Πώς να σβήσετε μια φωτιά στο Minecraft

Εάν είστε σκληροπυρηνικός gamer, πρέπει να γνωρίζετε καλά το παιχνίδι Minecraft. Το Minecraft είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που αγαπούν οι περισσότεροι παίκτες. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε νέες περιπέτειες παιχνιδιών και να αγοράσετε εμπορεύματα τα αξεσουάρ του παιχνιδιού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τη θέλησή σας για να κερδίσετε το παιχνίδι εύκολα. Ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ είναι το Campfire. Όπως δηλώνει το όνομα, είναι ένα μπλοκ που χρησιμοποιείται για να φτιάξετε ένα Campfire για εσάς και τους συναδέλφους σας στο παιχνίδι Minecraft. Ωστόσο, υπήρξαν λίγες αναζητήσεις στο google σχετικά με τον όρο Minecraft σβήνουν Campfire. Εάν είστε παίκτης που του αρέσει να μετακομίζει σε άλλο μέρος του παιχνιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να σβήσετε τη φωτιά που έχετε βάλει, είστε στο σωστό σημείο. Οι απαντήσεις στην ερώτηση πώς να σβήσετε μια φωτιά στο Minecraft εξηγούνται στο άρθρο.

Πώς να σβήσετε μια φωτιά στο Minecraft

Το campfire είναι ένα μπλοκ που χρησιμοποιείται για να ανάψει μια φωτιά στο παιχνίδι Minecraft και αποτελεί ουσιαστικό μέρος του παιχνιδιού. Υπάρχουν δύο είδη Campfires, συγκεκριμένα, η Normal, με φλόγες κόκκινου-πορτοκαλί χρώματος και η Soul Campfire με αμυδρά τιρκουάζ φλόγες. Οι κανονικές φωτιές κατασκήνωσης εκπέμπουν φως επιπέδου 15 και η φωτιά κατασκήνωσης Soul εκπέμπει φως επιπέδου 10. Και οι δύο φωτιές κατασκήνωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν βέλτιστα αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η χρήση του Campfire είναι η εξής:

  • Λειτουργεί ως πηγή φωτός ανθεκτική στη διάδοση για καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της νύχτας,
  • Μαγειρέψτε φαγητό, έως τέσσερα είδη, κατά τη διάρκεια της διαμονής,
  • Ειρηνεύστε τις μέλισσες για να μαζέψουν μέλι χωρίς να προκαλέσετε τις μέλισσες,
  • Στείλτε σήματα χρησιμοποιώντας τον καπνό από τη φωτιά για να βρείτε το σπίτι σας,
  • Ζημιά στο μπλοκ παγίδας στο παιχνίδι,
  • Οι φωτιές κατασκήνωσης μπορούν να εξορυχθούν με οποιοδήποτε εργαλείο στο παιχνίδι για σκοπούς θραύσης,
  • Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από μπλοκ νότες για να παράγουν ήχους μπάσων,
  • Για να μετατρέψω την άμμο ψυχής σε χώμα ψυχής,
  • Για να λιώσει το χιόνι έως και 3 τετράγωνα γύρω από τη φωτιά,
  • Για να απωθήσει χοιρίδια που βρίσκονται σε ακτίνα 8 μπλοκ, και
  • Μπορείτε να ανταλλάξετε τη φωτιά για μερικά Σμαράγδια.
  Τι πρέπει να βάλω στη βάση επιβίωσής μου στο Minecraft

Πώς να ανάψετε τη φωτιά

Πριν μάθετε την απάντηση στην ερώτηση πώς να σβήσετε μια φωτιά στο παιχνίδι Minecraft, πρέπει να μάθετε τη μέθοδο για να ανάψετε μια φωτιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωτιά προς όφελός σας και αν δεν χρειάζεται, μπορείτε να σκεφτείτε να τη σβήσετε.

Οι πυρκαγιές μπορούν να ανάψουν χρησιμοποιώντας τις διάφορες μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω:

  • Τοποθετώντας τη φωτιά στο σημείο που απαιτείται,
  • Με τη διανομή πυρόλιθου και χάλυβα στις φωτιές,
  • Πυροβολώντας τη φωτιά με ένα φλεγόμενο βέλος,
  • Με τη χρήση βολών διανομής πυρκαγιάς, βολίδες φωτιάς, βολίδες φάντασμα ή
  • Στην έκδοση Bedrock, οι φωτιές μπορούν να ανάψουν χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αντικείμενο μαγεύεται στη φωτιά ή πατώντας το αντικείμενο που καίγεται.

Η γενική μέθοδος για το άναμμα της φωτιάς χρησιμοποιώντας τις πρώτες ύλες του παιχνιδιού δίνεται εδώ.

1. Τοποθετήστε κάρβουνο ή κάρβουνο στο τραπέζι Crafting με ένα πλέγμα χειροτεχνίας 3×3 και τοποθετήστε 3 ξυλάκια που καλύπτουν το κάρβουνο.

2. Τοποθετήστε 3 κούτσουρα ξύλου οποιουδήποτε τύπου στην κάτω σειρά του κάρβουνου.

3. Χρησιμοποιήστε ένα βέλος ή ένα σπαθί για να ανάψετε ολόκληρη τη διάταξη Campfire.

Οι μέθοδοι για να σβήσετε μια πυρκαγιά στο παιχνίδι Minecraft εξηγούνται παρακάτω σε αυτήν την ενότητα. Συνιστάται να σβήσετε τη φωτιά μόνο εάν πιστεύετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά τη φωτιά.

Μέθοδος 1: Αφήστε τη φωτιά να καεί εντελώς

Η πρώτη απάντηση στο αποτέλεσμα αναζήτησης του Minecraft extinguish Campfire είναι να αφήσετε την Campfire να καεί εντελώς μέχρι να σβήσει μόνη της. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη μόνο εάν έχετε αρκετό χρόνο ή εάν δεν βιάζεστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

1. Αφήστε τη φωτιά να καεί τελείως μέχρι να γίνει στάχτη το ξύλο.

2. Απλώστε το υπόλοιπο ξύλο ή κάρβουνο χρησιμοποιώντας ένα ξύλο και περιμένετε μέχρι να σβήσουν όλες οι φλόγες.

Μέθοδος 2: Πετάξτε το μπλοκ πάνω από τη φωτιά

Η επόμενη μέθοδος για να σβήσετε τη φωτιά στο παιχνίδι Minecraft είναι να ρίξετε ένα ξύλο πάνω από τη διάταξη της φωτιάς για να το σβήσετε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ξύλινο κούτσουρο που έχει μεγαλύτερη διάσταση από το κανονικό κούτσουρο. Πετάξτε το ξύλινο κούτσουρο στο Camp Fire από απόσταση και σπάστε το στήσιμο της φωτιάς.

  Πώς να συνδέσετε τον λογαριασμό Microsoft στο Minecraft στο PS4

Μέθοδος 3: Σπάστε τη φωτιά

Η απάντηση στο ερώτημα πώς να σβήσετε ένα Campfire στο παιχνίδι Minecraft είναι απλώς να σπάσετε τη ρύθμιση της φωτιάς. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα μπλοκ για να σπάσετε τη φωτιά που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι για να σβήσετε τη φωτιά. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με το να καείτε λόγω της πυρκαγιάς.

Στην έκδοση Bedrock, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έμβολο ή το κολλώδες έμβολο για να προωθήσετε τη ρύθμιση Campfire και να σπάσετε τη φωτιά. Αυτό θα έπεφτε ένα κάρβουνο αντί για τα συμβατικά δύο κάρβουνα και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η φωτιά θα έσβηνε.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε ξίφος ή τόξο

Η επόμενη επιλογή για να σβήσετε τη φωτιά στο παιχνίδι Minecraft είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ξίφος ή ένα τόξο για να σβήσετε τη φωτιά. Μπορείτε να σπάσετε τη ρύθμιση Campfire χρησιμοποιώντας το ξίφος ή το τόξο και το βέλος για να σβήσετε τη φωτιά.

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε εργαλεία

Αυτή η μέθοδος είναι μια λιγότερο γνωστή μέθοδος για την κατάσβεση της φωτιάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία στο παιχνίδι Minecraft για να σβήσετε εύκολα τη φωτιά.

  • Το πιο συνηθισμένο και βολικό εργαλείο για να σβήσετε τη φωτιά είναι ένα φτυάρι. Χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, μπορείτε να καλύψετε τη φωτιά στη φωτιά χρησιμοποιώντας άμμο ή χώμα.
  • Αντί να χρησιμοποιείτε το Φτυάρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία όπως η Ξύλινη αξίνα, το τσεκούρι ή η σκαπάνη.

Η απάντηση στο ερώτημα πώς να σβήσετε ένα Campfire στο παιχνίδι Minecraft χρησιμοποιώντας το πιο κοινό εργαλείο εξηγείται παρακάτω. Η μέθοδος χρήσης του φτυαριού για την κατάσβεση της φωτιάς στο παιχνίδι Minecraft περιγράφεται παρακάτω.

1. Επιλέξτε το φτυάρι στο παιχνίδι και κάντε δεξί κλικ στην περιοχή γύρω από το Campfire.

2. Σημαδέψτε το μονοπάτι γύρω από το Campfire on the Grass χρησιμοποιώντας τον κέρσορα σας για να σβήσετε τη φωτιά στην επιλεγμένη περιοχή.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε άμμο ή βρωμιά

Η άλλη μέθοδος για να σβήσετε τη φωτιά στο παιχνίδι Minecraft είναι να ρίξετε έναν κουβά με άμμο ή βρωμιά πάνω από τη φωτιά για να σβήσετε τη φωτιά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε πολλή άμμο ή χώμα για να σβήσετε τη φωτιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

  Πώς μπορώ να αποκτήσω Minecoins στο Minecraft;

Μέθοδος 7: Εκτελέστε Waterlogging

Μια απάντηση για το αποτέλεσμα αναζήτησης για τον όρο Minecraft extinguish Campfire είναι η χρήση υδάτινων πόρων ή η υπερχείλιση του Campfire. Για να σβήσετε τις φλόγες μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της κατάσβεσης της φωτιάς. Αυτή η μέθοδος σας παρέχει θετικά αποτελέσματα κατά την κατάσβεση της φωτιάς.

Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης αυτής της μεθόδου είναι ότι απαιτεί πολλούς υδάτινους πόρους και μπορεί να μην μπορείτε να σβήσετε εύκολα τη φωτιά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές που δίνονται εδώ ως απάντηση στην ερώτηση πώς να σβήσετε ένα Campfire στο παιχνίδι Minecraft.

  • Τοποθετήστε ένα τετράγωνο στο χώρο του μπλοκ της φωτιάς.
  • Πετάξτε ένα πιτσίλισμα μπουκαλιού με νερό στη φωτιά.
  • Τοποθετήστε μια πηγή νερού πάνω από τη φωτιά.
  • Αφήστε το νερό να ρέει μέσα από το χώρο πάνω από τη φωτιά.
  • Χρησιμοποιώντας έναν κουβά με νερό πάνω από τη φωτιά.

Η μέθοδος για να σβήσετε τη φωτιά χρησιμοποιώντας έναν κουβά νερό εξηγείται παρακάτω.

1. Επιλέξτε έναν κενό κάδο από την επιλογή βοηθητικό πρόγραμμα.

2. Κάντε κλικ στη φωτιά και το νερό θα χυθεί πάνω από τη φωτιά για να τη σβήσει.

Σημείωση: Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν κάδο νερού για να σβήσετε τη φωτιά στο Minecraft.

Μέθοδος 8: Τοποθετήστε το Trapdoor πάνω από τη φωτιά

Εάν θέλετε να έχετε το Campfire στη θέση του και να το χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε σκοπό αργότερα στο παιχνίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο. Σε αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να ξεγελάσετε τους αντιπάλους του Campfire και να ανάψετε ξανά τη φωτιά σας εύκολα. Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη, εάν μένετε σε ένα συγκεκριμένο μέρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή εάν θέλετε να αποκρούσετε τους αντιπάλους που σας πλησιάζουν.

Σε αυτή τη μέθοδο, πρέπει να τοποθετήσετε μια καταπακτή, κατά προτίμηση ελεγχόμενη από το Redstone, πάνω από τη φωτιά. Η καταπακτή θα μπλοκάρει όλο τον καπνό που βγαίνει από τη φωτιά. Αφού οι αντίπαλοι εγκαταλείψουν το μέρος, μπορείτε να ανοίξετε το Trapdoor και να ανάψετε ξανά τη φωτιά.

***

Η απάντηση στην ερώτηση πώς να σβήσετε ένα παιχνίδι Campfire στο Minecraft εξηγείται στο άρθρο. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που δίνονται στο άρθρο για να σβήσετε το Campfire στο παιχνίδι Minecraft. Όσον αφορά το Minecraft σβήνει Campfire, ενημερώστε μας για τις προτάσεις και τις απορίες σας για το ίδιο στην ενότητα σχολίων παρακάτω.