Πώς να πετάξετε ανθρώπους σε Gang Beasts

Το Gang Beasts είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι πάρτι με εξαιρετικά γραφικά και εργασίες. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να εκτελούν μια κεφαλιά σε αυτό το παιχνίδι πολλών παικτών, καθώς είναι πάντα υψηλού κινδύνου, δίνοντάς τους τη συγκίνηση. Σε όλους αρέσει να κερδίζουν και αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με τη νίκη με δράση, η οποία εκτοξεύει την αδρεναλίνη στους παίκτες. Αυτό το άρθρο αφορά τους ελέγχους στα Gang Beasts, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων για το πώς να ρίχνετε άτομα στα Gang Beasts. Επίσης, θα μάθετε πώς να ρίχνετε άτομα στο Gang Beasts σε PlayStation ή Xbox και πώς να κάνετε υπέροχα κόλπα Gang Beasts.

Πώς να πετάξετε ανθρώπους σε Gang Beasts

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να ρίξετε άτομα στο Gang Beasts σε PS4 και Xbox λεπτομερώς.

Ποια είναι τα στοιχεία ελέγχου στα Gang Beasts;

Ας δούμε μερικά από τα χειριστήρια Gang Beasts:

Σημείωση: Τα ακόλουθα στοιχεία ελέγχου στο Xbox ισχύουν για την κονσόλα και το χειριστήριο Xbox στον υπολογιστή σας και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

  • Άλμα: Α
  • Ανίχνευση: B (Κρατήστε)
  • Εκτέλεση: A (Πατήστε πατώντας μια κατεύθυνση)
  • Ξαπλώστε: X (Κρατήστε)
  • Καθίστε: A (Κρατήστε ενώ μένετε ακίνητος)
  • Kick: X
  • Πάπια: Β
  • Κεφαλή: Β
  • Ανελκυστήρας: Υ
  • Δεξιά γροθιά/πιάσιμο: RB
  • Χλευασμός: Υ
  • Αριστερή γροθιά/αρπαγή: LB

Πάνω από αυτά τα χειριστήρια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το D-Pad για να αλλάξετε τη γωνία της κάμερας. Το RT χρησιμοποιείται επίσης για να αλλάξετε την εστίασή σας όταν παρακολουθείτε.

  10 γρήγορα βήματα για να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή

Πώς μπορείτε να κάνετε Cool κόλπα Gang Beasts;

Υπάρχουν πολλά κόλπα για να παίξετε στο Gang Beasts. Μερικές από τις πιο γνωστές παρατίθενται παρακάτω:

Σημείωση: Τα παρακάτω κουμπιά ελέγχου είναι για χειριστήρια Xbox.

1. Drop Kick: Για να το εκτελέσουν αυτό, οι παίκτες πρέπει απλώς να πηδήξουν και να κλωτσήσουν ενώ είναι ακόμα στον αέρα με τα κουμπιά ελέγχου A και X. Με αυτόν τον τρόπο, ο αντίπαλός τους θα πάρει ένα πόδι στον εχθρό και θα έχει λιγότερο χρόνο για να αντιδράσει.

2. Slide: Είναι μια διασκεδαστική λειτουργία για να πολεμήσετε. Είναι πιο αποτελεσματικό σε ολισθηρές επιφάνειες όπως φύλλα πάγου. Εδώ πρέπει να γλιστρήσετε με τα χειριστήρια ενώ χτυπάτε τον αντίπαλό σας.

3. Τροφοδότης βρωμιάς: Σε αυτό, οι παίκτες πιάνουν τον αντίπαλό τους από τα πόδια. Εάν η στολή του αντιπάλου τους έχει μια ουρά, αυτό γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο. Μόλις τα πιάσετε, προσπαθήστε να τα σηκώσετε (Y) ώστε να κρέμονται ανάποδα και απλά αφήστε το κουμπί ανύψωσης (Y) για να τα χτυπήσετε στο έδαφος.

4. The Climb Leap: Αυτή η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη από τις άλλες. Εδώ πρέπει να πιάσετε τον τοίχο με τα δύο σας χέρια και να πηδήξετε επανειλημμένα στον τοίχο πατώντας δύο φορές το κουμπί άλματος (A). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απομακρυνθείτε πιο γρήγορα και να επιτεθείτε με περισσότερη αυτοπροστασία.

5. Headbutt: Κατά τη διάρκεια αυτής, οι παίκτες πρέπει να πιάσουν (RB) κάθε έναν από τους ώμους του αντιπάλου τους. Είναι μια δύσκολη πρακτική γιατί οι χαρακτήρες στο Gang Beasts έχουν μικρούς ώμους και είναι δύσκολο να τους κρατήσεις. Ωστόσο, μόλις πιάσετε το σωστό μέρος, πρέπει απλώς να δώσετε ένα κεφαλοκόπημα (Β) και να πάνε κάτω.

Πώς να πετάξετε ανθρώπους σε Gang Beasts;

Για να μάθετε πώς να ρίχνετε ανθρώπους στο Gang Beasts, ακολουθήστε αυτά τα επερχόμενα βήματα:

  Ο απόλυτος οδηγός για τη σχεδίαση δικτύου

1. Πατήστε τα κουμπιά διάτρησης (L1 + R1/LB) στο χειριστήριό σας (PS4/Xbox) για να πιάσετε τον αντίπαλό σας και με τα δύο χέρια.

2. Στη συνέχεια, πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Lift (Τρίγωνο/Υ) στο χειριστήριό σας για να σηκώσετε άτομα στο παιχνίδι.

3. Τέλος, αφήστε όλα τα κουμπιά μαζί για να πετάξετε τον εχθρό σας.

Σημείωση: Η απόσταση ρίψεων στο παιχνίδι είναι αρκετά μικρή. Επομένως, θα πρέπει να τρέχετε και να πηδάτε ενώ ρίχνετε τον στόχο σας για μεγαλύτερη εμβέλεια. Επίσης, τεντώστε τα δάχτυλά σας στα κουμπιά όσο μπορείτε για να κρατήσετε καλύτερα και μετά πετάξτε.

Πώς μπορείτε να ρίξετε άτομα στα Gang Beasts στο PlayStation;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε πώς να ρίχνετε άτομα στο Gang Beasts στο PlayStation:

1. Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά L1 + R1 στο χειριστήριο PS4.

2. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Τρίγωνο στο χειριστήριό σας για να σηκώσετε τα άτομα.

3. Τέλος, αφήστε όλα τα κουμπιά για να πέσετε ή να τα πετάξετε όσο πιο μακριά γίνεται.

Πώς μπορείτε να ρίξετε ανθρώπους στα Gang Beasts στο Xbox;

Παρακάτω είναι τα βήματα για να μάθετε πώς να ρίχνετε άτομα στο Gang Beasts στο Xbox:

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί LB ή RB στο χειριστήριο Xbox για να αρπάξετε άτομα στο Gang Beasts.

2. Συνεχίστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Y για να σηκώσετε τα άτομα.

3. Στη συνέχεια, αφήστε όλα αυτά τα κουμπιά ταυτόχρονα για να πετάξετε κόσμο.

Σημείωση: Η καλή ορμή θα είναι χρήσιμη για να τα ρίξετε σε υψηλό εύρος κατά την απελευθέρωση.

Πώς μπορείτε να χτυπήσετε δυνατά στο Gang Beasts;

Για να χτυπήσετε δυνατά στο Gang Beasts, πατήστε το κουμπί L1 ή R1 στο χειριστήριο PS4 και το κουμπί LB ή RB στο χειριστήριο Xbox.

Πώς μπορείτε να κάνετε ένα backflip στο Gang Beasts;

Για να κάνετε ένα backflip, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα κουμπιά:

  • Στο Xbox, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί X για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί A από το χειριστήριο.
  • Στο PS4, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Τετράγωνο για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί X στο χειριστήριο.
  Διορθώστε το Halo Infinite Keeps Crashing κατά την εκκίνηση

Πώς μπορείτε να κάνετε ένα Handstand στο Gang Beasts;

Ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε ένα handstand στο Gang Beasts σε PS4 και Xbox.

Επιλογή I: Για PS4

1. Αρχικά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί O στο χειριστήριο PS4.

2. Στη συνέχεια, πατήστε τα κουμπιά L1 + R1 για να πιάσετε το πάτωμα.

3. Πιέστε το κουμπί X για να στήσετε το χέρι.

Επιλογή II: Για Xbox

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί B στο χειριστήριο Xbox.

2. Πατήστε τα κουμπιά LB + RB μαζί.

3. Τέλος, πατήστε το κουμπί X για να κρατήσετε τα πόδια ψηλά για να ολοκληρώσετε μια τέλεια στάση στο χέρι.

Τι κουμπί είναι το Kick στο Gang Beasts;

Στο Gang Beasts, η καρτέλα kick αντιπροσωπεύεται από το κουμπί Τετράγωνο. Μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί (μην το κρατάτε) για να ξεκινήσετε το Gang Beasts και στις δύο κονσόλες PS4 και Xbox.

Πώς μπορείτε να κάνετε Instant Knockout Gang Beasts;

Για να δώσετε ένα στιγμιαίο νοκ-άουτ στα Gang Beats, πρέπει να έχετε μεγάλη ώθηση κατά την πρόσκρουση καθώς αφαιρείται περισσότερη HP. Κάθε παίκτης έχει πάντα μια καθορισμένη ποσότητα HP. Το χτύπημα στο κεφάλι αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος του HP. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχετε κατά νου ποιο μέρος του σώματος πονάτε. Επίσης, κάθε επίθεση δεν προκαλεί την ίδια ζημιά. Το λάκτισμα προκάλεσε τη μικρότερη ζημιά, ενώ το dropkicking είναι το ισχυρότερο και προκαλεί το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς. Κάθε άλλη επίθεση είναι επίσης βλαβερή και βρίσκεται μεταξύ κλωτσιών και κλωτσιών.

Πώς μπορείτε να ξυπνήσετε γρήγορα στο Gang Beasts;

Δεν υπάρχει τόσο ξεκάθαρη μέθοδος για να ξυπνάς γρήγορα στο Gang Beasts. Αλλά ένα από τα δοκιμασμένα βήματα λέει ότι το πάτημα των κουμπιών πολτοποίησης, ειδικά του κουμπιού άλματος ή των άλλων κινήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε ελαφρώς πιο γρήγορα.

Σημείωση: Με κάθε knock down, ο χρόνος αφύπνισης αυξάνεται. Όσο περισσότερο χτυπιέστε τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να ανακάμψετε.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να έχετε κατανοήσει τα χειριστήρια στο Gang Beasts για Xbox και PS4 και πώς να ρίξετε άτομα στο Gang Beasts με λεπτομερή βήματα προς βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.