Πώς να προσαρμόσετε τις χειρονομίες ολίσθησης του Gmail

Οι εφαρμογές smartphone είναι όλες οθόνη ή κυρίως οθόνη. Τα κουμπιά έχουν εξαφανιστεί από αυτά και η πλοήγηση γίνεται μέσω χειρονομιών ολίσθησης. Σε μια πολύπλοκη εφαρμογή, θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλές χειρονομίες που κάνουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Το Tinder είναι μια εφαρμογή που ενέπνευσε χειρονομίες σε πολλές άλλες εφαρμογές, παρόλο που έχει μόνο δύο σημαντικές. Το Gmail, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή smartphone, υποστηρίζει χειρονομίες ολίσθησης, αλλά μόνο τις δύο βασικές. δεξιά και αριστερά. Από μια πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε να προσαρμόσετε τις κινήσεις ολίσθησης του Gmail.

Ενημέρωση: Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη σε iOS.

Προσαρμόστε τις χειρονομίες ολίσθησης του Gmail

Πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Gmail στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Android προς το παρόν, αλλά θα πρέπει να κυκλοφορήσει τελικά για τους χρήστες iOS. Οι χειρονομίες ολίσθησης είναι μια ρύθμιση εφαρμογής, όχι μια ρύθμιση λογαριασμού. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος του συρταριού πλοήγησης και πατήστε Ρυθμίσεις. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικές ρυθμίσεις. Στην οθόνη Γενικές ρυθμίσεις, πατήστε Ενέργειες ολίσθησης.

  Πώς να περιορίσετε ποιος μπορεί να απαντήσει στα tweet σας

Στην οθόνη Ενέργειες ολίσθησης, θα δείτε τι κάνουν οι ενέργειες σάρωσης δεξιά και αριστερά. Από προεπιλογή και οι δύο κάνουν το ίδιο πράγμα, δηλαδή, αρχειοθετούν ένα μήνυμα. Πατήστε το κουμπί Αλλαγή δίπλα σε μια ενέργεια και, στη συνέχεια, επιλέξτε από τη λίστα των ενεργειών ποια θέλετε να ορίσετε για αυτήν.

Οι διαθέσιμες ενέργειες είναι η αρχειοθέτηση, η διαγραφή, η επισήμανση ως αναγνωσμένη/μη αναγνωσμένη, η μετακίνηση σε (έναν φάκελο), η αναβολή και καμία που θα απενεργοποιήσει τις κινήσεις ολίσθησης. Μπορεί να φαίνεται περιττό, αλλά αν κατά λάθος εκτελέσετε μια κίνηση ολίσθησης κατά λάθος, θα θέλετε να την απενεργοποιήσετε.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας Budgie

Τίποτα δεν σας εμποδίζει να ορίσετε την ίδια κίνηση τόσο για το σάρωση προς τα δεξιά όσο και για τα αριστερά. Εάν χρειάζεστε τις χειρονομίες ολίσθησης για να κάνετε κάτι διαφορετικό από την αρχειοθέτηση ενός μηνύματος, μπορείτε να το κάνετε. Εάν δεν χρειάζεστε διαφορετικές κινήσεις ολίσθησης για κάθε κατεύθυνση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ενέργεια και για τις δύο. Οι χειρονομίες εφαρμόζονται στα κύρια εισερχόμενα και σε όλους τους άλλους φακέλους που έχετε δημιουργήσει.

Το υπέροχο με αυτές τις χειρονομίες είναι ότι έχουν χρωματική κωδικοποίηση. Η σάρωση του αρχείου είναι πράσινη, η διαγραφή είναι κόκκινο, η επισήμανση ως αναγνωσμένη/μη αναγνωσμένη είναι μπλε, η Μετακίνηση σε είναι επίσης μπλε, η αναβολή είναι πορτοκαλί και κανένα δεν έχει χρώμα.

  Ρυθμίστε χειροκίνητα την ισορροπία λευκού, την ταχύτητα κλείστρου, το ISO και άλλα με το Reuk [Paid]

Η ενημέρωση της εφαρμογής Gmail δεν εγγυάται ότι θα εμφανιστεί η δυνατότητα. Μπορεί να διατίθεται ανά λογαριασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε χωρίς να ενημερώσετε την εφαρμογή. Ενημερώστε την εφαρμογή και ελέγξτε ξανά αν έχει εμφανιστεί. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σε αυτό, αλλά η Google διαθέτει χαρακτηριστικά σε όλους αρκετά γρήγορα.