Πώς να προσθέσετε μια σημείωση σε ένα αρχείο σκίτσου


Το Sketch είναι μια δημοφιλής και ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων, αλλά δεν σας βοηθάει να οργανώσετε την εργασία που πρέπει να κάνετε σε ένα συγκεκριμένο έργο. Το Notes είναι ένα πρόσθετο Sketch που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις μέσα σε ένα αρχείο Sketch. Ο στόχος είναι να μπορείτε να καταγράφετε σχόλια ή αλλαγές που πρέπει να κάνετε σε ένα αρχείο μέσα σε αυτό, ώστε να είναι πιο εύκολο να το βρείτε όταν φτάσετε στη δουλειά.

Εγκαταστήστε το Notes και ανοίξτε το Sketch. Μεταβείτε στις Προσθήκες και θα δείτε τις “Σημειώσεις” να εμφανίζονται στο μενού. Κάντε κλικ για να προσθέσετε μια σημείωση.

  Τι σημαίνει "GG" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Η σημείωση έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με αυτοκόλλητη σημείωση. είναι ένα κίτρινο τετράγωνο με ένα πλαίσιο κειμένου που έχει προστεθεί σε αυτό. Όταν προσθέτετε μια σημείωση, το πλαίσιο κειμένου είναι ενεργό, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε αμέσως τη σημείωση. Μπορείτε να εφαρμόσετε στυλ κειμένου στη σημείωση. Κάθε στυλ κειμένου που υποστηρίζεται από το Sketch μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση του κειμένου στη σημείωση.

Το Notes ουσιαστικά προσθέτει ένα σχήμα και ένα πλαίσιο κειμένου στο αρχείο σας. Το πρόσθετο συνοψίζει την όλη διαδικασία προσθήκης σχήματος και πλαισίου κειμένου σε ένα κλικ. Μπορείτε να το επαναλάβετε χωρίς την προσθήκη. απλά προσθέστε ένα κίτρινο πλαίσιο στο αρχείο σας και ένα πλαίσιο κειμένου πάνω του και έχετε τη σημείωσή σας.

  8 καλύτερα εργαλεία και λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων δικτύου

Το Notes προσθέτει μια σημείωση πάνω από το τρέχον επίπεδο. Ομαδοποιεί το σχήμα και το πλαίσιο κειμένου σε ένα φάκελο. Επίσης, μετακινεί αυτόματα το επίπεδο στο οποίο προσθέσατε τη σημείωση στον ίδιο φάκελο. Αυτό σας διευκολύνει να παρακολουθείτε σε ποιο επίπεδο σκοπεύατε να εφαρμόσετε αλλαγές στη σημείωση.

Το πρόσθετο έχει τις αδυναμίες του. η νότα είναι ουσιαστικά ένα σχήμα και αν δεν κρύψετε μια σημείωση μετά τη δημιουργία της, θα εμποδίσει τα άλλα στρώματά σας. Με σημειώσεις όπως αυτή, υπάρχει πιθανότητα να διαγράψετε κατά λάθος μια σημείωση, καθώς είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα επίπεδο κειμένου και τα επίπεδα κειμένου στο Sketch μπορούν να διαγραφούν μέσω του πλήκτρου Delete.

  Πώς να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε κείμενο στο Photoshop

Τούτου λεχθέντος, το Notes εξακολουθεί να είναι ένας λογικός τρόπος για να προσθέσετε μια σημείωση στο αρχείο σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλες τις σημειώσεις από ένα αρχείο προτού το μοιραστείτε με οποιονδήποτε.

Λήψη σημειώσεων