Πώς να προγραμματίσετε τη διαγραφή αρχείων στο Dropbox


Το Dropbox είναι μια εξαιρετικά ισχυρή υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων. Καθώς η υπηρεσία έχει αναπτυχθεί με την πάροδο των ετών, έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που βοηθούν τους χρήστες να συνεργάζονται σε αρχεία. Όσον αφορά την κοινή χρήση, η υπηρεσία έχει κολλήσει με βασικές δυνατότητες κοινής χρήσης. Το Finesse είναι μια εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μια ημερομηνία για να διαγράψετε αυτόματα ένα αρχείο από τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα μεμονωμένο ή πολλά αρχεία και να προγραμματίσετε μια ημερομηνία και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να διαγραφούν. Ετσι δουλευει.

  Τι είναι το Patreon και πώς λειτουργεί;

Επισκεφτείτε το Finesse και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Επιτρέψτε στην εφαρμογή πρόσβαση στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στην καρτέλα Χρονοδιάγραμμα. Μόλις μεταβείτε στην καρτέλα Χρονοδιάγραμμα, επιλέξτε αρχεία στη ρίζα του λογαριασμού σας ή σε οποιοδήποτε φάκελο που θέλετε να διαγράψετε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία που θα διαγραφούν την ίδια ημέρα και ώρα.

Αφού το επιλέξετε, κάντε κλικ στο πλαίσιο «Επιλογή ημερομηνίας / ώρας».

Επιλέξτε την ημερομηνία και κάντε κλικ στο εικονίδιο του μικρού ρολογιού στο κάτω μέρος του εργαλείου επιλογής ημερομηνίας για να επιλέξετε την ώρα. Αφού επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα, κάντε κλικ στο κουμπί “Προγραμματισμός” δίπλα στο εργαλείο επιλογής.

  5 Συμβουλές για να φτιάξετε τον πρώτο σας υπολογιστή

Μπορείτε να ελέγξετε τα προγραμματισμένα προς διαγραφή αρχεία σας από την καρτέλα “Προγραμματισμένο”. Μπορείτε να ενημερώσετε την ημερομηνία και την ώρα κατά την οποία ένα αρχείο πρέπει να διαγραφεί οποιαδήποτε στιγμή προτού αφαιρεθεί. Τα αρχεία που διαγράφονται πηγαίνουν στον φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο Dropbox. Μπορείτε να τα επαναφέρετε εντός 30 ημερών. Το Finesse δεν έχει δυνατότητα επαναφοράς και δεν αποθηκεύει ένα αντίγραφο των αρχείων που προγραμματίζετε να διαγράψετε.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία που έχετε διαγράψει μέσω της εφαρμογής από την καρτέλα Ιστορικό. Αυτά είναι αρχεία που έχουν πλέον αφαιρεθεί, επομένως δεν μπορείτε να τα ανακτήσετε από το Finesse. Η καρτέλα είναι βασικά ένα αρχείο καταγραφής όλων των αρχείων που διαγράψατε από τον λογαριασμό σας στο Dropbox.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δημιουργήσετε μια σημείωση στο Evernote

Η φινέτσα λειτουργεί αρκετά καλά. έχει ένα προσεγμένο UI που μοιάζει κάπως με αυτό του Dropbox. Η πλοήγηση φακέλων στο Finesse φαίνεται και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που κάνει στο Dropbox, ώστε να αισθάνεστε άνετα μαζί της αρκετά γρήγορα.

Επισκεφθείτε το Finesse