Πώς να ρυθμίσετε τις δωρεές στο Twitch

Πολλοί άνθρωποι στο Twitch κάνουν ροή ως χόμπι. Εάν σκέφτεστε να πάτε με πλήρη απασχόληση, ωστόσο, θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε κάποια μετρητά. Η ρύθμιση δωρεών στο Twitch είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε!

Μαζί με την ενσωματωμένη συνδρομητική υπηρεσία του Twitch, ορισμένοι streamers μπορούν να δέχονται δωρεές χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο νόμισμα της πλατφόρμας (Bits), το οποίο αγοράζεται με πραγματικά χρήματα.

Εάν δεν θέλετε το Twitch να περικόψει τις δωρεές σας ή δεν μπορείτε να αποδεχτείτε συνδρομές ή Bits, θα πρέπει να εξετάσετε άλλες μεθόδους. Το PayPal είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους, αλλά υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες δωρεάς τρίτων που διευκολύνουν τους χρήστες να σας στείλουν μετρητά.

Twitch Bits και συνδρομές: Η επίσημη μέθοδος

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Twitch προσφέρει δύο μεθόδους για τους ανθρώπους να υποστηρίζουν τους streamers στέλνοντάς τους μετρητά: συνδρομές και Bits.

Οι συνδρομές επιτρέπουν στους χρήστες να “εγγραφούν” σε ένα κανάλι ως επί πληρωμή μέλος. Αυτό τους προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως τα emotes συνομιλίας μόνο με συνδρομή. Κάθε φορά που κάποιος εγγραφεί, θα ειδοποιηθείτε ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε ή/και να ευχαριστήσετε αυτό το άτομο για την υποστήριξή του.

  Πώς να κάνετε ροή σε Twitch από τη γραμμή εντολών στο Linux

Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να δωρίσουν τυχαία με το Twitch Bits. Αγοράζουν αυτό το ενσωματωμένο νόμισμα με πραγματικά χρήματα και στη συνέχεια μπορούν να το στείλουν σε έναν streamer χρησιμοποιώντας την εντολή cheer στο δωμάτιο συνομιλίας Twitch αυτού του ατόμου.

Αυτό δεν προσφέρει πραγματικά οφέλη στον αποστολέα, αλλά μπορείτε να αναγνωρίσετε τις δωρεές σε ροή. Θα δείτε επίσης μια επιπλέον έμφαση σε τυχόν μηνύματα συνομιλίας που περιέχουν την εντολή cheer, καθιστώντας το έναν καλό τρόπο αλληλεπίδρασης με το κοινό σας.

Ωστόσο, πρέπει να είστε Συνεργάτης ή Συνεργάτης του Twitch για να τα αποδεχτείτε. Επίσης, ακόμα κι αν μπορείτε να αποδεχτείτε bits ή συνδρομές, το Twitch παίρνει ένα ποσοστό για να βοηθήσει στην υποστήριξη της υπηρεσίας.

Τα bits και οι συνδρομές γίνονται αποδεκτά και ενεργοποιούνται αυτόματα στο κανάλι σας μόλις φτάσετε στην κατάσταση Συνεργάτη του Twitch και ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις πληρωμής σας. Ωστόσο, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις δωρεάς στο δικό σας Πίνακας ελέγχου καναλιού Twitch.

  Πώς να φιλοξενήσετε τη ροή κάποιου άλλου στο κανάλι σας στο Twitch

Χρήση υπηρεσιών δωρεάς τρίτων

Οι streamers του Twitch που δεν έχουν κατάσταση Συνεργάτη ή Συνεργάτη δεν μπορούν να δεχτούν πληρωμές ή οικονομική υποστήριξη απευθείας μέσω του Twitch.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρίτα μέρη για να φέρετε δωρεές στο κανάλι σας. Υπηρεσίες όπως Streamlabs και Muxy σας επιτρέπει να επεκτείνετε το κανάλι σας με πρόσθετες επιλογές πληρωμής εκτός του Twitch.

Εάν χρησιμοποιείτε το Streamlabs, μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή δωρεάς από το Πίνακας εργαλείων Streamlabs. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις” στο μενού στα αριστερά.

Για να προσθέσετε τους τρόπους πληρωμής σας στο Streamlabs, κατευθυνθείτε στον πίνακα ελέγχου του Streamlabs και κάντε κλικ στο

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις δωρεάς > Μέθοδοι για να προσθέσετε τους δικούς σας λογαριασμούς πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Skrill ή πιστωτικής κάρτας.

Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις μεθόδους δωρεάς Streamlabs, κάντε κλικ στις καρτέλες Ρυθμίσεις δωρεάς > Μέθοδοι και επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές.”  width=”648″ ύψος=”450″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Μπορείτε να αλλάξετε το νόμισμα, το ελάχιστο ποσό δωρεάς και άλλες ρυθμίσεις για το Streamlabs από τις Ρυθμίσεις Δωρεάς > Ρυθμίσεις</p>
<p>. p> </p>
<p><img class=Προσθήκη συνδέσμου δωρεάς PayPal

Μπορείτε επίσης να ρίξετε ένα απλό Κουμπί δωρεάς PayPal ή τον σύνδεσμο PayPal.me στην περιγραφή του καναλιού σας. Αυτό επιτρέπει σε άτομα στο Twitch με λογαριασμό PayPal να στέλνουν δωρεές απευθείας στον λογαριασμό σας.

  Πώς να αποκτήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV [Firefox]

Για να αλλάξετε την περιγραφή του καναλιού σας, μεταβείτε στο Ιστότοπος Twitchκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του καναλιού σας επάνω δεξιά. Επιλέξτε “Κανάλι” από το αναπτυσσόμενο μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα του καναλιού σας Twitch.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι σας Twitch, πατήστε το εικονίδιο του καναλιού επάνω δεξιά.  Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στο

Κάντε κλικ στο “About” και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την επιλογή “Edit Panels”.

Στη σελίδα του καναλιού σας Twitch, κάντε κλικ στο

Κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί προσθήκης που εμφανίζεται κάτω από αυτό και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Προσθήκη πίνακα κειμένου ή εικόνας”. Δώστε ένα όνομα στο πλαίσιο και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τις πληροφορίες δωρεάς PayPal εδώ.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Υποβολή».

Δώστε ένα όνομα για τον πίνακα Twitch about.  Στην περιγραφή, προσθέστε τα στοιχεία δωρεάς PayPal πριν κάνετε κλικ στο

Ένας σύνδεσμος ή ένα κουμπί PayPal θα προστεθεί στο προφίλ σας στο Twitch. Όποιος θέλει να κάνει δωρεά μπορεί τώρα να κάνει κλικ στον σύνδεσμο ή στο κουμπί και να σας στείλει χρήματα απευθείας.

Λάβετε υπόψη ότι το PayPal θα χρεώσει μια χρέωση για τυχόν δωρεές που λαμβάνετε, καθώς και χρεώσεις μετατροπής για δωρεές που γίνονται σε άλλα νομίσματα.