Πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό Facebook

Η ύπαρξη πολλών λογαριασμών είναι κοινή σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς FB και μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν δύο λογαριασμούς: ο ένας είναι για προσωπική χρήση και ο δεύτερος λογαριασμός στο Facebook για επαγγελματικούς λόγους. Και μερικές φορές, οι χρήστες δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι πώς να διαχειριστούν δύο λογαριασμούς. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό όταν έχετε ήδη έναν. Επίσης, θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας, όπως εάν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Facebook με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο όνομα.

Πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό Facebook

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο όνομα αλλά όχι με το ίδιο email ή αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολλές σελίδες στο λογαριασμό σας, οι οποίες λειτουργούν σαν ξεχωριστοί λογαριασμοί. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Λάβετε προτάσεις για φαγητό και εστιατόρια στο Facebook Messenger

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς στο Facebook;

Ναι, μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς στο FB. Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό στο Facebook για την επιχείρησή σας, εάν έχετε έναν. Μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των λογαριασμών στην εφαρμογή FB και στην έκδοση Ιστού.

Τι θα συμβεί αν έχετε 2 λογαριασμούς στο Facebook;

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς, αλλά αντίκειται στην πολιτική απορρήτου του Facebook να έχετε περισσότερους από έναν προσωπικούς λογαριασμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δεύτερο λογαριασμό Facebook για προωθήσεις επιχειρήσεων, οργανισμού, επωνυμίας ή προϊόντων. Η κατοχή ενός δεύτερου λογαριασμού για την εργασία σας θα σας βοηθήσει να κάνετε την online παρουσία της επιχείρησης ή του οργανισμού σας. Αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερους πελάτες και ως εκ τούτου θα αυξηθεί η ανάπτυξη της επιχείρησης.

Πώς δημιουργείτε δύο λογαριασμούς Facebook;

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε δύο λογαριασμούς FB σε έναν, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές σελίδες, οι οποίες λειτουργούν σαν ξεχωριστοί λογαριασμοί. Για να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Και για συσκευές Android και iOS.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ.

3. Πατήστε Σελίδες.

4. Πατήστε Δημιουργία για να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα.

  Πώς να διαγράψετε μια ιστορία στο Facebook

5. Εισαγάγετε το όνομα της σελίδας και πατήστε Επόμενο.

6. Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε και πατήστε Δημιουργία.

Η σελίδα σας δημιουργήθηκε και τώρα μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες στη σελίδα σας στο Facebook.

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς Facebook με το ίδιο email;

Όχι, δεν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο email. Η ύπαρξη δύο λογαριασμών με το ίδιο email είναι αντίθετη με την πολιτική του Facebook. Μπορείτε να συσχετίσετε πολλές σελίδες με τον λογαριασμό σας, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως δεύτερο λογαριασμό για να διαχειριστείτε την επιχείρηση, τον οργανισμό, την επωνυμία ή την προώθηση του προϊόντος σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό στο Facebook με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου;

Όχι, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε δεύτερο λογαριασμό στο FB με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό, θα εμφανιστεί ένα σφάλμα ότι ο αριθμός είναι ήδη καταχωρημένος. Μπορείτε να συσχετίσετε μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου με έναν λογαριασμό. Για άλλον λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλον αριθμό τηλεφώνου.

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο όνομα;

Ναι, μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς FB με το ίδιο όνομα. Παρόλο που τα ονόματα είναι τα ίδια, ο επαληθευμένος αριθμός ή το email που χρησιμοποιείται θα πρέπει να διαφέρει. Υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες στο Facebook. Και υπάρχουν χρήστες με κοινό όνομα και επίθετο. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό με το ίδιο όνομα, εικόνα και άλλα προσωπικά στοιχεία, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αριθμό ή email στον πρώτο σας λογαριασμό.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναμνήσεις αυτή τη μέρα στο Facebook

Πώς μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Facebook σε ένα τηλέφωνο;

Για να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς FB σε ένα τηλέφωνο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Εκκινήστε το Facebook στη συσκευή σας και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ.

2. Πατήστε Σελίδες > Δημιουργία από την κορυφή.

3. Εισαγάγετε το όνομα της σελίδας και πατήστε Επόμενο.

4. Επιλέξτε μια κατηγορία που θέλετε και πατήστε Δημιουργία.

Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές σελίδες που λειτουργούν σαν δεύτεροι λογαριασμοί σας συνδεδεμένοι με έναν.

Γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Facebook;

Οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στο FB είναι οι εξής:

  • Το email ή ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία λογαριασμού έχει ήδη επαληθευτεί με τον άλλο λογαριασμό σας.
  • Μερικές φορές λόγω προβλημάτων διακομιστή, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στο FB.
  • Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για δημιουργία λογαριασμού, ίσως υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή.
  • Ενδέχεται να είναι αργό το Διαδίκτυό σας και να χρειάζεται χρόνος για να λάβετε υπόψη τη δημιουργία, με αποτέλεσμα την αποσύνδεση με τον διακομιστή.

Πώς να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό στο Facebook για επιχειρήσεις;

Για να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό για επιχειρήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από τη σελίδα σύνδεσης στο Facebook με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

2. Πατήστε Σελίδες από τις επιλογές στα αριστερά.

3. Πατήστε Δημιουργία νέας σελίδας.

4. Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία ανάλογα και κάντε κλικ στο Create Page.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό στο Facebook με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.