Πώς να προσθέσετε απόδειξη κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο για να αυξήσετε τις μετατροπές;

Η προσθήκη κοινωνικής απόδειξης μπορεί να αυξήσει μαζικά τις μετατροπές σας.

Δίνει στους πιθανούς πελάτες την αίσθηση ότι δεν είναι μόνοι. Τους λέει ότι υπάρχουν πολλά άτομα που εμπιστεύονται τη μάρκα και τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Έτσι, αυτό δεν τους δίνει πολλούς λόγους να μην το χρησιμοποιούν και για τον εαυτό τους.

Για να ορίσετε την «κοινωνική απόδειξη» με τον πιο εύκολο τρόπο σημαίνει να δείξετε στους πιθανούς πελάτες σας ότι πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επωνυμία σας, και θα έπρεπε επίσης. Παίζει με το μυαλό τους (με την καλή έννοια) να προκαλεί την αίσθηση της ανάγκης για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα κοινωνικής απόδειξης που χρησιμοποιεί το Netflix:

Μπορείτε να δείτε τις κριτικές όταν προσγειωθείτε σε μια σελίδα ταινίας/σειράς. Βλέποντας αυτές τις κριτικές, ξέρετε ότι πολλοί άνθρωποι το έχουν παρακολουθήσει και (πιθανότατα) το ΑΡΕΣΕΙ, οπότε τώρα θέλετε να το παρακολουθήσετε κι εσείς.

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα από το Buzzsumo:

Έχουν παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους στην αρχική τους σελίδα. Βλέποντας αυτό, οι πελάτες μπορούν εύκολα να πειστούν πόσο καλή είναι η υπηρεσία τους εάν τη χρησιμοποιούν αυτές οι μεγάλες μάρκες.

Όπως αυτά τα δύο παραδείγματα, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι εφαρμογής κοινωνικής απόδειξης. Μπορείτε είτε να κάνετε καταιγισμό ιδεών μόνοι σας είτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω λύσεις για να διευκολύνετε τη διαδικασία. Αυτές οι λύσεις θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε την κοινωνική απόδειξη με πολλούς τρόπους και ενδεχομένως να προσελκύσετε τους περισσότερους από τους πιθανούς πελάτες.

Αν ακούγεται ενδιαφέρον, ας μπούμε κατευθείαν. 😉

ProveSource

Ιδανικό για αύξηση της εμπιστοσύνης, των μετατροπών και της αξιοπιστίας, ProveSource έχει πολλούς τρόπους για να ενσωματώσετε την κοινωνική απόδειξη στην επιχείρησή σας. Μπορείτε να εμφανίσετε ειδοποιήσεις αγορών, κριτικές πελατών, πλήθος ζωντανών επισκεπτών, αριθμό συνολικών πελατών και πολλά άλλα.

Παραμένουν πιστοί στην υπηρεσία τους, γι’ αυτό θα παρατηρήσετε ότι η αρχική τους σελίδα είναι γεμάτη αποδείξεις κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που λειτουργεί. Το ProveSource έχει πάνω από 18.000 ευχαριστημένους πελάτες, και αυτό ενσωματώνεται με έναν τόνο διαφορετικών πλατφορμώνσυμπεριλαμβανομένων των WordPress, Shopify και Clickfunnels.

Notifia

100% συμβατό με το GDPR, Notifia είναι ένα πακέτο με περισσότερα από 30 widget και πρόσθετα για να εκτοξεύσετε στα ύψη το παιχνίδι μάρκετινγκ σας. Χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να το ρυθμίσετε και μπορείτε να δείτε εκθετική ανάπτυξη από αυτό. Διαθέτει εργαλεία για την απόκτηση εμπιστοσύνης, την αύξηση των μετατροπών, την παρακολούθηση της συμπεριφοράς και πολλά άλλα.

  Πώς να δείτε τα μη απεσταλμένα μηνύματα στη γραμμή

Μπορείτε να τα εξατομικεύσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 180 γλώσσες. Το συναρπαστικό είναι ότι τα widgets δεν επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Είναι βελτιστοποιημένα για απόδοση.

Το Notifia ενσωματώνεται με πολλές εφαρμογές και πλατφόρμες, όπως το WordPress, το Slack, το Stripe και το Shopify.

TrustPulse

Απλό αλλά πολύ λειτουργικό, TrustPulse είναι σχεδόν σαν μια πλατφόρμα μάρκετινγκ all-in-one (με χρήση κοινωνικής απόδειξης). Μπορείτε να το ρυθμίσετε μέσα σε 5 λεπτά και να το προσαρμόσετε όπως θέλετε. Σας επιτρέπει να εμφανίζετε τη δραστηριότητα, τις αγορές ή τις εγγραφές πελατών σε πραγματικό χρόνο.

Δεν υπάρχει ανάγκη για γνώσεις κωδικοποίησης, οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να αρχίσει να το χρησιμοποιεί. Το σπουδαίο είναι ότι η ομάδα του OptinMonster το δημιουργεί, άρα σίγουρα θα είναι καλό. Το TrustPulse μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Blogger και Weebly.

VocalVideo

Με VocalVideo, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κοινωνικές αποδείξεις μέσω βίντεο. Μπορεί να είναι μαρτυρίες, κριτικές και άλλες καμπάνιες ειδικών που χρησιμοποιούν τα εκπληκτικά προκατασκευασμένα πρότυπα τους.

Μια εταιρεία που ονομάζεται Respond Software χρησιμοποίησε αυτή τη λύση και κατέληξε σε αυτό το ολοκληρωμένο μαρτυρικό βίντεο:

Χρησιμοποιώντας αυτή τη λύση, λαμβάνετε καθοδήγηση από το σημείο εκκίνησης μέχρι τον τερματισμό, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά μόνοι σας. Για παράδειγμα, λαμβάνετε προκατασκευασμένα πρότυπα για να προσεγγίσετε άτομα από τα οποία θα χρειαστείτε ένα βίντεο κλιπ και εντολές σεναρίου για το καλύτερο βίντεο που δημιουργείται από τον χρήστη.

Η ενσωμάτωση και η δημοσίευση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι επίσης μία από τις απλές εργασίες με το VocalVideo, καθώς χρειάζονται μόνο μερικά κλικ. Αφού δημοσιεύσετε το βίντεο, μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση και να βελτιώσετε τις περιοχές όπου χρειάζεται.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε δωρεάν.

FOMO

Πολύ έξυπνο και φιλικό προς το χρήστη, FOMO εφαρμόζει μηχανική εκμάθηση για να βρει τις πιο κατάλληλες ρυθμίσεις μετατροπής για τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να εμφανίσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις για πωλήσεις, εγγραφές, παραδόσεις και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψουν τους επισκέπτες σας.

Μπορείτε να το ρυθμίσετε γρήγορα και να το ενσωματώσετε με περισσότερες από 80 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Zapier, MailChimp και Instagram. Έχει πολλές διθυραμβικές κριτικές, και μερικοί μάλιστα εύχονται κανείς άλλος να μην ανακαλύψει αυτό το εργαλείο γιατί είναι το μικρό μυστικό της επιτυχίας τους. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ!

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ IPv4 και IPv6;

Επιπλέον, είναι συμβατό με το GDPR.

Σήματα κοινωνικής απόδειξης

Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 200 προκατασκευασμένα πρότυπα για να εμφανίζετε διαφορετικές ειδοποιήσεις στους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας Σήματα κοινωνικής απόδειξης. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε συνδρομητές, να αυξήσετε τις πωλήσεις, να αυξήσετε την αφοσίωση και ακόμη και να δημιουργήσετε επείγουσα ανάγκη για όλους τους σωστούς λόγους.

Είναι φιλικό προς τα κινητά και μπορείτε να το προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με πλατφόρμες όπως το WordPress, το Shopify και το MailChimp.

Ξεκινήστε δωρεάν και ρυθμίστε το σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Επόμενη πώληση

Επόμενη πώληση σας επιτρέπει να προσθέσετε ειδοποιήσεις πωλήσεων, αναδυόμενο παράθυρο εξόδου, εκπτώσεις στην επάνω γραμμή και κουτιά προώθησης. Χρησιμοποιεί την κοινωνική απόδειξη στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και αποσπά το καλύτερο δυνατό ποσοστό μετατροπής για εσάς. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διοχετεύσεις και να μειώσετε το κόστος απόκτησης.

Είναι εύκολο και γρήγορο να το ρυθμίσετε. Διαρκούν μερικά λεπτά, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ενσωμάτωσης που θα επιλέξετε. Μπορεί να ενσωματωθεί σε:

  • WordPress
  • Shopify
  • BigCommerce
  • WooCommerce
  • Προσαρμοσμένοι ιστότοποι

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το pixel παρακολούθησης που θα προστεθεί στον ιστότοπό σας και μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Σφυγμός

Χρησιμοποιώντας Σφυγμός, μπορείτε να εμφανίσετε ειδοποιήσεις για ενέργειες που κάνει ο επισκέπτης. Το εμπιστεύονται μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες, όπως η Speedo, η Harry’s και η KlientBoost. (Δείτε πώς είναι κοινωνική απόδειξη!)

Μετά από πολλές δοκιμές, ήρθαν να προσφέρουν αυτήν τη λύση, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε ένα εξαιρετικό ποσοστό μετατροπής αμέσως. Συνολικά, είναι γρήγορο, εύκολο στη ρύθμιση και σας επιτρέπει να προβάλλετε αναλυτικά στοιχεία σε βάθος.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε A/B για να αξιοποιήσετε στο έπακρο και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις για κάθε καμπάνια. Μείνε ήσυχος, Το Pulse ενσωματώνεται με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες και εφαρμογές.

Επιρροή

Με απεριόριστες προσαρμογές και περισσότερες από 50 πλατφόρμες ενοποίησης, Επιρροή απαιτεί μόνο μία γραμμή κώδικα για να ξεκινήσει η αύξηση των μετατροπών και των πωλήσεών σας. Μπορείτε να εμφανίσετε:

  • Πρόσφατη δραστηριότητα μεμονωμένων χρηστών
  • Πρόσφατη μαζική δραστηριότητα χρηστών
  • Αριθμός ζωντανών επισκεπτών
  • Κριτικές πελατών

Είναι εύκολο να ρυθμιστεί και υποστηρίζει περισσότερες από 100 διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν δοκιμή τους.

WPfomify

Πλήρως απόκριση με υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης, WPfomify είναι μια εξαιρετική προσθήκη WordPress για κοινωνική απόδειξη. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με άλλες δημοφιλείς προσθήκες και υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το WooCommerce, το MailChimp και το EasyDigitalDownloads.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο ποντίκι iPad και τον κέρσορα του Trackpad

Έχει πολλές επιλογές σχεδίασης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πεδία UTM για να παρακολουθείτε τις μετατροπές σας με το Google Analytics. Επιπλέον, ανταποκρίνεται και σας δίνει πλήρη έλεγχο ως προς το ποιος βλέπει τις ειδοποιήσεις σας απόδειξης κοινωνικής δικτύωσης, και όλα αυτά χάρη στη Granular Targeting.

Είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι αυτό το πρόσθετο θα λειτουργεί μόνο σε ιστότοπο WordPress που φιλοξενείται μόνος του.

SocialProve

Το SocialProve μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος απόκτησης, εμφανίζοντας φιλικά προς τον χρήστη αναδυόμενα παράθυρα κοινωνικής ασφάλισης. Το καλό με αυτή τη λύση είναι ότι οι ειδοποιήσεις δεν καλύπτουν σημαντικό κομμάτι της οθόνης. Παίρνει ένα μικρό χώρο, αλλά αξιοποιεί στο έπακρο.

Οι διαφορετικοί τύποι αναδυόμενων παραθύρων περιλαμβάνουν:

  • Αριθμός ζωντανής δραστηριότητας
  • Αριθμός ζωντανών επισκεπτών
  • Αριθμός επισκεπτών τις τελευταίες 24 ώρες
  • Αριθμός δραστηριότητας τις τελευταίες 24 ώρες

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν τη λύση δωρεάν για επτά ημέρες χρησιμοποιώντας τη δοκιμαστική επιλογή τους.

Μελισσοκομία

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας AI, Μελισσοκομία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις μετατροπές σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ all-in-one για ηλεκτρονικά καταστήματα, που σας επιτρέπει:

  • Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά των πελατών
  • Υπολογίστε το ενδιαφέρον των πελατών για το κατάστημά σας
  • Χρησιμοποιήστε διάφορες εφαρμογές για κοινωνική απόδειξη, επείγουσα ανάγκη και υποστήριξη πελατών

Διαθέτει πολλές δυνατότητες στο εσωτερικό του για να διασφαλίσει ότι το κατάστημά σας λειτουργεί ομαλά και αποκομίζει τα καλύτερα ποσοστά μετατροπών σε κάθε γωνία, ακόμη και στις σελίδες ολοκλήρωσης αγοράς. Μπορείτε να ενσωματώσετε το Beeketing με το WooCommerce, το BigCommerce και Weebly.

Nudgify

Μπορείτε να εμφανίσετε αγορές και δραστηριότητες των επισκεπτών σας σε πραγματικό χρόνο με το Nudgify. Διαθέτει έναν χώρο εργασίας μεταφοράς και απόθεσης και μια τεράστια συλλογή προκατασκευασμένων προτύπων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να τα εξατομικεύσετε, να προσθέσετε στοιχεία με δυνατότητα κλικ και να τα ενσωματώσετε με άλλα εργαλεία για να βελτιώσετε περαιτέρω τη λειτουργικότητα.

Είτε έχετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα προϊόν SaaS ή σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο, το Nudgify μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε επισκέπτη σας.

συμπέρασμα

Η κοινωνική απόδειξη είναι απαραίτητη για να υπενθυμίζει στους νέους επισκέπτες και στους πιθανούς πελάτες σας την αξιοπιστία της επιχείρησής σας. Αυτές οι λύσεις παραπάνω μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό με τη μέγιστη ευκολία.