Πώς να προσλάβετε εύκολα ένα Discord Mod

Το Discord είναι η πρώτη επιλογή επιχειρήσεων ή δημιουργών για την έναρξη μιας διαδικτυακής κοινότητας.

Για κάθε επιχείρηση, η εύρεση των μέσων για τη δημιουργία συνδέσεων με το κοινό-στόχο είναι η προτεραιότητα. Αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό για τους δημιουργούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που βασίζεται σε μέλη.

Το Discord είναι ένα καταπληκτικό μέρος που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα και να δώσετε στους ανθρώπους χώρο για επικοινωνία. Ως επιχείρηση, μπορείτε να μοιραστείτε τις προσφορές, τις πληροφορίες σας και πολλά άλλα με την κοινότητα των ακολούθων ή των συνδρομητών σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι σας θα συνεχίσουν να επιστρέφουν.

Το Discord είναι απλώς μια πλατφόρμα επικοινωνίας που συνδυάζει τις δυνατότητες των εφαρμογών συνομιλίας και των εφαρμογών βιντεοκλήσεων. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 ως πλατφόρμα επικοινωνίας για παίκτες. Αυτό επέτρεψε στους παίκτες να συνδεθούν μέσω φωνητικών κλήσεων, συνομιλιών ή βιντεοκλήσεων κατά την αναπαραγωγή.

Τώρα ο ορίζοντας του Discord δεν περιορίζεται στους παίκτες αλλά επεκτείνεται και στα γκρουπ με κάθε είδους ενδιαφέρον. Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Discord για να φέρουν την κοινότητα των πελατών, των ακολούθων ή των συνδρομητών τους σε έναν κοινό χώρο.

Για να επιτευχθεί αυτό, το Discord προσφέρει έναν τρόπο δημιουργίας ενός ιδιωτικού διακομιστή για την κοινότητά του. Εδώ μόνο τα μέλη είναι εξουσιοδοτημένα να συμμετέχουν στην επικοινωνία.

  • Gaming: Φυσικά, όπως συζητήθηκε, οι παίκτες χρησιμοποιούν το Discord από την εισαγωγή του. Και ακόμη και σήμερα, είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινότητας για παίκτες.
  • Δημιουργοί περιεχομένου: Είτε πρόκειται για YouTubers είτε για bloggers, το Discord έχει επίσης κερδίσει δημοτικότητα σε αυτόν τον τομέα. Διάφοροι YouTubers και Blogger σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για την προώθηση του περιεχομένου τους, καθώς παρέχει έναν βολικό τρόπο ενημέρωσης της κοινότητας σχετικά με τις πιο πρόσφατες προσφορές.
  • Corporations for Collaboration: Το Discord έχει φτάσει και στον εταιρικό τομέα καθώς βοηθά τις ομάδες να εργάζονται σε συνεργασία. Οι οργανισμοί δημιουργούν κοινότητες προσθέτοντας τις ομάδες τους εκεί, επιτρέποντας έτσι στους συμπαίκτες να κοινοποιούνται σχετικά με έργα εύκολα.
  • Τηλεοπτικές εκπομπές: Η τηλεοπτική βιομηχανία χρησιμοποιεί επίσης τις δυνατότητες του Discord φέρνοντας κοντά την κοινότητα των τηλεοπτικών εκπομπών.
  Πώς να παίξετε παιχνίδια Discord Channel

Ποιος είναι ο ρόλος του A Discord Mod;

Εφόσον το Discord κατέχει την κοινότητα των ανθρώπων του πραγματικού κόσμου που έχουν την ελευθερία να επικοινωνούν και να μοιράζονται πράγματα, ωστόσο, καθώς η κοινότητα αναπτύσσεται, αυξάνεται επίσης ο κίνδυνος συγκρούσεων και ανθυγιεινής επικοινωνίας. Έτσι, για να κρατήσει την κατάσταση της κοινότητας υπό έλεγχο, ένας Mod ή Moderator έρχεται να παίξει το ρόλο του.

Ο κύριος στόχος του συντονιστή είναι να κάνει την επικοινωνία που διοικείται από την κοινότητα υγιή. Έχουν την εξουσία να απαγορεύουν λογαριασμούς και να διαγράφουν αναρτήσεις και έτσι μπορούν να επιβάλλουν τους απαραίτητους κανόνες. Εκτός από αυτό, ο ρόλος τους είναι να επιλύουν τις συγκρούσεις μεταξύ των μελών και να αντιμετωπίζουν επίσης τα προβλήματά τους.

Είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση σημαντικών πληροφοριών στην κοινότητα όποτε υπάρχει κάτι να μοιραστούν. Ένα Mod έχει την εξουσία να αποκαθιστά την τάξη κάθε φορά που μια σύγκρουση ξεφεύγει από τον έλεγχο και οι οδηγίες της κοινότητας αγνοούνται.

Με απλά λόγια, ένας Discord Mod είναι ένα άτομο που διατηρεί εικονικό Νόμο και Τάξη στην κοινότητα.

Δεξιότητες που πρέπει να έχει μια καλή διαφωνία

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα Discord Mod με σύνεση, καθώς η αποτελεσματικότητα της κοινότητάς σας εξαρτάται από το πόσο αποτελεσματικός είναι ο συντονιστής του. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω δεξιότητες που μπορείτε να αναζητήσετε κατά την επιλογή ενός Mod για την κοινότητα Discord σας.

  Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε το banner προφίλ στο Discord

Δραστήριο και φιλικό

Ένας καλός συντονιστής συμμετέχει ενεργά σε κάθε επικοινωνία που λαμβάνει χώρα στην κοινότητα. Τα Mods δεν χρειάζεται να συνδέονται καθημερινά. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι ενεργοί και φιλικοί με όλα τα άλλα μέλη.

Κατανοεί την Ευθύνη

Ένας Mod θα πρέπει να κατανοεί γιατί ένας συγκεκριμένος κανόνας πρέπει να επιβάλλεται και πώς να τον επιβάλλει χωρίς προκαταλήψεις. Θα πρέπει να είναι αρκετά ώριμο για να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον ρόλο.

Διαχείριση Bots

Το Discord σάς επιτρέπει να προσθέτετε bots που βασίζονται σε AI για να εκτελείτε συγκεκριμένες ενέργειες αυτόματα. Έτσι, ο Mod σας θα πρέπει να γνωρίζει καλά πώς να χρησιμοποιεί καλύτερα τα ρομπότ Discord.

Εξερευνήστε τις παρακάτω πλατφόρμες για να προσλάβετε ένα Discord mod.

Fiverr

Fiverr είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες freelancing που βοηθά τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με καταρτισμένους επαγγελματίες. Ένας μεγάλος αριθμός ελεύθερων επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο είναι εκεί στο Fiverr που εργάζονται για να παραδώσουν την επιθυμητή εργασία στους πελάτες τους. Από συγγραφείς, σχεδιαστές και προγραμματιστές έως μεταγραφείς, ψηφιακούς μάρκετινγκ και χειριστές εισαγωγής δεδομένων, επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς είναι διαθέσιμοι εδώ.

Το Fiverr σάς επιτρέπει επίσης να προσλάβετε το Discord Mod στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την κοινότητά σας. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση από μια λίστα ελεύθερων επαγγελματιών ή ομάδων που είναι διαθέσιμες για να προσφέρουν υπηρεσίες συντονιστή Discord. Μπορείτε να δείτε το χαρτοφυλάκιο, τις αξιολογήσεις, τις κριτικές και τα πακέτα τους.

Ανάλογα με την προτίμησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την καταλληλότερη επιλογή και να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες που θέλετε να αναζητήσετε.

Upwork

Με Upwork, μπορείτε να προσεγγίσετε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ελεύθερων επαγγελματιών ή ομάδων αφοσιωμένων στην προσφορά υπηρεσιών διαχείρισης κοινότητας. Εδώ μπορείτε να βρείτε ομάδες ή άτομα από όλο τον κόσμο που έχουν παρόμοια εμπειρία διαχείρισης κοινότητας.

  Πώς να αναφέρετε έναν χρήστη στο Discord από υπολογιστή ή φορητή συσκευή

Στο Upwork, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μια αγγελία εργασίας για την απαίτηση Discord Mod. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα με έμπειρες και αρκετά αξιολογημένες επιλογές που προτείνει η Upwork.

Για να βρείτε ένα κατάλληλο Mod για το έργο σας, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Upwork. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δύο τύπους λογαριασμών, ο ένας είναι για επαγγελματίες και ο άλλος για υπαλλήλους προσλήψεων. Πρέπει να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό recruiter καθώς θέλετε να προσλάβετε ένα mod για το έργο σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Λάβετε υπόψη την εμπειρία, τις κριτικές και τις τιμές των αιτούντων. Θα πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες και τις απορίες σας εκ των προτέρων μέσω προσωπικής επικοινωνίας. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή.

Discord Home

Discord Home είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα στρατολόγησης που δημιουργήθηκε ειδικά για την εύρεση ελεύθερων επαγγελματιών ή ομάδων για θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το Discord.

Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε ειδικούς σε διάφορες κατηγορίες, όπως διαχειριστές εκδηλώσεων, προγραμματιστές διακομιστών, συντονιστές, προγραμματιστές ρομπότ, βοηθοί και πολλά άλλα. Μόλις επιλέξετε την επιθυμητή κατηγορία που είναι οι συντονιστές, φιλτράρει τα βιογραφικά των κορυφαίων συντονιστών που είναι διαθέσιμα στη βάση δεδομένων του. Μπορείτε να δείτε τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου και να επικοινωνήσετε με αυτόν που πιστεύετε ότι είναι πιο κατάλληλος.

CryptoJobs

CryptoJobs σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε μια εργασία ή να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπάρχουσα βάση δεδομένων ταλέντων και να επικοινωνήσετε με ειδικούς.

Έχει περίπου 30000+ επαγγελματίες κρυπτογράφησης στη βάση δεδομένων του που μπορείτε να φιλτράρετε ανάλογα με τις δεξιότητες, την τοποθεσία και πολλά άλλα. Το CryptoJobs σάς παρέχει επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας του, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους γρήγορα.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Πλατφόρμες όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω σας κάνουν πολύ βολικό να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους εύκολα χωρίς καμία καθυστέρηση. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα Mod για τη διαχείριση της κοινότητάς σας Discord, μην ψάξετε πέρα ​​από αυτές τις δύο επιλογές. Θα συναντήσετε τον κατάλληλο επαγγελματία με τις απαραίτητες ικανότητες.

Εάν ενδιαφέρεστε να διαχειριστείτε μια κοινότητα Discord, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά τα εργαλεία για τη δημιουργία emoji του Discord.