Πώς να προσθέσετε εκπομπές Netflix σε μια ιστορία Instagram

Το περιεχόμενο του Netflix δεν είναι συνήθως το είδος που θα βρείτε στο HBO ή το AMC. Η υπηρεσία ροής μπορεί τελικά να προσθέσει επιτυχίες από μεγάλα δίκτυα, αλλά εξακολουθεί να έχει μοναδικό περιεχόμενο που δεν θα βρείτε αλλού. Στην πραγματικότητα, το Netflix πήρε επιτέλους την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ταινίας φέτος, οπότε υπάρχει καλό, αποκλειστικό περιεχόμενο για παρακολούθηση. Μέρος αυτού που κάνει το περιεχόμενό της δημοφιλές έχει να κάνει με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η εταιρεία το γνωρίζει αυτό και γι’ αυτό έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε εκπομπές Netflix σε μια ιστορία του Instagram.

Εμφάνιση Netflix στο Instagram Story

Για να μοιραστείτε μια εκπομπή Netflix ή μια ταινία στην ιστορία σας στο Instagram, πρέπει να χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Netflix. Για καλό μέτρο, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Instagram σας είναι επίσης ενημερωμένη.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια ανάρτηση στο Instagram

Ανοίξτε το Netflix και αναζητήστε μια εκπομπή ή μια ταινία που θέλετε να μοιραστείτε. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στη σελίδα των λεπτομερειών του και από τις επιλογές που εμφανίζονται, επιλέξτε Ιστορίες Instagram. Στο iOS θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε στο Netflix να ανοίξει το Instagram. Το Android μπορεί να σας εμφανίσει ή όχι ένα παρόμοιο μήνυμα. Εξαρτάται από την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε.

Το Netflix θα δημιουργήσει μια ιστορία για την εκπομπή ή την ταινία που επιλέξατε και στη συνέχεια θα ανοίξει το Instagram. Το περιεχόμενο της ιστορίας θα προέρχεται φυσικά από το Netflix. Μόλις δημιουργηθεί η ιστορία, θα σας δοθεί η επιλογή να την επεξεργαστείτε.

  Πώς να στείλετε DM GIF στο Instagram

Οι επιλογές επεξεργασίας είναι οι ίδιες που είναι διαθέσιμες για μια κανονική ιστορία που δεν ανήκει στο Netflix. Αφού επεξεργαστείτε την ιστορία, μπορείτε να τη μοιραστείτε με όλους ή με λίγους στενούς φίλους.

Η ιστορία που δημιουργεί το Netflix περιλαμβάνει μια εικόνα αφίσας για το περιεχόμενο που μοιράζεστε και το όνομά του. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα και δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια θα χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του ονόματος της εκπομπής ή της ταινίας αλλά δεν μπορείτε να τη διαγράψετε, να την επεξεργαστείτε ή να αλλάξετε τη γραμματοσειρά της.

  Πώς να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα έμφασης των DM του Instagram

Όλο το άλλο περιεχόμενο που μπορείτε κανονικά να προσθέσετε σε μια ιστορία Instagram μπορεί να προστεθεί στη φάση της επεξεργασίας. Αυτό περιλαμβάνει δημοσκοπήσεις, χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης κ.λπ. Καμία από τις ιστορίες δεν περιέχει ήχο ή βίντεο.

Αυτό είναι ένα αρκετά προσεγμένο χαρακτηριστικό όσον αφορά το Netflix, αν και ίσως να βοήθησε στο να γίνει η ιστορία λίγο διαδραστική, δηλαδή, επιτρέποντας στους χρήστες να το πατήσουν και να μεταφερθούν είτε στη σελίδα μιας εκπομπής/ταινίας (αν υπάρχει) είτε στην ανακατεύθυνση ένας χρήστης στην εκπομπή στο Netflix.