Πώς να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Web στο WeChat χωρίς τηλέφωνο

Το WeChat είναι μια δημοφιλής κινεζική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικών μέσων. Δημιουργήθηκε στην Κίνα για να αντικαταστήσει τις άλλες παγκόσμιες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Facebook Messanger, κ.λπ., για να αυξήσει τα μέτρα απορρήτου και επιτήρησης δεδομένων. Επίσης, περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή στον κόσμο. Το WeChat παρέχει επίσης την επιλογή σύνδεσης στο Web WeChat για όλους αυτούς τους χρήστες, εκτός από τη συνηθισμένη μέθοδο σύνδεσης εφαρμογών για κινητά, η οποία βοηθά τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι με τα άτομα στο WeChat όλη την ώρα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα δείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να συνδεθείτε στο WeChat web χωρίς τηλέφωνο. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα πάντα πλήρως.

Πώς να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Web στο WeChat χωρίς τηλέφωνο

Ας δούμε πρώτα μερικά από τα χαρακτηριστικά επισήμανσης της μεθόδου σύνδεσης στο Web WeChat που την καθιστούν μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων:

  • Η δυνατότητα σύνδεσης στο Web WeChat παρέχει την ευελιξία στους χρήστες να συνδέονται ανά πάσα στιγμή στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να χρησιμοποιούν τον αριθμό τηλεφώνου τους.
  • Δεν χρειάζεται να εισάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στον αριθμό τηλεφώνου σας κάθε φορά πριν συνδεθείτε.
  • Είναι εύκολο στη χρήση, καθώς απαιτεί μόνο να σαρώσετε έναν κωδικό QR από την εφαρμογή WeChat για κινητά για να συνδεθείτε αμέσως στον λογαριασμό σας.
  • Με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα WeChat σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή επιθυμείτε, καθώς είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα περιήγησης.
  • Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Windows, Android, iOS και macOS για λήψη και χρήση.
  Πώς να κάνετε ένα τρέξιμο ή ιππασία στο Strava

Τώρα, ας δούμε τα βήματα που θα σας διδάξουν πώς να συνδεθείτε στο WeChat web χωρίς αριθμό τηλεφώνου και κωδικό επαλήθευσης.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό WeChat χωρίς να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Τουλάχιστον το χρειάζεστε για να σαρώσετε τον κωδικό QR αντί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό επαλήθευσης.

Επιλογή I: Μέσω Web WeChat

Εάν θέλετε να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο WeChat στην επιφάνεια εργασίας σας χωρίς καμία φασαρία για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε εύκολα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης στο Web WeChat στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Θα εμφανιστεί ο κωδικός QR για τη σύνδεση στο Web WeChat.

  Ένα Vintage Atari είναι ένας καταπληκτικός τερματικός καιρός το 2020

2. Ανοίξτε την εφαρμογή WeChat στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο Συν (+) από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Σάρωση κωδικού QR. Η κάμερα σαρωτή κωδικών QR θα ανοίξει στο τηλέφωνό σας.

4. Στρέψτε την κάμερα του τηλεφώνου προς τον κωδικό QR στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας.

5. Θα συνδεθείτε αμέσως στον λογαριασμό σας στο WeChat στο πρόγραμμα περιήγησης επιφάνειας εργασίας.

Επιλογή II: Μέσω της εφαρμογής Desktop

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πρόγραμμα περιήγησής σας κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας στο WeChat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WeChat για Windows για να το κάνετε αυτό και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την πλατφόρμα. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να κατανοήσετε πώς να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε τη σύνδεση στο Web στο WeChat στα Windows.

1. Ανοίξτε το Microsoft Store στην επιφάνεια εργασίας σας και αναζητήστε το WeChat For Windows στη γραμμή αναζήτησης.

2. Κάντε κλικ στο Get για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

3. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

4. Θα ανοίξει το αναδυόμενο παράθυρο σύνδεσης WeChat με κωδικό QR. Σαρώστε τον κωδικό QR με το τηλέφωνό σας, όπως περιγράφεται στα παραπάνω βήματα από την Επιλογή I.

  Πώς να προσαρμόσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου στο KDE Plasma 5

5. Αφού σαρώσετε τον κωδικό QR, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο WeChat στην εφαρμογή για υπολογιστές.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου στο WeChat σε πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή;

Απ.: Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για την εκτέλεση της σύνδεσης στο WeChat ενδέχεται να μην έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν χρησιμοποιείτε την παλαιότερη έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, η οποία μπορεί να έχει κάποια σφάλματα ή δυσλειτουργίες, θα αντιμετωπίσετε τεχνικά προβλήματα και τελικά δεν θα μπορέσετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας WeChat στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να το διορθώσετε ενημερώνοντας τακτικά το πρόγραμμα περιήγησης για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα άμεσα.

Ε2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό μου WeChat σε πρόγραμμα περιήγησης στην Ινδία;

Απάντηση: Όχι, λόγω συνοριακών διαφορών και άλλων ζητημάτων μεταξύ Ινδίας και Κίνας, η κυβέρνηση της Ινδίας απαγόρευσε 59 εφαρμογές το 2020, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής WeChat. Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WeChat στην Ινδία στο τηλέφωνο και στην επιφάνεια εργασίας σας. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN στη συσκευή σας και να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα WeChat για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

***

Ελπίζουμε να κατανοήσατε τα βήματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο σχετικά με τη σύνδεση στο Web στο WeChat χωρίς τηλέφωνο. Αναφέρετε τυχόν αμφιβολίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για άλλα θέματα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.