Πώς να προσθέσετε φίλους στο “Pokémon Sword and Shield”

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με φίλους στο Pokémon Sword and Shield για το Nintendo Switch. Θα σας δείξουμε πώς να προσθέτετε φίλους, να ξεκινάτε συναλλαγές, να πολεμάτε ο ένας τον άλλον και πολλά άλλα!

Εύρεση φίλων στο Pokémon Sword and Shield

Το σύστημα φίλων του Pokémon Sword and Shield χρησιμοποιεί τη λίστα εγγενών φίλων του Nintendo Switch. Οι φίλοι θα εμφανίζονται αυτόματα στο νέο κέντρο για πολλούς παίκτες στο μενού του παιχνιδιού, το Y-Comm. Για πρόσβαση σε αυτό, πατήστε το κουμπί Y στο δεξί χειριστήριο Joy-Con. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του ανταλλάγματος Pokémon, της ανταλλαγής Κάρτων League, των φίλων μάχης και πολλά άλλα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια ροή στα δεξιά που παρέχει πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουν οι άλλοι χρήστες στο διαδίκτυο. Σας δίνει επίσης την επιλογή να συμμετάσχετε σε αυτά. Τα άτομα που έχετε προσθέσει στη λίστα των φίλων σας στο Nintendo Switch θα εμφανίζονται εδώ με ένα μωβ χαμογελαστό πρόσωπο δίπλα στο όνομα του χαρακτήρα τους.

Μπορείτε να προσθέσετε έναν φίλο στο Nintendo Switch με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο στο Pokèmon Go

Στείλτε ένα αίτημα φιλίας χρησιμοποιώντας τον κωδικό φίλου κάποιου.
Αποδεχτείτε ένα αίτημα φιλίας που σας έχει στείλει κάποιος.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε φίλους τοπικά χρησιμοποιώντας Bluetooth στην κονσόλα Nintendo Switch.

Αφού προσθέσετε έναν φίλο στο Nintendo Switch, και οι δύο πρέπει να έχετε μια Online συνδρομή Nintendo για να παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Πού να βρείτε τον κωδικό φίλου σας

Αφού ακολουθήσετε τη διαδικασία ρύθμισης του Nintendo Switch, θα σας εκχωρηθεί αυτόματα ένας 12ψήφιος κωδικός φίλου. Οι κωδικοί φίλων ξεκινούν με “SW” και θα δείτε τους δικούς σας στην κύρια σελίδα προφίλ σας ή κάτω δεξιά στη σελίδα “Προσθήκη φίλου”.

Για να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας, χρησιμοποιήστε το αριστερό σας Joy-Con για να πλοηγηθείτε στο avatar σας επάνω αριστερά στην αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί A στο δεξιό Joy-Con.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη φίλου”. Κάτω δεξιά, θα δείτε το “Ο κωδικός φίλου σας:” ακολουθούμενο από το “SW” και 12 ψηφία.

ο

Εδώ, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τυχόν αιτήματα φιλίας που έχετε λάβει, να αναζητήσετε τοπικούς χρήστες, να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό φίλου σας για να στείλετε μια πρόσκληση φίλου ή να ελέγξετε τα αιτήματα που έχετε στείλει στο παρελθόν.

Διαχείριση αιτημάτων φιλίας

Μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα των φίλων σας με τους εξής τρόπους:

Αποδοχή αιτήματος φιλίας: Τυχόν αιτήματα φιλίας που λαμβάνετε εμφανίζονται στο μενού «Ληφθέντα αιτήματα φιλίας», όπου μπορείτε να τα αποδεχτείτε ή να τα απορρίψετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την κοντινή γραμμή για να παρακολουθείτε τα Pokèmon στο Pokèmon Go

Επιλέγω

Αποστολή αιτήματος φιλίας: Εάν έχετε λάβει τον κωδικό φίλου κάποιου, μπορείτε να επιλέξετε «Αναζήτηση με κωδικό φίλου» από το μενού «Προσθήκη φίλου» και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε τον κωδικό. Στη συνέχεια, ένα αίτημα φιλίας θα σταλεί σε αυτό το άτομο. Μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν αιτήματα που έχετε στείλει στο μενού “Απεσταλμένα αιτήματα φιλίας” στην ενότητα “Αναζήτηση με κωδικό φίλου”.

Προσθήκη φίλων τοπικά: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε αιτήματα φιλίας με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Δεν χρειάζεστε καν σύνδεση στο Διαδίκτυο — αναζητά τοπικές κονσόλες μέσω Bluetooth. Ωστόσο, για να προσθέσετε φίλους τοπικά, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi. Εάν όχι, το αίτημα θα αποθηκευτεί στην κονσόλα και στη συνέχεια θα σταλεί αυτόματα την επόμενη φορά που η κονσόλα θα συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

ο

Φίλοι στο “Pokémon Sword and Shield”

Αφού προσθέσετε φίλους στο προφίλ σας στο Nintendo Switch, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να τους προσκαλέσετε να παίξουν Pokémon Sword and Shield μέσω του Y-Comm. Για να το ανοίξετε, απλώς πατήστε το κουμπί Y στο δεξί χειριστήριο Joy-Con στο παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε με φίλους, όπως συναλλαγές ή μάχη με Pokémon, συμμετοχή σε επιδρομές μαζί, εναλλαγή καρτών Pokémon League και πολλά άλλα.

Από προεπιλογή, το μενού Y-Comm δεν ξεχωρίζει τους φίλους σας από τους άλλους παίκτες. Για να το αλλάξετε αυτό, επιλέξτε τον μεγεθυντικό φακό δίπλα στο “Search Stamps” στο κάτω μέρος και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Friends Only”.

  Πώς να υπολογίσετε ποιο θα είναι το CP ενός Pokémon μετά την Evolution

Τώρα, η ροή σας θα εμφανίζει μόνο τις δραστηριότητες των φίλων που έχετε προσθέσει μέσω του προφίλ σας στο Nintendo Switch.

Επιλέγω

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας κωδικούς συνδέσμων. Αυτοί οι τετραψήφιοι αριθμοί pin συνδέουν έως και τέσσερα άτομα που συμμετέχουν στην ίδια δραστηριότητα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι όλοι πληκτρολογούν τον ίδιο κωδικό.

Για να συνδεθείτε τοπικά ή μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο με φίλους που δεν βρίσκονται κοντά, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό σύνδεσης. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Pokémon Sword and Shield και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Y στο δεξί χειριστήριο Joy-Con για να ανοίξετε το Y-Comm. Επιλέξτε «Εμπόριο συνδέσμων» στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ορισμός κωδικού συνδέσμου».

Επιλέγω

Εσείς και οι φίλοι σας θα πρέπει όλοι να πληκτρολογήσετε τον ίδιο οκταψήφιο κωδικό για να συνδεθείτε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μεταξύ σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε ή εντελώς τυχαίο. Αφού αποφασίσετε για έναν κωδικό, εισαγάγετε τον και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί A στο Joy-Con για επιβεβαίωση.

Κλείστε το μενού και περιμένετε να συνδεθείτε.

Εισαγάγετε τον οκταψήφιο κωδικό και, στη συνέχεια, επιλέξτε

Θα ανακατευθυνθείτε στο μενού Y-Comm, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τον κωδικό με τους φίλους σας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία συναλλαγών. Εάν ποτέ θέλετε να ακυρώσετε μια συναλλαγή, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας μια άλλη επιλογή από το μενού Y-Comm.