Πώς να προσθέσετε μια αναφορά επισκεψιμότητας χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Οι αναφορές επισκεψιμότητας στους Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να προσδιορίζετε γρήγορα εάν η διαδρομή που ακολουθείτε είναι απασχολημένη ή όχι. Εάν είστε επιβάτης στο δρόμο, μπορείτε να ενημερώσετε τους Χάρτες Google προσθέτοντας τις δικές σας αναφορές κυκλοφορίας. Να πώς.

Αυτές οι οδηγίες θα λειτουργούν για όλους τους χρήστες κινητών που έχουν ενεργοποιημένη την εφαρμογή Χάρτες Google Android και iPhone. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να το επιχειρήσετε μόνο εάν είναι ασφαλές να το κάνετε, διαφορετικά μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο άλλους χρήστες του δρόμου. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι κατάλληλο για χρήση από επιβάτη σε όχημα, για παράδειγμα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε τον δρομέα στο iPad σας

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή “Χάρτες Google” και αναζητήστε οδηγίες χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης. Μόλις εισέλθετε στη λειτουργία πλοήγησης, πατήστε τις πληροφορίες διαδρομής στο κάτω μέρος της διεπαφής, που περιέχει το ETA, την απόσταση και τους χρόνους άφιξης.

Αυτό θα εμφανίσει ένα μενού με πρόσθετες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προβολής γραπτών οδηγιών, καθώς και προβολής δορυφορικού χάρτη.

Για να προσθέσετε μια νέα αναφορά κίνησης, ωστόσο, πατήστε την επιλογή “Προσθήκη αναφοράς” στο επάνω μέρος του μενού.

Στο μενού πρόσθετων επιλογών για την πλοήγηση διαδρομής στους Χάρτες Google, πατήστε το

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες καταστάσεις ζωντανής κυκλοφορίας που μπορείτε να αναφέρετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Προσθήκη αναφοράς”.

Για παράδειγμα, εάν έχετε κολλήσει στην κίνηση, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Συμφόρηση». Εναλλακτικά, εάν μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο είναι κλειστή, ίσως προτιμήσετε να επιλέξετε “Κλείσιμο λωρίδας”. Πατώντας οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές θα προστεθεί αυτή η ειδοποίηση στην τρέχουσα τοποθεσία σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Sparklines στα Φύλλα Google

Αυτές οι επιλογές θα διαφέρουν ως προς το όνομα και τη διαθεσιμότητα, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Για παράδειγμα, οι χρήστες των ΗΠΑ θα βλέπουν το “Speed ​​Trap” ως επιλογή για να ειδοποιούν άλλους χρήστες για ελέγχους ταχύτητας από τις αρχές επιβολής του νόμου, ενώ οι χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου θα βλέπουν αντ ‘αυτού το “Mobile Speed ​​Camera”.

Εάν προσθέσατε μια αναφορά κατά λάθος, θα έχετε στη διάθεσή σας μερικά δευτερόλεπτα για να την αντιστρέψετε προτού προστεθεί η αναφορά στους Χάρτες Google. Πατήστε “Αναίρεση” σε αυτό το σημείο εάν έχετε προσθέσει μια αναφορά κατά λάθος.

  Καλύτεροι ιστότοποι Torrent του 2020. Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές torrenting σας

Παρακέντηση

Μόλις περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, η αναφορά θα προστεθεί στους Χάρτες Google για να την προβάλουν άλλοι χρήστες. Όταν άλλοι χρήστες περνούν από την ίδια περιοχή, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που τους ειδοποιεί για τη διακοπή, εφόσον ο χρήστης δεν έχει απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις κυκλοφορίας των Χαρτών Google.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις κυκλοφορίας του Android

body #primary .entry-content ul#nextuplist {list-style-type: none;margin-left:0px;padding-left:0px;}
body #primary .entry-content ul#nextuplist li a {text-decoration:none;color:#1d55a9;}