Πώς να προβάλετε τρισδιάστατους χαρακτήρες του Halloween σε AR χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας

Το Halloween είναι η εποχή του χρόνου που οι άνθρωποι θέλουν να είναι λίγο τρομακτικοί. Το σπίτι σας μπορεί να είναι ήδη στολισμένο με φαντάσματα και σκελετούς, αλλά τα αντικείμενα 3D επαυξημένης πραγματικότητας (AR) της Google μπορούν να το ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά η Αναζήτηση Google έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί τρισδιάστατα αντικείμενα στο περιβάλλον σας μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτή η λειτουργία δεν απαιτεί ειδικές εφαρμογές, λειτουργεί απλώς από το πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας iPhone, iPad ή Android.

Τα τρισδιάστατα αντικείμενα περιλαμβάνουν δεινόσαυροι, μια μεγάλη ποικιλία από ζώα, πλανήτες και άλλα διάφορα πράγματα. Η Google περιλαμβάνει επίσης μια χούφτα αντικείμενα ειδικά για το Halloween:

  Πώς να μετακινήσετε καρτέλες Safari μεταξύ iPhone, iPad και Mac

Φάντασμα
Χορευτικός σκελετός
Τζακ-ο’-φανάρια
Σκύλος με κοστούμι χοτ-ντογκ
Σκύλος με στολή πειρατή
Γάτα με καπέλο μάγισσας

Για να βάλετε αυτά τα τρομακτικά (και ανόητα) αντικείμενα στον κόσμο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google (iPhone, iPad, ή Android) ή το Ιστότοπος Google σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά όπως το Chrome.

Τα αντικείμενα μπορούν να βρεθούν αναζητώντας τα. Οι όροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν «Halloween», «Jack-o-lantern», «human skeleton», «cat», «dog» και «German Shepherd».

Στη συνέχεια, αφού αναζητήσετε τον επιθυμητό χαρακτήρα AR Halloween, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην καρτέλα κύρια αποτελέσματα και αναζητήστε την κάρτα τρισδιάστατου αντικειμένου. Πατήστε «Προβολή σε 3D» για να δείτε το αντικείμενο σε πλήρη οθόνη.

  Πώς να ακυρώσετε μια εκδήλωση Ημερολογίου Google

Από εδώ μπορείτε να μετακινήσετε το αντικείμενο γύρω από την οθόνη σας με τα δάχτυλά σας καθώς και να τσιμπήσετε μέσα και έξω για να αλλάξετε το μέγεθος του τρισδιάστατου χαρακτήρα. Για να το βάλετε στο περιβάλλον του πραγματικού σας κόσμου, πατήστε «Προβολή στο χώρο σας».

Θα δείτε ένα μήνυμα προτροπής για να μετακινήσετε το τηλέφωνό σας για να βοηθήσετε την τεχνολογία AR να αναλύσει τον χώρο και να προσδιορίσει πόσος χώρος είναι διαθέσιμος. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το αντικείμενο. Μπορείτε να μετακινήσετε το αντικείμενο του Halloween και να το κλιμακώσετε με τα δάχτυλά σας.

  Πού να τοποθετήσετε τον δρομολογητή σας για τις καλύτερες ταχύτητες Wi-Fi

Πατήστε το κουμπί κλείστρου της κάμερας στο κέντρο της οθόνης για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Σύρετε την κάρτα ανοιχτή από το κάτω μέρος της οθόνης για να δείτε σχετικά αντικείμενα του Halloween. Πατήστε ένα για να το τοποθετήσετε στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Προχωρήστε και προσθέστε μερικά από τα τρομακτικά 3D AR της Google για το Halloween στον κόσμο σας.