχοι.

2. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Επικοινωνίες.

3. Κάτω από τις επιλογές Όταν τα Windows εντοπίζουν δραστηριότητα επικοινωνίας, επιλέξτε την επιλογή Να μην κάνετε τίποτα.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK.

Μέθοδος 5: Απενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις αποκλειστικής λειτουργίας

Όταν ενεργοποιείτε τον αποκλειστικό έλεγχο για ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα αποκτά τον πλήρη έλεγχο των δυνατοτήτων έντασης και μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις για διάφορα προγράμματα παρασκηνίου. Γενικά, αυτή η δυνατότητα είναι ένα βασικό εργαλείο για πολλά προγράμματα για τον αυτόματο έλεγχο των δυνατοτήτων όπως η ένταση. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, το πρόγραμμα μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα και διακοπές με διαφορετικά προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Έτσι, για να καταλάβετε πώς να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε την Αποκλειστική λειτουργία στις ρυθμίσεις.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ηχείου από τη γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας και κάντε κλικ στο Άνοιγμα ρυθμίσεων ήχου.

2. Τώρα, εντοπίστε και κάντε κλικ στο Ιδιότητες συσκευής.

3. Από το δεξιό πλαίσιο, εντοπίστε και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετες ιδιότητες συσκευής.

4. Στο πλαίσιο διαλόγου Ιδιότητες ηχείου, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους.

5. Κάτω από τις επιλογές Αποκλειστικής λειτουργίας καταργήστε την επιλογή των πλαισίων για Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να αναλαμβάνουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της συσκευής και Δώστε προτεραιότητα στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τη μέθοδο για τον τρόπο διακοπής του Zoom από τη σίγαση άλλων προβλημάτων ήχων προγραμμάτων.

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα Skype

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν, μπορείτε ακόμα να εξετάσετε το ενδεχόμενο επανεγκατάστασης του προγράμματος στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα Skype στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το πρόβλημα.

  Επιλέξτε από το GUI, τη γραμμή εντολών ή τα διαδικτυακά εργαλεία

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Εφαρμογές.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Skype και κάντε κλικ στο Uninstall.

3. Κάντε κλικ στο Uninstall και επιβεβαιώστε τη διαδικασία.

4. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

5. Τώρα, ανοίξτε το Microsoft Store από το μενού Έναρξη.

6. Αναζητήστε το Skype και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε το Skype Online

Πολλές φορές τα σφάλματα ήχου με το Skype μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που αφορά την εφαρμογή και για να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype Online. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή του Skype για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα βιντεοκλήσεων. Αλλά το Skype Online είναι εξίσου καλό και μπορεί να προσπελαστεί από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web και επισκεφτείτε το επίσημο Microsoft Skype σελίδα.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Άνοιγμα Skype στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

3. Στο νέο παράθυρο, ανοίξτε και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για πρόσβαση στο Skype από το πρόγραμμα περιήγησης.

Μέθοδος 8: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Skype

Τέλος, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Skype ομάδα για να βρει λύση για να σταματήσει το Skype από τη σίγαση άλλων προβλημάτων ήχων.

Πώς να σταματήσετε το ζουμ από τη σίγαση άλλων προγραμμάτων

Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Zoom αντί για το Skype για βιντεοκλήσεις και συσκέψεις αντιμετωπίζουν επίσης ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη σίγαση ήχου σε άλλα προγράμματα κατά την εκτέλεση του προγράμματος Zoom. Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα τροποποιώντας τις Ρυθμίσεις επικοινωνίας των Windows όπως αναφέρεται στη Μέθοδο 4.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν ακούγεται ήχος σε άλλες εφαρμογές κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Skype;

Απ. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα με το πρόγραμμα Skype και μπορεί να διορθωθεί κάνοντας αλλαγές στις Ρυθμίσεις ήχου συστήματος.

Ε2. Πώς να διορθώσετε σφάλματα ήχου με το Skype;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους για να διορθώσετε τα σφάλματα Skype, όπως τη διακοπή της εκτέλεσης του Skype στο παρασκήνιο και την τροποποίηση των ρυθμίσεων επικοινωνίας των Windows.

Ε3. Μπορώ να σταματήσω την εκτέλεση του Skype στο παρασκήνιο;

Απ. Ναί. Συχνά, όταν το Skype εκτελείται στο παρασκήνιο, μπορεί να προκαλέσει διάφορα σφάλματα, όπως διάφορα σφάλματα ήχου. Μπορείτε να σταματήσετε την εκτέλεση του Skype στο παρασκήνιο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις Skype.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και ότι μπορέσατε να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για να λύσετε το Skype σίγαση όλων των άλλων ήχων στο πρόβλημα του υπολογιστή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.