Πώς να πιάσετε κάποιον να απατάει στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή βίντεο και φωτογραφιών με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του Snapchat είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια εικόνα ή ένα βίντεο, εξαφανίζεται μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό όριο. Χρησιμοποιείτε το Snapchat με τον άλλο σας; Αν ναι, μπορεί να θέλετε να μάθετε για αυτούς και τι κάνουν στο Snapchat. Λάβετε υπόψη σας, αν και αυτό είναι για να επαληθεύσετε εάν τα παραπάνω αληθεύουν, το να τους ενημερώσετε ότι παρακολουθείτε στενά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση, ίσως θέλετε να το κάνετε χωρίς να το γνωρίζουν. Έτσι, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να πιάσετε κάποιον να απατά στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζει, εάν θέλετε να μάθετε πώς να πιάσετε τη φίλη ή τον φίλο σας να απατά τότε αυτό το άρθρο θα απαντήσει στις ερωτήσεις για εσάς. Λοιπόν, ας δούμε μερικούς τρόπους για να βρείτε κάποιον που απατά.

Πώς να πιάσετε κάποιον να απατάει στο Snapchat

Σε αυτό το άρθρο δείξαμε πώς να πιάσετε τη φίλη ή τον φίλο σας να απατά Snapchat. Έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να καταλάβετε οποιοδήποτε ύποπτο πράγμα στο Snapchat του συντρόφου σας.

Σημείωση: Κάθε φορά που κατηγορείτε τον σύντροφό σας για απιστία, φροντίστε πάντα να έχετε ισχυρές αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τη δήλωσή σας, επειδή παράλογες αποδείξεις ή αμφιβολίες χωρίς βάσιμο λόγο μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη διακοπή στις σχέσεις.

Μέθοδος 1: Προβολή emoji της επαφής συνεργάτη

Το πρώτο βήμα για να μάθετε πώς να πιάσετε κάποιον να απατά στο Snapchat είναι εάν μία από τις επαφές του σημαντικού άλλου σας έχει ενσωματωμένο ένα emoji, τότε αυτό το συγκεκριμένο άτομο είναι σημαντικό για εκείνον, μπορείτε να ρωτήσετε για το άτομο με το emoji, σε περίπτωση που παίρνουν άμυνα τότε υπάρχει πιθανότητα να σου κρύψουν κάτι.

Μέθοδος 2: Βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης σας μοιράζεται την τοποθεσία του

Δεν είναι πολλοί χρήστες που θα ήθελαν να μοιράζονται την τοποθεσία τους με άλλους, επομένως εάν δεν μοιράζονται την τοποθεσία τους μαζί σας, συνήθως αυτό δεν προκαλεί ανησυχία σε καμία περίπτωση εάν μοιράζονται την τοποθεσία τους με κάποιον συχνά αλλά δεν τη μοιράζονται μαζί σας , τότε μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να σας απατήσουν.

  • Εάν θέλετε να μάθετε πώς να πιάσετε κάποιον να εξαπατά στο Snapchat, μπορείτε να του ζητήσετε να μοιραστεί τις πληροφορίες τοποθεσίας του, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε να ανησυχείτε για το άλλο άτομο. Αν αρνηθούν να το κάνουν, τότε μπορεί να υπάρχει κάτι που συμβαίνει.
  • Εάν μοιράζονται την τοποθεσία, μπορείτε να ελέγξετε την τοποθεσία τους στο Snapchat, αλλά σε περίπτωση που χρησιμοποιούν τη λειτουργία Ghost τότε δεν είναι δυνατό να ελέγξετε τη θέση τους στον χάρτη. Εάν τους εντοπίσετε στο τηλέφωνο, μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο χάρτη και επίσης ποιος είναι μαζί τους.
  Πώς να αποκτήσω τα μάτια μου μόνο στο Snapchat

Έτσι, για να βρείτε κάποιον που εξαπατά στο Snapchat, βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιήσει την κοινή χρήση τοποθεσίας.

Μέθοδος 3: Προβολή Snap Streak

Οι χρήστες που αναζητούν πώς να πιάσουν κάποιον να εξαπατά στο Snapchat Snap μέσω της εφαρμογής Snapchat μπορούν να το κάνουν παρακολουθώντας το σερί συνεργατών τους. Το Streak είναι ένα επίτευγμα που δίνεται στους χρήστες του Snapchat όταν αποστέλλονται φωτογραφίες και βίντεο σε δύο χρήστες διαδοχικά για τρεις ημέρες. Σε περίπτωση που ο σύντροφός σας δίνει πάντα προτεραιότητα στο Snapchat και αρνείται να εξηγήσει με ποιον μιλάει στο Snapchat, τότε μπορεί να συμβαίνει κάτι. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε το snap streak emoji, εάν υπάρχει το snap streak emoji (φωτιά), τότε στέλνουν πάρα πολλά μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο άτομο. Για να ελέγξετε το snap σερί του συντρόφου σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στην αρχική οθόνη.

2. Πατήστε σε μια συνομιλία με εκείνον για τον οποίο ελέγχετε τη σειρά κουμπιών.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο της φωτογραφίας προφίλ τους που υπάρχει στην επάνω αριστερή πλευρά.

4. Αφού εισαγάγετε τη σελίδα λεπτομερειών του προφίλ τους, δίπλα στο όνομα θα δείτε τις ραβδώσεις Snap σε αριθμό, αυτός είναι ο αριθμός των ραβδώσεων που έχει λάβει το άτομο που αναζητάτε.

Μέθοδος 4: Παρακολούθηση Snapchat μέσω εφαρμογών τρίτων

Οι εφαρμογές κατασκοπείας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παρακολουθούν τους αγαπημένους σας χωρίς να το γνωρίζουν. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που αναρωτιούνται πώς να βρουν κάποιον που εξαπατά στο Snapchat. Μερικές υπηρεσίες παρατίθενται παρακάτω.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat

1. Spymaster Pro

Spymasterpro είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το Snapchat. Διαθέτει δυνατότητες παρακολούθησης παιδιών και οικογενειών.

  • Είναι διαθέσιμο για iOS και Android και η εφαρμογή πληρώνεται, αλλά ο αριθμός των εγκαταστάσεων παρακολούθησης που προσφέρει είναι καλός.
  • Ένα από τα θετικά σημεία αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτεί πρόσβαση root για να λειτουργήσει και είναι συμβατή με όλες τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Android, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης 13.
  • Η υποστήριξη του iPhone υπάρχει επίσης για τις εκδόσεις iOS 4.4 έως 15. Το Spymaster Pro για iPhone δεν απαιτεί καν jailbreak και δεν απαιτεί καν εγκατάσταση.

2. Spokeo

Spokeo είναι μια ακόμη υπηρεσία Ιστού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρείτε κάποιον που εξαπατά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Ο ιστότοπος βασίζεται στο διαδίκτυο, η μόνη λεπτομέρεια που χρειάζεται είναι το όνομα χρήστη του ατόμου στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Αποδέχεται επίσης το αναγνωριστικό email του ατόμου στο οποίο παρακολουθείτε τις πληροφορίες.

3. iKEYMONITOR

Οι χρήστες iPhone μπορούν να δοκιμάσουν μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για iPhone, iKEYMONITOR είναι μια εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα οποιουδήποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να βρείτε κάποιον που εξαπατά στο Snapchat.

  • Το iKEYMONITOR θα ζητήσει τα iCredentials του ατόμου που παρακολουθείτε για την παρακολούθηση αυτού του ατόμου.
  • Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως μόνο για την προβολή εικόνων και βίντεο που αποστέλλονται από άτομα, δεν σας εμφανίζει τα μηνύματα που αποστέλλονται.

4. uMobix

uMobix είναι μια άλλη εφαρμογή που λειτουργεί στο Android, είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή που χρησιμοποιείται για την κατασκοπεία ανθρώπων.

  • Χρειάζεται συνδρομή επί πληρωμή για να λειτουργήσει, η υπηρεσία είναι εξ ολοκλήρου online.
  • Ορισμένες δυνατότητες που προσφέρει το uMobix είναι τα κείμενα Snapchat και όλες οι άλλες πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι παραπάνω μέθοδοι που δίνονται θα σας βοηθήσουν στο πώς να πιάσετε κάποιον να απατά στο Snapchat και οι γυναίκες χρήστες που αναρωτιούνται πώς να πιάσουν το αγόρι μου να απατάει μπορεί να το βρουν χρήσιμο.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ):

Q1. Γιατί το Snapchat χρησιμοποιείται συνήθως για εξαπάτηση;

Απ. Το Snapchat είναι μια εφαρμογή messenger που διαγράφει ένα μήνυμα που αποστέλλεται σε άλλο άτομο εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Αυτό είναι χρήσιμο σε κάποιον που εξαπατά τον άλλον του, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη διαγραφή μηνυμάτων και ιστορικού. Το Snapchat κάνει όλη τη διαγραφή από μόνο του.

  Πώς να εγγράψετε χωρίς να κρατάτε το κουμπί στο Snapchat

Ε2. Μπορείτε να κατασκοπεύσετε το Snapchat;

Απ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κατασκοπεύσετε τον σύντροφό σας εάν υποψιάζεστε ότι σας απατά. Μερικοί από τους τρόπους που αναφέρονται στο άρθρο, διαβάστε το άρθρο για να μάθετε περισσότερα.

Ε3. Πώς μπορείς να πιάσεις έναν απατεώνα;

Απ. Πρώτα και κύρια, πρέπει να έχετε ισχυρές αποδείξεις πριν κατηγορήσετε τον σύντροφό σας, επειδή το να κατηγορήσετε λανθασμένα τον σύντροφό σας μπορεί να διακόψει τη σχέση ακόμα κι αν η σχέση είναι υγιής.

Q4. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ελέγξω αν ο σύντροφός μου με απατά;

Απ. Οι πιο δοκιμασμένες τεχνικές είναι να ελέγξετε την εφαρμογή του συντρόφου σας και τις συνήθειές του στα social media. Εάν διαπιστώσετε μια αλλαγή στη συμπεριφορά τους στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης/ χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιο συχνά, τότε μπορείτε να τους υποψιαστείτε.

Q5. Πώς να μάθετε αν ο σύντροφός σας έχει πολλά Snapchat;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αναζητήσετε το όνομά τους στο Snapchat για να δείτε αν έχουν περισσότερους λογαριασμούς με το ίδιο όνομα και πανομοιότυπες φωτογραφίες προφίλ. Εάν είστε σε σχέση, τότε μπορείτε να έχετε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους αντί να αναζητήσετε τη δραστηριότητά τους στο Snapchat.

Ε6. Το Snapchat χρησιμοποιείται συνήθως για εξαπάτηση; Αν Ναι γιατί;

Απ. Η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, μηνυμάτων βίντεο και ήχου είναι πολύ βολική για έναν τυπικό απατεώνα, καθώς συνήθως δεν πιάνεται στο Snapchat εξαιτίας αυτής της δυνατότητας. Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να εντοπίσετε εάν ο σύντροφός σας απατά στο Snapchat. Διαβάστε περισσότερα στο παραπάνω άρθρο για να μάθετε περισσότερα.

Ε7. Είναι δυνατόν να πιάσω τον σύντροφό μου να με απατά με στοιχεία;

Απ. Το να πιάσετε τον σύντροφό σας με αποδείξεις μπορεί να είναι δύσκολο με οποιοδήποτε παραδοσιακό μέσο, ​​αλλά υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες εφαρμογές για να εντοπίσετε εάν ο σύντροφός σας απατά, μια χρήσιμη εφαρμογή είναι το mSPY διαθέσιμη σε Android και iOS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τον σύντροφό σας και να δείτε αν απατούν.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να πιάσετε κάποιον να εξαπατά στο Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.