Πώς να ρυθμίσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής στην εφαρμογή YouTube

Μπορείτε να διαχειριστείτε την ταχύτητα αναπαραγωγής βίντεο στο YouTube για web. Αυτή είναι μια μακροχρόνια λειτουργία στον ιστότοπο και τα χειριστήρια ταχύτητας αναπαραγωγής σάς επιτρέπουν να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε ένα βίντεο. Εάν χρησιμοποιείτε το YouTube για να παρακολουθήσετε τρέιλερ ταινιών ή το πιο πρόσφατο μουσικό βίντεο του αγαπημένου σας καλλιτέχνη, τα χειριστήρια ταχύτητας δεν σας ωφελούν καθόλου. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το YouTube για να επωφεληθείτε από όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, τις συμβουλές τεχνολογίας, ακόμη και τις περιηγήσεις στα παιχνίδια, αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής στην εφαρμογή YouTube για iOS.

Είναι πολύ πιθανό η εφαρμογή YouTube Android να έχει αυτή τη δυνατότητα εδώ και πολύ καιρό και να είναι μόνο η έκδοση iOS που φτάνει. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής στην εφαρμογή YouTube με τον ίδιο τρόπο και στις δύο πλατφόρμες.

  Πώς να αποκρύψετε, να καταργήσετε τη λίστα ή να διαγράψετε ένα βίντεο YouTube από τον Ιστό

Ταχύτητα αναπαραγωγής στην εφαρμογή YouTube

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και επιλέξτε ένα βίντεο για παρακολούθηση. Πατήστε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά για να εμφανιστεί το μενού επιλογών βίντεο.

Από το μενού, επιλέξτε την επιλογή Ταχύτητα αναπαραγωγής. Θα ανοίξει ένα δεύτερο μενού με ταχύτητες αναπαραγωγής. Επιλέξτε μια ταχύτητα για αναπαραγωγή βίντεο. Οι ταχύτητες 1,25x, 1,5x και 2x θα κάνουν την αναπαραγωγή του βίντεο πιο γρήγορα. Η ταχύτητα 0,75x, 0,5x και 0,25x θα επιβραδύνει το βίντεο. Επίσης, το 0,25x είναι πιο αργό από το 0,75x.

Αυτή η ρύθμιση θα ακολουθεί την ίδια σύμβαση όπως και στην έκδοση web. Εάν αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής ενός βίντεο, θα ισχύει μόνο για αυτό το βίντεο. Η ρύθμιση δεν θα παραμείνει σε όλα τα βίντεο που παίζετε. Πρέπει να αλλάζετε την ταχύτητα ανά βίντεο και πρέπει να την αλλάζετε κάθε φορά που παρακολουθείτε το βίντεο. Για παράδειγμα, εάν αναπαράγετε ένα βίντεο με ταχύτητα 2x και αργότερα το αναπαράγετε ξανά, θα παίξει σε κανονική ταχύτητα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης YouTube στο Android

Ανισότητα χαρακτηριστικών

Υπάρχει συχνά μια διαφορά χαρακτηριστικών μεταξύ των εφαρμογών της Google για iOS και των ίδιων εφαρμογών για Android. Με εφαρμογές όπως το Chrome, αυτή η διαφορά αποδίδεται συχνά στους περιορισμούς που επιβάλλονται από το iOS και όχι τόσο σε λάθος της Google. Με άλλες εφαρμογές όπως το YouTube, είναι πιο δύσκολο να εξηγηθεί η διαφορά.

Αυτή δεν είναι η μόνη δυνατότητα που καθυστερεί να φτάσει στο YouTube για iOS. Τα κουμπιά γρήγορης προώθησης και επαναφοράς στο YouTube Android δεν έχουν ακόμη προστεθεί στην εφαρμογή iOS. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν χρήση της γραμμής αναζήτησης στο κάτω μέρος ενός βίντεο, εάν θέλουν να προχωρήσουν μπροστά ή να επιστρέψουν σε ένα σημείο του βίντεο.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε συσκευή iPhone, iPad ή Android