Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε το banner προφίλ στο Discord

Ένα banner προφίλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξατομικεύσετε τον λογαριασμό σας Discord και να τον κάνετε να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Σας βοηθά να γεμίσετε το εικονίδιο του προφίλ σας με ένα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια, ταινίες, μιμίδια ή χαρακτήρες anime. Μπορείτε ακόμη και να γεμίσετε το χώρο με το δικό σας πρόσωπο.

Πριν δείτε τα βήματα για να αλλάξετε το banner του προφίλ σας στο Discord σε προσαρμοσμένη εικόνα, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Nitro. Εάν δεν είστε στο σχέδιο Nitro, θα πρέπει να αρκεστείτε σε μια περιορισμένη λίστα 10-15 προκατασκευασμένων banner. Αυτά τα πανό έχουν βασικά σχέδια και συμπαγή χρώματα. Επιπλέον, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε ή να αλλάξετε το banner σας στις εφαρμογές Discord για κινητά. Μπορείτε να το κάνετε μόνο στις εκδόσεις του για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να αλλάξετε το banner του προφίλ σας στο Discord για να διασφαλίσετε ότι το προφίλ σας ξεχωρίζει.

Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε ένα banner προφίλ στο Discord σε έναν υπολογιστή

Ένα banner προφίλ είναι ένα έργο τέχνης που μπορείτε να προσθέσετε στον λογαριασμό σας Discord. Όλοι θα το δουν όταν επισκέπτονται το προφίλ σας, επομένως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στην εφαρμογή. Η εφαρμογή Discord για υπολογιστές έχει σχεδιαστεί με μια ελκυστική διεπαφή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον λογαριασμό σας όπως θέλετε.

  Πώς να ασφαλίσετε τον λογαριασμό Discord σας

Ωστόσο, ο μακροπρόθεσμος στόχος του Discord είναι να κάνει τα banner πλήρως προσαρμόσιμα για κάθε χρήστη στην πλατφόρμα.

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα ωραίο banner στον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Discord για υπολογιστές.
  • Κάντε κλικ στις «Ρυθμίσεις χρήστη» στην κάτω αριστερή γωνία. Το εικονίδιο “Ρυθμίσεις χρήστη” έχει σχήμα γρανάζι, ακριβώς δίπλα στο εικονίδιο του μικροφώνου και το avatar σας.
  • Μόλις ανοίξει η ενότητα ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο «Επεξεργασία προφίλ».
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αλλαγή Banner”. Αυτό θα ξεκινήσει την Εξερεύνηση αρχείων για να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στον φάκελο όπου είναι αποθηκευμένο το νέο σας banner. Εάν δεν είστε σε πρόγραμμα Nitro, δεν θα δείτε το εικονίδιο “Αλλαγή Banner”. Αντίθετα, θα υπάρχει ένας σύνδεσμος που θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το Nitro και να αποκτήσετε ένα από τα πακέτα που προσφέρονται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις προτροπές που εμφανίζονται στην οθόνη και να πραγματοποιήσετε την απαιτούμενη πληρωμή.
  • Μόλις βρείτε την εικόνα που θέλετε, κάντε διπλό κλικ πάνω της ή κάντε κλικ στο «Άνοιγμα» στο κάτω μέρος του παραθύρου της Εξερεύνησης αρχείων.
  • Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος ή να μετακινήσετε την εικόνα σας ώστε να συμμορφώνεται με τις οδηγίες προσαρμογής banner του Discord. Το banner θα έχει σχήμα κύκλου και μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθός του όπως σας ταιριάζει. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο “εφαρμογή”.
  • Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση αλλαγών» στην κάτω αριστερή γωνία. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη νέα εμφάνιση του banner σας, κάντε κλικ στο “Επαναφορά” και αλλάξτε το μέγεθος της εικόνας σας για να σας ικανοποιήσει.
  • Et voila! Τώρα έχετε ένα νέο banner που ξεχωρίζει, προβάλλει τη δημιουργικότητά σας και κρατά τους άλλους χρήστες κολλημένους στο προφίλ σας.

      Πώς να κρύψετε κανάλια στο Discord

    Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε ένα banner προφίλ στο Discord σε Mac

    Επιφανειακά, το Discord είναι μια εφαρμογή συνομιλίας φωνής και κειμένου για παίκτες. Ωστόσο, κάτω από τα πολλά χαρακτηριστικά του κρύβεται ένα που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές συνομιλίας: είναι κατασκευασμένο για παίκτες από παίκτες. Οι υπολογιστές Mac είναι τέλειοι για το Discord επειδή διαθέτουν ισχυρές κάρτες γραφικών με εξαιρετική επιτάχυνση υλικού για να συμβαδίζουν με το παιχνίδι σας.

    Εάν θέλετε να κάνετε τον λογαριασμό σας Discord να ξεχωρίζει, ένα banner προφίλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Για να προσθέσετε ή να αλλάξετε ένα banner προφίλ στο Discord σε Mac, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Discord για υπολογιστές και εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω αριστερή γωνία. Αυτό θα ανοίξει την ενότητα Ρυθμίσεις χρήστη όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας.
  • Κάντε κλικ στο «Επεξεργασία προφίλ».
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αλλαγή banner» και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως banner σας.
  • Αφού επιλέξετε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια στην οθόνη για να κάνετε περαιτέρω τροποποιήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα τμήμα της εικόνας και να απορρίψετε το υπόλοιπο.
  • Κάντε κλικ στο “εφαρμογή” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Αποθήκευση αλλαγών” κάτω δεξιά.
  • Τύποι banner προφίλ Discord που μπορείτε να ανεβάσετε

    Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι banner που μπορείτε να ανεβάσετε. Δείτε τα παρακάτω και επιλέξτε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς:

    α) Κανονικές εικόνες

    Το banner σας μπορεί να είναι οποιαδήποτε στατική εικόνα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων PNG, JPEG και JPG. Ωστόσο, πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες banner προφίλ του Discord. Οι προτεινόμενες διαστάσεις είναι 600 x 240 και το μέγεθος του αρχείου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 MB. Εάν ανεβάσετε μια τετράγωνη εικόνα, οι αλγόριθμοι του Discord θα την περικόψουν αυτόματα σε κυκλική. Επομένως, είναι σημαντικό να επεξεργαστείτε το banner και να επιλέξετε το τμήμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο πριν το προσθέσετε στον λογαριασμό σας.

      Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων Discord στο Linux

    β) Κινούμενα GIF:

    Τα κινούμενα GIF μπορούν να είναι ο τέλειος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή άλλων χρηστών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό εικονίδιο που αλλάζει συνεχώς, παίρνοντας την ιδέα ενός avatar και επεκτείνοντάς το πολύ πέρα ​​από απλές ακίνητες εικόνες. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κινούμενο GIF ή να κατεβάσετε ένα από αξιόπιστες πλατφόρμες όπως το Giphy ή το Imgur.

    Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Το Discord Banner Αντικαθιστά το Avatar του προφίλ σας;

    Η απάντηση είναι όχι.

    Το avatar του προφίλ σας Discord είναι η εικόνα που συνοδεύει το όνομα χρήστη σας. Εμφανίζεται ως μικρογραφία σε συνομιλίες και DM. Το banner του προφίλ σας, από την άλλη πλευρά, λειτουργεί σχεδόν σαν φωτογραφίες εξωφύλλου στο Facebook. Είναι ένα γραφικό που μπορεί να δει κανείς μόνο όταν οι χρήστες επισκέπτονται το προφίλ σας. Το. Το banner του προφίλ σας μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε – μια εικόνα του αγαπημένου σας χαρακτήρα, ένα μιμίδιο με κείμενο ή απλώς απλό κείμενο.

    Ανανεώστε τον λογαριασμό σας Discord

    Ένα banner προφίλ Discord είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας γνωρίζουν τι συμβαίνει στη ζωή σας. Βοηθά άλλους χρήστες του Discord να παρακολουθούν αυτό που παίζετε, διαβάζετε ή παρακολουθείτε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τύπο φόντου, σχέδιο ή οτιδήποτε θέλετε να σας αντιπροσωπεύσει. Θα μπορούσατε ακόμη και να επιδείξετε τον τελευταίο σας πίνακα. Και το καλύτερο μέρος; Το πανό δεν χρειάζεται να παλιώσει. Μπορείτε να το ενημερώνετε κάθε λίγες εβδομάδες ή νωρίτερα, ανάλογα με το πόσο δημιουργικοί είστε.

    Στο τέλος της ημέρας, βεβαιωθείτε ότι το banner του προφίλ σας είναι κάτι που με περηφάνια δείχνετε στους ανθρώπους που επισκέπτονται το προφίλ σας, όπως θα το βλέπουν κάθε φορά που ξεκινούν μια συνομιλία μαζί σας.

    Έχετε δοκιμάσει να προσθέσετε ή να αλλάξετε ένα banner προφίλ στο Discord; Πώς πήγε? Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.