Πώς να προσθέσετε την τοποθεσία σας σε μια ανάρτηση στο Reddit

Το Reddit είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι προτιμούν να είναι ανώνυμοι. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του ιστότοπου. Εάν αντιμετωπίζετε βαθιά προσωπικό πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reddit ανώνυμα για να το κάνετε αυτό. Επιπλέον, υπάρχει η ευκαιρία να βρείτε ένα έξυπνο όνομα χρήστη. Φυσικά το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια άλλη διαδικτυακή κοινότητα. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν ειδήσεις και να αναπτύσσουν εκδηλώσεις, να αλληλεπιδρούν με διασημότητες που κάνουν AMA και να μαθαίνουν εξαιρετικές δεξιότητες από την κοινότητα DIY. Το Reddit έχει εξελιχθεί για να καλύψει αυτές τις νέες ανάγκες. Οι επίσημες εφαρμογές iOS και Android τώρα σάς επιτρέπουν να προσθέσετε την τοποθεσία σας σε μια ανάρτηση στο Reddit.

  11 Συμβουλές για εργασία από το σπίτι σε Mac

Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android. Και πάλι, πρέπει να χρησιμοποιείτε την επίσημη εφαρμογή Reddit. Υπάρχουν αρκετές δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων που είναι διαθέσιμες για το Reddit, αλλά αυτή η δυνατότητα, μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμη μόνο στην επίσημη εφαρμογή.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit. Πατήστε το πεδίο «Δημοσίευση ενδιαφέροντος». Από το αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε τον τύπο ανάρτησης που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε μια ανάρτηση κειμένου, μια εικόνα ή να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο. Μπορείτε να προσθέσετε την τοποθεσία σας σε μια ανάρτηση Reddit ανεξάρτητα από τον τύπο της.

Για να μπορέσετε να προσθέσετε την τοποθεσία σας, πρέπει να επιλέξετε σε ποιο Subreddit θέλετε να δημοσιεύσετε. Η επιλογή τοποθεσίας δεν εμφανίζεται μέχρι να επιλέξετε ένα subreddit. Κάνουμε εικασίες εδώ, αλλά ίσως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μερικά subreddit που δεν σας επιτρέπουν να δημοσιεύσετε την τοποθεσία σας.

  Αντίστροφη αναζήτηση Μια λήψη οθόνης από ένα anime για να δείτε από ποια σειρά προέρχεται

Αφού επιλέξετε ένα subreddit, η επιλογή “Προσθήκη τοποθεσίας” εμφανίζεται κάτω από αυτό. Πατήστε το και από τη λίστα τοποθεσιών που εμφανίζονται στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε μία. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης Προσθήκη τοποθεσίας και αναζητήστε μια τοποθεσία. Η εφαρμογή δεν προσδιορίζει με ακρίβεια την τρέχουσα τοποθεσία σας όπως κάνουν οι Χάρτες Google. Αντίθετα, βρίσκει σημαντικά σημειωμένα μέρη κοντά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ίσως να επισημάνετε ένα μέρος που πουλά Twinkies, αλλά δεν μπορείτε απλώς να επισημάνετε το δικό σας σπίτι όταν δημοσιεύετε στο r/Roastme.

Η τοποθεσία παρέχεται από το Fouresquare και όχι από τους Χάρτες Google, οπότε αν δεν μπορείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει επισημανθεί από το Foursquare.

  Πώς να ορίσετε το διπλό διάστιχο στο Microsoft Word για ακαδημαϊκή εργασία

Εδώ χρειάζεται προσοχή. Το Reddit είναι μια εξαιρετική κοινότητα. Ως επί το πλείστον, οι χρήστες είναι καλοί άνθρωποι, αλλά έχει τρολ όπως κάθε άλλη διαδικτυακή κοινότητα. Να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να προσθέσετε την τοποθεσία σας ή κάποιου άλλου σε μια ανάρτηση στο Reddit. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι αποδοκιμάζονται στο Reddit και δεν θέλετε να συνεισφέρετε στο πρόβλημα.