Πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το email

Η AOL, παλαιότερα γνωστή ως America Online, είναι μια εταιρεία ψηφιακών μέσων που διαχειρίζεται πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων ιστοτόπων, μηχανών αναζήτησης, υπηρεσιών email, σύνδεσης στο διαδίκτυο, τεχνικής βοήθειας 24×7 και πολλά άλλα. Στην αρχή, όταν ξεκίνησε, η AOL παρείχε υπηρεσία συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο στις ΗΠΑ μαζί με την υπηρεσία email. Καθώς η επιχείρησή τους άρχισε να αναπτύσσεται, την επέκτεινε σε μηχανές αναζήτησης και ιστότοπους. Εάν είστε ένας από τους χρήστες που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο AOL στο χώρο τους και θέλετε να μάθετε για τα τρέχοντα σχέδια και την αλλαγή στην υπηρεσία που προσφέρει η AOL, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το Email και πόσο κοστίζει ένας λογαριασμός email AOL. Επίσης, θα μάθετε αν μπορείτε να διατηρήσετε δωρεάν τη διεύθυνση email της AOL και πώς να αλλάξετε το email της AOL σε δωρεάν λογαριασμό.

Πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το email

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL, αλλά διατηρήστε το email λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Χρεώνει η AOL για την υπηρεσία email;

Όχι, η AOL δεν χρεώνει και δεν χρεώνει για την υπηρεσία email, καθώς την έχει κρατήσει εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες. Πριν από το 2006, η AOL συνήθιζε να χρεώνει μηνιαία στους πελάτες της για τη χρήση υπηρεσιών email. Αλλά μετά το 2006, αποφάσισαν να δώσουν την υπηρεσία δωρεάν. Η AOL χρεώνει μηνιαία για συνδέσεις μέσω τηλεφώνου, τεχνική βοήθεια και πολλές άλλες υπηρεσίες, αλλά όχι για την υπηρεσία email. Και αυτό συνέβη λόγω του ανταγωνισμού που αυξάνεται από άλλους παρόχους, όπως η Google και η Yahoo που το παρέχουν δωρεάν.

  Πώς να μεγεθύνετε τις εικόνες χωρίς να παραμορφώσετε την ποιότητα

Πόσο κοστίζει ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL;

Ο λογαριασμός email της AOL είναι εντελώς δωρεάν για όλους. Η AOL χρεώνει μόνο τις συνδέσεις μέσω τηλεφώνου και άλλες υπηρεσίες που εξαρτώνται πλήρως από το πρόγραμμα που έχετε αγοράσει.

  • Για 25,90 $ το μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε έναν premium λογαριασμό όπου θα λαμβάνετε όλα τα premium προνόμια και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
  • Για 11,99 $ το μήνα, θα λάβετε AOL με λογισμικό ασφαλείας και υπηρεσία τηλεφώνου, καθώς και τεχνική υποστήριξη 24×7 για θέματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας.
  • Για 9,99 $ το μήνα, θα λαμβάνετε τις ίδιες υπηρεσίες με 11,99 $, αλλά με περιορισμένη τεχνική υποστήριξη που θα σας βοηθήσει μόνο με ζητήματα συνδεσιμότητας.

Αυτό είναι το πόσο κοστίζει ένας λογαριασμός email AOL.

Γιατί η AOL σας χρεώνει κάθε μήνα;

Εάν έχετε εγγραφεί στην AOL και έχετε αγοράσει την υπηρεσία επί πληρωμή, θα σας χρεώνει μηνιαία ανάλογα με την τιμή του προγράμματος.

Μπορείτε να διατηρήσετε τη διεύθυνση email της AOL δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να διατηρήσετε τη διεύθυνση email της AOL δωρεάν. Ακόμα κι αν έχετε ακυρώσει την τηλεφωνική σύνδεση AOL και εξακολουθείτε να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο μέσω άλλου παρόχου, μπορείτε και πάλι να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το λογισμικό, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της AOL και πολλές άλλες υπηρεσίες. Αυτές είναι μερικές υπηρεσίες που παρέχει η AOL δωρεάν στους χρήστες της. Αλλά δεν ήταν δωρεάν μέχρι το 2006 πριν οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν μηνιαία για την υπηρεσία email.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Nintendo Switch

Πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το email;

Για να μάθετε πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το email, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης AOL στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

4. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο MY SERVICES και κάντε κλικ στο Subscriptions.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση δίπλα στο πρόγραμμα συνδρομής σας.

6. Κάντε κλικ στο Change Plan.

7. Ελέγξτε τη σελίδα επιβεβαίωσης.

8. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Cancel My Billing.

9. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο ακύρωσης.

Τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε για την AOL και το email της AOL είναι επίσης ενεργό. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το Email.

Πώς αλλάζετε το email της AOL σε δωρεάν λογαριασμό;

Αφού ξέρετε πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL αλλά να διατηρείτε το Email, για να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της AOL σε δωρεάν λογαριασμό, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη λογαριασμό AOL.

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα σύνδεσης AOL και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ από το αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Συνδρομή.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση > Αλλαγή σχεδίου.

5. Στη συνέχεια, ελέγξτε τη σελίδα επιβεβαίωσης.

6. Κάντε κλικ στο Cancel My Billing και επιλέξτε την αιτία που θέλετε.

  7 εφαρμογές συγκοινωνίας για να ξέρετε πώς να φτάσετε από το Α στο Β

Τώρα αλλάξατε με επιτυχία τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL σε δωρεάν λογαριασμό.

Πότε σταμάτησε η AOL να χρεώνει για email;

Το 2006, κάπου το καλοκαίρι, η AOL σταμάτησε να χρεώνει για email. Πριν από το 2006, οι πελάτες της AOL έπρεπε να πληρώσουν για την υπηρεσία email, καθώς η χρήση του email δεν ήταν συχνή και το Διαδίκτυο δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο στους χρήστες. Ενώ μετά το 2006, η AOL αφαίρεσε πλήρως τις χρεώσεις για το email και πρόσφερε την υπηρεσία email δωρεάν στους πελάτες της.

Μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας AOL στο Gmail;

Ναι, μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας AOL στο Gmail. Για αυτό, θα πρέπει να μεταφέρετε όλα τα email και τις επαφές σας από τον λογαριασμό σας AOL στο Gmail σας.

Τι συμβαίνει εάν διαγράψετε τον λογαριασμό email σας AOL;

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό email σας AOL, τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, όπως η διεύθυνση email, ο κωδικός πρόσβασης και άλλα δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά και δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Όταν ζητήσετε πρώτα τη διαγραφή, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται για 30 ημέρες. Και εντός αυτής της περιόδου, εάν ποτέ θέλετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε απλώς να συνδεθείτε σε αυτόν από τον επίσημο ιστότοπο.

Σημείωση: Οι περίοδοι αναμονής είναι διαφορετικές για διαφορετικές χώρες. Για την Αυστραλία, την Ινδία και τη Νέα Ζηλανδία, αυτή η περίοδος είναι 90 ημέρες. Και για τη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν, είναι 180 ημέρες.

Τερματίζει η AOL;

Όχι, η AOL δεν κλείνει. Παρά τις φήμες που αναφέρουν ότι θα κλείσει, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία και τους ιδιοκτήτες. Οι πιθανότητες να κλείσει η AOL είναι σχεδόν μηδενικές. Επίσης, η εταιρεία τα πηγαίνει καλά, δεν αντιμετωπίζει καμία σημαντική ζημία στις δραστηριότητές της, ενώ οι υπηρεσίες λειτουργούν επίσης ομαλά. Ακόμη και μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας σε Verizon, δεν έχει επηρεάσει αρνητικά την AOL. Ωστόσο, η Verizon αποφάσισε να κλείσει την εσωτερική της υπηρεσία email για τους συνδρομητές του Διαδικτύου και να τους μετεγκαταστήσει στην υπηρεσία email της AOL.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για την AOL, αλλά να διατηρείτε το email με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.