Πώς να προσθέσετε υπογραφή σε ένα έγγραφο του Word;

Είναι γνωστό ότι το Microsoft Word είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς επεξεργαστές λέξεων.

Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι οργανισμοί ή επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για διαφορετικούς σκοπούς. Τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη σύνταξη προτάσεων, συμβάσεων, προσφορών και περισσότερων εγγράφων πωλήσεων.

Είναι προφανές ότι όλα αυτά τα επίσημα και επαγγελματικά χρησιμοποιούμενα έγγραφα απαιτούν την υπογραφή ενός ή περισσοτέρων μερών. Έτσι, θέλουν επίσης έναν τρόπο να προσθέτουν άμεσα και άνετα υπογραφές χωρίς τις ανησυχίες της χειροκίνητης υπογραφής, της εκτύπωσης ή της σάρωσης.

Ευχαριστούμε τη Microsoft που κατέστησε δυνατή την προσθήκη υπογραφών σε ένα έγγραφο του Word. Και θα ήσασταν πιο ευτυχείς να ξέρετε ότι το MS Word έχει περισσότερες δυνατότητες που κάνουν την εργασία αρκετά εύκολη. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον γραμμών κάτω από την υπογραφή σας, όπως όνομα ή διεύθυνση.

  Πώς να ορίσετε τις προεπιλογές του προγράμματος στο KDE Plasma 5

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα έγγραφα να φαίνονται πιο επαγγελματικά και αξιόπιστα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πείτε ότι το MS Word έχει πλήρως γεμάτες δυνατότητες για επιχειρήσεις.

Τύποι υπογραφών που μπορείτε να προσθέσετε στο MS Word

Υπάρχουν δύο τύποι υπογραφών στο Word.

  • Ηλεκτρονική υπογραφή: Η ηλεκτρονική υπογραφή είναι ένα εικονικό σήμα που προσθέτετε σε ένα έγγραφο. Αυτό είναι είτε με τη μορφή κειμένου πληκτρολογημένου με το χέρι ή εικόνας της υπογραφής. Αυτά λειτουργούν ακριβώς όπως τα δακτυλογραφημένα με το χέρι και επομένως θεωρούνται νόμιμα ως η πραγματική μας υπογραφή.
  • Ψηφιακή υπογραφή: Οι ψηφιακές υπογραφές, από την άλλη πλευρά, είναι συγκριτικά ασφαλή και κρυπτογραφημένα σήματα που χρειάζονται αποκλειστικό λογισμικό. Εκτός από ειδικό λογισμικό, απαιτούν και ψηφιακό πιστοποιητικό από τον αποστολέα καθώς και από τον παραλήπτη. Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να ληφθεί από μια αρχή έκδοσης.
  Πώς να διαγράψετε όλες τις ολοκληρωμένες υπενθυμίσεις ταυτόχρονα σε iPhone και iPad

Πώς να προσθέσετε μια ηλεκτρονική υπογραφή σε ένα έγγραφο του Word;

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω της προσβασιμότητας και της ασφάλειάς τους. Παρακάτω είναι τα απλά βήματα για να προσθέσετε ηλεκτρονικές υπογραφές στο αρχείο Word σας.

  • Στο πρώτο βήμα, πρέπει να γράψετε με το χέρι την υπογραφή σας στο κέντρο ενός λευκού χαρτιού.
  • Σαρώστε τη χειρόγραφη υπογραφή και αποθηκεύστε τη σαρωμένη εικόνα στο σύστημά σας. Οι μορφές αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε την εικόνα περιλαμβάνουν .gif, .bmp, .jpg, .png.
  • Ανοίξτε το έγγραφο MS Word στο οποίο θέλετε να προσθέσετε την υπογραφή σας.
  • Κάντε κλικ στο μενού «Εισαγωγή» και επιλέξτε «Εικόνες».
  Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Spotify Kids

  • Επιλέξτε την εικόνα υπογραφής και επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας χρησιμοποιώντας την καρτέλα Εργαλεία εικόνας Μορφή.

  • Τοποθετήστε την επεξεργασμένη εικόνα υπογραφής στο σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε.

Προσθήκη γραμμής υπογραφής σε έγγραφο Word

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια υπογραφή δεν θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς την παρουσία μιας γραμμής υπογραφής. Το MS word σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε μια γραμμή υπογραφής με την υπογραφή σας.

Εδώ είναι τα βήματα:

  • Κάντε αριστερό κλικ στο χώρο στο έγγραφο όπου θέλετε να προσθέσετε τη γραμμή υπογραφής.
  • Κάντε κλικ στο μενού «Εισαγωγή» και επιλέξτε «Γραμμή υπογραφής».
  • Από το παράθυρο διαλόγου επιλέξτε τις απαραίτητες επιλογές και κάντε κλικ στο OK.

συμπέρασμα

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να προσθέσετε την ηλεκτρονική σας υπογραφή στο έγγραφο του Word. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να προσθέσετε στο αρχείο σαρωμένες και αποθηκευμένες υπογραφές στο παρελθόν.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες λύσεις eSignature για προσωπικά έως επαγγελματικά έγγραφα.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;