Πώς να προσθέσετε και να διαχειριστείτε προφίλ βίντεο Amazon Prime

Το Amazon Prime Video υποστηρίζει τελικά προφίλ. Ακριβώς όπως το Netflix, μπορείτε πλέον να μοιράζεστε εύκολα τη συνδρομή σας στο Prime Video με άλλους πέντε χρήστες, διατηρώντας τη ροή σας χωρίς ακαταστασία. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε και να διαχειριστείτε προφίλ στο Amazon Prime Video.

Πώς να προσθέσετε νέο προφίλ στο Amazon Prime Video

Ένα από τα μεγαλύτερα ενοχλήματα της κοινής χρήσης του λογαριασμού Prime Video με κάποιον ήταν το γεγονός ότι όλο το ιστορικό παρακολούθησης θα αρχίσει να επηρεάζει τις προτάσεις σας. Τώρα, με ξεχωριστά προφίλ, αυτό το ζήτημα έχει φύγει.

  Πώς να ανακτήσετε τα χαμένα αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή: Wondershare Data Recovery [Review]

Το Amazon Prime Video σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και έξι προφίλ και υποστηρίζει επίσης προφίλ παιδιών. Έως και τρεις χρήστες μπορούν να κάνουν ροή βίντεο ταυτόχρονα από έναν μόνο λογαριασμό.

Σε αντίθεση με το Netflix, το Prime Video θυμάται το προφίλ που χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που συνδεθήκατε και το ανοίγει απευθείας στην επόμενη επίσκεψή σας.

Δημιουργία Προφίλ από τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ, ανοίξτε το Ιστοσελίδα Prime Video στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ.

Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη νέου».

Δώστε στο προφίλ ένα όνομα (ελέγξτε την επιλογή του παιδιού εάν είναι προφίλ για παιδί) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Τώρα, για εναλλαγή μεταξύ προφίλ, επιστρέψτε στην επάνω γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο τρέχον προφίλ και επιλέξτε ένα διαφορετικό.

Δημιουργήστε προφίλ από εφαρμογές για κινητά

Η διαδικασία δημιουργίας και εναλλαγής μεταξύ προφίλ είναι ελαφρώς διαφορετική στις εφαρμογές για κινητά της Amazon (iPhone/iPad/Android).

  Τι είναι η CPU και τι κάνει;

Εδώ, πατήστε στην καρτέλα “Τα πράγματα μου” από το κάτω μέρος της οθόνης.

Στη συνέχεια, πατήστε το όνομα του προφίλ σας στο επάνω μέρος της οθόνης.

Εδώ, πατήστε το κουμπί “Νέο”.

Από την επόμενη οθόνη, δώστε ένα όνομα στο προφίλ και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση”.

Για εναλλαγή μεταξύ προφίλ, επιστρέψτε στην ενότητα προφίλ στην καρτέλα Τα πράγματα μου και, στη συνέχεια, πατήστε σε ένα προφίλ για εναλλαγή σε αυτό.

Πώς να διαχειριστείτε προφίλ στο Amazon Prime Video

Εάν θέλετε να μετονομάσετε ή να διαγράψετε ένα προφίλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Διαχείριση προφίλ.

Διαχειριστείτε προφίλ από τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας

Από το Ιστοσελίδα Prime Video, κάντε κλικ στην επιλογή προφίλ στη γραμμή εργαλείων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Διαχείριση προφίλ».

  Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων με την κλήση Zoom

Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία προφίλ”.

Τώρα, κάντε κλικ στο προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του προφίλ και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα προφίλ, κάντε κλικ στο κουμπί “Κατάργηση προφίλ”.

Από το αναδυόμενο παράθυρο, κάντε ξανά κλικ στο κουμπί “Κατάργηση προφίλ” για επιβεβαίωση. Το προφίλ θα διαγραφεί και θα επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα προφίλ εκτός από το προφίλ του κύριου κατόχου λογαριασμού.

Διαχείριση προφίλ από εφαρμογές για κινητά

Για να διαγράψετε ένα προφίλ από τις εφαρμογές για κινητά και tablet (iPhone/iPad/Android), μεταβείτε στην καρτέλα “My Stuff” και πατήστε στο προφίλ που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

Εδώ, πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία”.

Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με το μολύβι δίπλα σε ένα προφίλ.

Πατήστε το κουμπί “Κατάργηση προφίλ”.

Από το πλαίσιο επιβεβαίωσης, πατήστε το κουμπί «Ναι» για να διαγράψετε το προφίλ.

Τώρα που έχετε ξεχωριστά προφίλ, αφαιρέστε τους τίτλους που είχαν παρακολουθήσει άλλοι από το προφίλ σας από το ιστορικό βίντεο για να λάβετε καλύτερες προτάσεις.