Πώς να προεγγραφείτε στο Tekken Mobile

Ανάμεσα στο πάνθεον των παιχνιδιών μάχης, το Mortal Kombat, το Street Fighter, το King of Fighters και το Tekken φαίνεται να έχουν εδραιώσει τη θέση τους. Το Tekken είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί δεν έχει τόσο ιστορικό ξεκίνημα όσο τα άλλα. Το Tekken δημιουργήθηκε με το πρώτο PlayStation και έκτοτε έχει βρει μια κυκλοφορία για κάθε επόμενη γενιά. Τώρα, ακολουθώντας τις γραμμές της Sega και της Nintendo, το Tekken της Bandai Namco φτάνει στο iOS και το Android και μπορείτε να ζήσετε το έπος της φυλής Mishima καθώς αναπόφευκτα συνεχίζεται σε περισσότερες γενιές. Δείτε πώς μπορείτε να προεγγραφείτε στο Tekken δωρεάν και να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση και περιεχόμενο μπόνους.

  Πώς να παίξετε το κλασικό "Doom" σε ευρεία οθόνη στον υπολογιστή ή στο Mac σας

Προεγγραφή

Συνήθως τα παιχνίδια σάς κάνουν να προεγγραφείτε απευθείας από το Play/App Store, ωστόσο η κυκλοφορία του Tekken ξεκινά με λίγο ξεκλείδωμα από το crowd sourcing. Όσο περισσότερα άτομα εγγράφονται και μοιράζονται συνδέσμους, τόσο μεγαλύτερο είναι το μπόνους που παίρνουν όταν τελικά κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε το Tekken Mobile ιστοσελίδα. Μετά την αρχική οθόνη καλωσορίσματος, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να ελέγξετε τι μπόνους έχει ξεκλειδωθεί μέχρι στιγμής. Κάντε κύλιση πιο κάτω για να δείτε το φύλλο εγγραφής. Εισαγάγετε τα στοιχεία, την πλατφόρμα σας και πατήστε Υποβολή.

Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που σας ευχαριστεί για την εγγραφή σας και σας ενθαρρύνει να τη μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχει ένα τρέιλερ στην κεντρική σελίδα αν θέλετε να το δείτε.

  Πώς λειτουργεί η Νέα βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης όταν η λήψη σας είναι έτοιμη. Οι χρήστες iOS στον Καναδά έχουν ήδη παραχωρηθεί έγκαιρη πρόσβαση στο παιχνίδι. Οι κυκλοφορίες σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Τι να περιμένεις

Δυστυχώς, τα βιντεοπαιχνίδια δεν μεταβαίνουν απρόσκοπτα από τις κονσόλες στις κινητές συσκευές. Είτε υπάρχει απώλεια μηχανισμού είτε τα χειριστήρια είναι πολύ περίπλοκα για να λειτουργούν ομαλά. Για να αντισταθμιστεί αυτό, οι προγραμματιστές απλοποιούν τους ελέγχους. Το Tekken έχει επίσης απλοποιημένα στοιχεία ελέγχου που βασίζονται σε χειρονομίες. Σύρετε για να μετακινηθείτε, πατήστε στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να χτυπήσετε, πατήστε παρατεταμένα για κινήσεις ισχύος, πατήστε στην αριστερή πλευρά για αποκλεισμό.

  Πρόχειρο έλεγχος Παρακολουθεί τις αλλαγές εγγράφων σε DOCX, σελίδες και άλλες μορφές [OS X]

Η λειτουργία καριέρας θα σας οδηγήσει σε αγώνες διακλαδώσεων καθώς ανεβαίνετε επίπεδο και βελτιώνεστε. Θα έχετε μερικούς χαρακτήρες για αρχή και μπορείτε να ξεκλειδώσετε έως και 100 ακόμη χαρακτήρες. Αν και οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές ενδέχεται να αντιταχθούν στο τροποποιημένο παιχνίδι, οι νέοι παίκτες θα έχουν ευκολότερο χρόνο προσαρμογής. Πάντα εύχεται κάποιος να υπήρχε κάποιος τρόπος για να συνδέσετε ένα ελεγκτή bluetooth για μια εμπειρία σαν κονσόλα.

Το Tekken έχει αντικαταστήσει τα βαριά βίντεο αποθήκευσης με στατικές εικόνες. Οι θαυμαστές της σειράς, ωστόσο, θα αισθανθούν νοσταλγία τόσο για το voice over όσο και για τη διάταξη στην οθόνη.