Πώς να πραγματοποιείτε και να απαντάτε σε κλήσεις σε ένα iPad

Η πραγματοποίηση και η απάντηση κλήσεων στο iPad σας είναι μια ελάχιστα γνωστή δυνατότητα που μπορεί να είναι πολύ εκπληκτική στη χρήση και το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε το tablet και το iPhone σας κοντά το ένα στο άλλο. Χάρη στη μαγεία των λειτουργιών Continuity της Apple, ο χειρισμός κλήσεων σε ένα iPad είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να ξεχάσετε ότι υπάρχουν, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο εάν έχετε ήδη το tablet σας μπροστά σας.

Πριν ξεκινήσετε

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως μεγάλο τηλέφωνο, θα πρέπει να έχετε επισημάνει μερικές προϋποθέσεις πριν ξεκινήσετε. Θα χρειαστεί να έχετε ένα iPhone και iPad που είναι:

  Τρόπος λήψης ενημερώσεων σε CPU επόμενης γενιάς σε Windows 7 και 8.1

Συνδέθηκε στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.
Συνδεθήκατε στον ίδιο λογαριασμό iCloud στις Ρυθμίσεις.
Εκτέλεση iOS 8.1 ή νεότερης έκδοσης, η οποία δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολη σε αυτό το σημείο.

Υποθέτοντας ότι όλα αυτά τα πλαίσια είναι επιλεγμένα, ας προχωρήσουμε.

Πώς να πείτε στο iPhone σας για το iPad σας

Εάν πρόκειται να δρομολογήσετε τις κλήσεις σας προς και από το iPad σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας γνωρίζει ότι αυτό είναι το σχέδιο. Χρειάζεται μόνο να πατήσετε μερικούς διακόπτες και είναι εύκολο να τα βρείτε και τα δύο. Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατώντας στην καταχώρηση «Τηλέφωνο».

  Πώς να κλείσετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στα Windows 10

Στη συνέχεια, πατήστε «Κλήσεις σε άλλες συσκευές» και ενεργοποιήστε την εναλλαγή «Να επιτρέπονται οι κλήσεις σε άλλες συσκευές». Αυτό θα αποκαλύψει μια λίστα με τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Apple ID σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει οποιαδήποτε συσκευή στην οποία θέλετε να πραγματοποιείτε ή να απαντάτε σε κλήσεις—όπως το iPad σας.

Μόλις γίνει αυτό, είστε έτοιμοι να μεταβείτε στο iPad σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPad σας

Τώρα που το iPhone σας έχει ρυθμιστεί, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPad και πατήστε την καταχώρηση «FaceTime».

Ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Κλήσεις από το iPhone”. Είναι πιθανό αυτή η ρύθμιση να είναι ήδη ενεργοποιημένη, αλλά αξίζει να το ελέγξετε για να βεβαιωθείτε.

  Τρόπος δημιουργίας στιγμιότυπου οθόνης μεμονωμένα στοιχεία διεπαφής χρήστη [Windows]

Τώρα, κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση, μπορείτε να την απαντήσετε στο iPad σας πατώντας το κουμπί «Απάντηση».

Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση από το iPad σας

Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση από το iPad σας, πρώτα ανοίξτε την εφαρμογή Επαφές (καθώς δεν υπάρχει εφαρμογή Τηλέφωνο). Στη συνέχεια, πατήστε το όνομα της επαφής που θέλετε να καλέσετε.

Στη σελίδα της επαφής, πατήστε το μπλε κουμπί «κλήση» κάτω από το όνομά τους. Εναλλακτικά, πατήστε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να καλέσετε.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Συγχαρητήρια, μόλις μετατρέψατε το iPad σας στο μεγαλύτερο τηλέφωνο στον κόσμο.