Πώς να σταματήσετε τους ανθρώπους να σας στέλνουν απευθείας μηνύματα στο Twitter

Το Twitter ανακοίνωσε μέσω α ανάρτηση ότι διευρύνει τη λειτουργία Άμεσων μηνυμάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν προσωπικά μηνύματα από οποιονδήποτε – είτε τον ακολουθείτε είτε όχι. Ακολουθεί όταν η εταιρεία δοκίμασε τη λειτουργία το 2013, όπου ορισμένοι χρήστες του Twitter παραπονέθηκαν ότι δεν μπόρεσαν να εξαιρεθούν από τη λειτουργία αφού επιλέξουν τη λειτουργία.

«Ελπίζουμε αυτές οι αλλαγές να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε πιο εύκολα – και άμεσα – στο Twitter με τους ανθρώπους, τους σκοπούς και τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν περισσότερο». Έγραψε η εταιρεία.

Τα καλά νέα είναι ότι αν δεν θέλετε οι ξένοι να έχουν τη δυνατότητα να σας στέλνουν προσωπικά μηνύματα μέσω Twitter, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μέσω του μενού ρυθμίσεων. Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει από τις 20 Απριλίου, οπότε αν δεν βλέπετε την επιλογή στο μενού Ρυθμίσεις, θα το δείτε σύντομα.

  Πώς να κατεβάσετε μια εικόνα προφίλ Twitter πλήρους μεγέθους

Εάν θέλετε να έχετε την ευκαιρία σε οποιονδήποτε (συμπεριλαμβανομένων των τρελών) να σας στείλει DM στο Twitter, ακολουθήστε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας για να ενεργοποιήσετε το DM από όλους στο Twitter παρακάτω.

Πώς να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα (DM) από οποιονδήποτε

1) Συνδεθείτε Twitter για τον Ιστό και μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο prifle στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στις Ρυθμίσεις.

2) Μόλις μεταβείτε στο Μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε «Ασφάλεια και απόρρητο» στη δεξιά πλευρά.

3) Μόλις μεταβείτε στο μενού Ασφάλεια και απόρρητο, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Απόρρητο στην υποενότητα Άμεσα μηνύματα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το Twitter

4) Επιλέξτε το πλαίσιο που λέει “Λήψη απευθείας μηνυμάτων από οποιονδήποτε” και κάντε κλικ στο “Αποθήκευση αλλαγών”.

Το Twitter έχει καθησυχάσει τους χρήστες ότι εάν θέλετε να εμποδίσετε κάποιον από το να σας στέλνει προσωπικά μηνύματα, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τον χρήστη από το να σας ακολουθήσει/να σας στείλει μηνύματα. Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να εξαιρεθείτε από τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή, απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και καταργήστε την επιλογή της επιλογής.