Πώς να πολεμήσετε άλλους παίκτες στο Pokèmon Go

Από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Pokèmon Go, οι παίκτες ήθελαν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. την ικανότητα να πολεμάς άλλους παίκτες. Το θέμα του παιχνιδιού δεν είναι μόνο να πιάσεις και να εξελίξεις Pokèmon. Είναι επίσης να κερδίζεις μάχες. Καθώς το παιχνίδι εξελισσόταν, στο παιχνίδι προστέθηκαν πτυχές μαχών. Οι μάχες και οι επιδρομές στο γυμναστήριο ήταν δημοφιλείς και τώρα, μπορείτε επιτέλους να πολεμήσετε άλλους παίκτες στο Pokèmon Go.

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής. Είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Απαιτήσεις εκπαιδευτή

Οι εκπαιδευτές πρέπει να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο 10 για να πολεμήσουν άλλους εκπαιδευτές. Εάν το επίπεδο προπονητή σας είναι κάτω από 10, πρέπει να φτάσετε το 10 για να μπορέσετε να πολεμήσετε ή να προκαλέσετε κάποιον σε μια μάχη. Για να ελέγξετε το επίπεδο προπονητή σας, ανοίξτε την εφαρμογή Pokèmon Go και στην κύρια οθόνη, κοιτάξτε κάτω αριστερά. Κάτω από το avatar του προφίλ σας, θα δείτε έναν αριθμό που σας λέει το τρέχον επίπεδό σας.

  Πώς να παίξετε Pokèmon Go με απενεργοποιημένη την οθόνη σας [Android]

Μάχη με άλλους παίκτες

Υποθέτοντας ότι βρίσκεστε τουλάχιστον στο επίπεδο 10, πατήστε την κοντινή επιλογή Pokèmon Go στην κύρια οθόνη της εφαρμογής. Η λειτουργία Nearby δεν περιλαμβάνει μόνο Pokèmon που βρίσκονται κοντά, αλλά και εκπαιδευτές που είναι φυσικά κοντά σας. Πόσο κοντά? Πρέπει να είστε σε θέση να σαρώσετε τον κωδικό QR ενός εκπαιδευτή για να τον προκαλέσετε σε μια μάχη. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να λάβετε τον κωδικό τους πριν ξεκινήσει μια μάχη.

Αυτό θα περιλαμβάνει συζήτηση με αγνώστους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Μπορείτε επίσης να προκαλέσετε τους φίλους σας σε μια μάχη και σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στην ίδια περιοχή για να πολεμήσετε. Το κλειδί είναι και πάλι ο κωδικός QR, αλλά για τους φίλους, έχετε ήδη τους κωδικούς τους.

  Πώς να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Pokemon Go λειτουργούν χωρίς να συνδεθείτε στο παιχνίδι

Μορφή μάχης

Όταν πολεμάτε άλλους παίκτες στο Pokèmon Go, πρέπει πρώτα να διαλέξετε ένα πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα θέτει ένα ανώτατο όριο στο CP του Pokèmon που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη μάχη. Αφού επιλέξετε το πρωτάθλημα σας, πρέπει να επιλέξετε ποιο από τα Pokèmon σας θέλετε να χρησιμοποιήσετε στη μάχη. Μπορείτε επίσης να πολεμήσετε τους επίσημους προπονητές αν θέλετε.

Μόλις ξεκινήσει η μάχη, θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με μια μάχη στο γυμναστήριο. Δύο Pokèmon, ένα από κάθε εκπαιδευτή, θα αναμετρηθούν. Πρέπει να αγγίξετε την οθόνη σας για να επιτεθείτε στα άλλα Pokèmon και να σύρετε προς τα πλάγια για να αποφύγετε τις επιθέσεις. Τα Pokèmon θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ειδικές επιθέσεις τους μόλις φορτιστούν. Νικήστε και τα τρία Pokèmon που βάζει ο αντίπαλος εκπαιδευτής στη μάχη και κερδίζετε.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go