Πώς να σταματήσετε το Netflix να παίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο

Οι άνθρωποι παρακολουθούν το Netflix σε διαφορετικές συσκευές. Τηλεοράσεις, Chromecast, φορητοί υπολογιστές και επιτραπέζιοι υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet. Σε ορισμένες συσκευές υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι παρακολούθησης, π.χ. στα Windows 10, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν Netflix σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επίσημη εφαρμογή Netflix. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ορισμένες λειτουργίες του Netflix που μπορούν να τροποποιηθούν σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε iPhone ή Android. Αν σας ενοχλεί το γεγονός ότι το Netflix παίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο μιας σειράς, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε κυριολεκτικά σε κάθε συσκευή που παρακολουθείτε. Υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις αναπαραγωγής του Netflix που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές.

  Κάθε συντόμευση πληκτρολογίου της Microsoft Teams και πώς να τις χρησιμοποιήσετε

Μπορείτε να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή του επόμενου επεισοδίου από το Netflix από την επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να το κάνετε και από το τηλέφωνό σας, αλλά θα σας ανακατευθύνει στη διεπαφή ιστού του Netflix, όπου θα κάνετε την αλλαγή. Θα λειτουργεί ακριβώς το ίδιο, αλλά ουσιαστικά εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τη διεπαφή ιστού για να το κάνετε αντί για την επίσημη εφαρμογή Netflix.

Στην επιφάνεια εργασίας σας, επισκεφτείτε το Netflix και συνδεθείτε. Αυτή η ρύθμιση γίνεται με βάση το προφίλ, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το δικό σας προφίλ και όχι αυτό κάποιου με το οποίο μοιράζεστε τον λογαριασμό. Μόλις βρεθείτε στην οθόνη Περιήγησης Netflix, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε “Λογαριασμός” από το αναπτυσσόμενο μενού.

  Πώς να κάνετε streaming gameplay από ένα PS4

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Προφίλ και επιλέξτε «Ρυθμίσεις αναπαραγωγής».

Η σελίδα Ρυθμίσεις αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να επιλέξετε την προεπιλεγμένη ποιότητα αναπαραγωγής, αλλά σας επιτρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Netflix. Αποεπιλέξτε την επιλογή «Αναπαραγωγή επόμενου επεισοδίου αυτόματα» και κάντε κλικ στην Αποθήκευση.

Το Netflix θα εξακολουθεί να σας συνδέει με το επόμενο επεισόδιο, ωστόσο δεν θα το παίζει αυτόματα και δεν θα βλέπετε την αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα αρχίσει να παίζει το επόμενο επεισόδιο.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να παίξετε αυτόματα το επόμενο επεισόδιο χωρίς αντίστροφη μέτρηση, οι επιλογές σας είναι περιορισμένες. Για παράδειγμα, αν παρακολουθείτε το Netflix στον Chrome, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Flex Assist και θα απαλλαγεί από την αντίστροφη μέτρηση του Netflix. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα πρόσθετο ή επέκταση που να κάνει ό,τι κάνει το Flex Assist. Το Chrome και το Firefox είναι τα μόνα δύο προγράμματα περιήγησης που διαθέτουν μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη επεκτάσεων και πρόσθετων. Τόσο η Opera όσο και η Edge υποστηρίζουν πρόσθετα, αλλά οι βιβλιοθήκες τους είναι μέτριες και οι περισσότερες είναι προσανατολισμένες στην παραγωγικότητα αντί να διευκολύνουν το φαγοπότι στο Netflix.

  Πώς να ανταλλάξετε τιμές μεταξύ κελιών, σειρών ή στηλών στο MS Excel